Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
Perijon #13331 üzenetére
Blokada reklám blokkoló, és van saját fogyasztása, nekem nem teljesen világos, hogy segítene az üzemidőn. De persze minden lehetséges
Nekem a jó öreg Greenify járult hozzá nagyban a jobb akksi statokhoz. Mondjuk Rootolva vagyok, gondolom jobban bele tudott nyúlni a dolgokba.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Perijon #13331 üzenetére
Mindenképp a beta 5 kell 12 alá!Én mióta felraktam a frissítést(12.0.3),csak szívtam a korábbi verziókkal,mert kilövöldözgette a 12,egyedül a beta működik jól(2 hét nyaralás mobilnettel,nem mindegy,mennyi felesleges forgalom van),de egyébként teljesen jó minden,nincs akksigondom.Hátránya,mint minden másnak,hogy eléggé hektikus a fb-messenger-insta szűrés,pl.instával nem tud mit kezdeni,ugyanúgy tele reklámmal...messenger jó,az fb-t meg sokat frissítik,van,hogy hetekig nincs reklám,de van,hogy egy héten 3x is módosul,és megy a harc a blokkolás ellen...
Játékoknál,hazapofázás,stb. ellen tökéletes. -
bl4ze
veterán
válasz
Perijon #13175 üzenetére
Köszönöm a tippet, ez most megtettem :
alkalmazásokon belül az Android System-et, és a Google alkalmazásokat leállítottam, töröltem mindegyiknél a cache-t, majd újraindítottam a telefont.
Megnézem jobb lesz-e.... Bízom benne igen. Nekem sem jött 12.0.3.0 még.
aprokaroka87 : Köszi. Várok még 1-2 napot és meglátom mi lesz. Úgy olvasom van akinél FR sem hozott változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest