Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocokk
tag
válasz ElektrikusDE #5160 üzenetére
Nekem ha rányomok a weboldalukon a "Get it on Google play" gombra, akkor behozza a Play store-os oldalát.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #5160 üzenetére
Megtaláltam:
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
TeeBeee
tag
válasz ElektrikusDE #4627 üzenetére
Akkor 2/2 már hibás.
Ha van még valakinek kedve tesztelje már az iránytűt kérem.
1. Szerviz menü *#*#64663#*#*
2. Magnetic Sensor
3. Tedd le az asztalra, állítsd a degree-t 0-ra, azaz állítsd Északnak (tegyél oda egy tárgyat jelölésként)
4. Tekerd a telefont jobbra 90 fokonként ellenőrizve hogy a helyes fokokat írja mind a négy pozícióban
5. Vond le a következtetéstNálam még 90 fokig jó, 180-nál már csak 150, 270-nél 210 és az utolsó negyedben ugrál össz-vissza, tényleges 360 foknál pedig eljut 303 fokig. Szóval ez szar.
-
Roleq
csendes tag
válasz ElektrikusDE #4537 üzenetére
Ahogy DroiDMester is említette, már nagyon kevés telefonban van benne, a Honor is elhagyta végül. Nagyon kényelmes használni, de ha nincs, akkor nincs. Egyszer úgyis váltani kell készüléket, kicsi az esélye, hogy az dual active lesz.
-
Digiflex
tag
válasz ElektrikusDE #4463 üzenetére
Nekem is fagyott már be egyszer az érintés, még újraindítani se tudtam, csak hosszú kikapcs nyomással, aztán gyorsan leszedtem a nova launchert, és azóta okés.
...
-
BLC
tag
válasz ElektrikusDE #4411 üzenetére
Köszönöm a tippet! Sikerült.
-
Nimda
addikt
válasz ElektrikusDE #4411 üzenetére
Vicc egyébként, hogy így kell kierőszakolni egy frissítést.Ezt nem akarják véletlenül javítani?
Persze ha e nélkül is megjön idővel, akkor nem szóltam.
-
Draun01
tag
válasz ElektrikusDE #4141 üzenetére
Indult egy Oreo beta teszt üzem Dec. 11-ig lehet rá jelentkezni, ha valaki már nagyon nem bírja.
[ Szerkesztve ]
Pixel 6a
-
Scale
őstag
válasz ElektrikusDE #4141 üzenetére
Szoftveresen lecsökkentik a memóriánkat 1gigára?
-
bepken
veterán
válasz ElektrikusDE #4065 üzenetére
ha a beállításokban a keresőbe beírom, akkor behozza ezt a menüt, de hogy egyébként hol lehet ezt elérni, nem tudom...simán menüpontokba lépkedve nem jutottam el ide. lehet, én vagyok béna
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
huberpe
aktív tag
válasz ElektrikusDE #4065 üzenetére
ez a menü nálam totál máshogy néz ki.
-
Roxbury
őstag
válasz ElektrikusDE #3956 üzenetére
Az en eszkozeimmel nincs ilyen problema.
Mukodik a Tv ikon is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ElektrikusDE #3673 üzenetére
Ezeket várhatod, majd talán android 10.be beleteszik ezeket!
Root.al amúgy mind2 dologra van megoldás!
-
bepken
veterán
válasz ElektrikusDE #3441 üzenetére
ha lekéred a desktop verziót, nincs szükség a link átírására. mondjuk azt én sem értem, miért nem lehet fixen beállítani az desktop nézetet.... mint régen.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
válasz ElektrikusDE #2749 üzenetére
Gondolom az is arany szinben
-
gabo01
őstag
válasz ElektrikusDE #2671 üzenetére
Én már 2 db-ot rendeltem a JemilaGSM-től és mindkettő normál töltős volt ráadásul a másodikhoz kaptam Angol adaptert is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest