Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
bepken
veterán
köszönöm Neked ezt a hozzászólást! egy nálam évek óta fennálló, készüléktől függetlenül jelentkező hibát írtál le, amit hogyha bárhol felhoztam eddig, akkor máris furcsán néztek rám
én is megvettem anno, ebből adódóan a fejlesztőnek is írtam már ezzel kapcsolatban. amikor évek múlva (sokáig WP-t toltam) most ezen a készüléken is kipróbáltam és még mindig tapasztaltam ezt a hibát, szinte már meg sem lepődtem...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
-
G@CSI
tag
Nincsenek szóközök, ahogy letöltöm a legutolsó romot, kicsomagolom az a neve.
Konkrétan ez "tissot_images_V9.5.4.0.ODHMIFA_8.0"Alul a flash and lock volt bepipálva, elkezdi a telepítést, de error hibaüzenettel megáll.
Maga a jelenség is fura, este lerakom jó, reggel felkelek nem kapcsol be, csak a fehér led villogott, de fekete volt a képernyő, újraindítás és a mi logóig jutott.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
Persze.
Csak mentsd le a dolgaid.Bocs, nem olvastam értőn.
Ha a programjaid meg szeretnéd tartani, akkor szerintem nincs értelme újrahúzni.
Sőt, most gondolok bele, ha újra szeretnéd húzni az érintetlen rendszered, szerintem elég csak egy hard reset.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ZolkoW
őstag
még MI4-en nekem is sokszor előfordult (pontosabban hetente-kéthetente, de rendszeresen, és ROM függő volt), hogy nem hallottak a túloldalt, miközben én hallottam a hívó felet, ilyenkor ha volt időm mielőtt a másik fél letette, kihangosításra kapcsoltam majd vissza, és ez segített, hátha egy próbát megér.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
nagyúr
Aksi % os kijelzés: fenti összefoglaló elolvasása és megleled a választ rá!
Képernyő kép mentés PONTOSAN ÚGY ahogy az összes többi androidos telón Hangerő Le+Power gomb
Kamera pedig nem egy csúcs teló kamerájához akard hasonlítani ez egy középkategóriás teló, ne várj tőle olyan minőséget amit egy 3X annyiba kerülő teló csinál
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest