Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kijelzős strapamobilt tessék!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepken
veterán
köszönöm Neked ezt a hozzászólást!
egy nálam évek óta fennálló, készüléktől függetlenül jelentkező hibát írtál le, amit hogyha bárhol felhoztam eddig, akkor máris furcsán néztek rám
én is megvettem anno, ebből adódóan a fejlesztőnek is írtam már ezzel kapcsolatban. amikor évek múlva (sokáig WP-t toltam) most ezen a készüléken is kipróbáltam és még mindig tapasztaltam ezt a hibát, szinte már meg sem lepődtem...
-
-
G@CSI
tag
Nincsenek szóközök, ahogy letöltöm a legutolsó romot, kicsomagolom az a neve.
Konkrétan ez "tissot_images_V9.5.4.0.ODHMIFA_8.0"Alul a flash and lock volt bepipálva, elkezdi a telepítést, de error hibaüzenettel megáll.
Maga a jelenség is fura, este lerakom jó, reggel felkelek nem kapcsol be, csak a fehér led villogott, de fekete volt a képernyő, újraindítás és a mi logóig jutott.
-
-
-
-
-
ZolkoW
őstag
még MI4-en nekem is sokszor előfordult (pontosabban hetente-kéthetente, de rendszeresen, és ROM függő volt), hogy nem hallottak a túloldalt, miközben én hallottam a hívó felet, ilyenkor ha volt időm mielőtt a másik fél letette, kihangosításra kapcsoltam majd vissza, és ez segített, hátha egy próbát megér.
-
Aksi % os kijelzés: fenti összefoglaló elolvasása és megleled a választ rá!
Képernyő kép mentés PONTOSAN ÚGY ahogy az összes többi androidos telón Hangerő Le+Power gomb
Kamera pedig nem egy csúcs teló kamerájához akard hasonlítani ez egy középkategóriás teló, ne várj tőle olyan minőséget amit egy 3X annyiba kerülő teló csinál
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Hálózati / IP kamera
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dupla kijelzős strapamobilt tessék!
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest