Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
Topikgazda
válasz balazska92 #3984 üzenetére
"Illetve mindent szeretnék legyomlálni a telóról ami fölösleges és gyárilag rajta van, minden megoldás érdekel"
Az összefoglalóban itt találod a segítséget:
5. Nem letiltható és eltávolítható appok eltüntetése ROOT jog NÉLKÜL"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Fulár
senior tag
Elmarad a mai Eu Dev?
Én már kicsit megbántam,hogy voltam akkora barom,hogy az első körben föltettem a legelső béta kiadást.(Megérdemlem)Még szerencse,hogy úgy ahogy minden működik de így ebben a formában ez még elég khm....jó nagy kalap kaki. -
stingy2
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Persze, nem azért dicsértelek, hogy válaszolj, de tényleg sokat segítesz türelmesen mindenkinek, aki elakad a ROM-olás, kanyargó útvesztőjében.
Köszi a választ, megpróbálok úgy eljárni, mint amit a sima 9T esetében javasolsz, bár akkor nem tudjuk meg, hogy a 9T Pro hogyan viselkedne a "hagyományos" módszerrel. (Lehet, be kellene vállalnom egy esetleges Fastboot bootloop-ot a közösség kedvéért? )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Maist
senior tag
válasz Racecam #3981 üzenetére
Üdv! Így, hogy dicsérő szavaiddal megszólítottál hozzászólásodban, akkor válaszolnék is :
1. Xiaomi.eu, vagy Miui 10, vagy Miui 11 rom-ot tegyél fel, a heti, béta kiadást, amelyik szimpatikusabb, Miui 10 mondjuk a 9.9.6 link, vagy Miui 11-ből az első kiadást: link
2. TWRP innen a legfrissebb biztos jó lesz: link
3. Igen, ahogy írod, bár a MI9T pro más tészta kicsit, ott lehet megy a format system, stb, de szerintem elég lesz az, amit a MI9T kapcsán írtam, tehát format data, reboot to recovery, rom felmásol, telepit, wipe chace, dalvik, újra format data, majd reboot to system. -
sarkaattila
csendes tag
Köszönöm, akkor megnyugodtam, bár volt már több autofókuszos meg többkamerás telefonom de ez sosem vettem észre. Lényeg az, hogy nem az enyémmel van probléma.
-
R a y
senior tag
válasz balazska92 #3984 üzenetére
Stock cam is tud elég jó lenni:
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
AllTheBest
őstag
válasz sarkaattila #3986 üzenetére
Ha jól tudom minden telefon/tablet aminek autofocusos a kamrája zörög, ennél gondolom azért észrevehetőbb, mert 3 kamera van...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
sarkaattila
csendes tag
Sziasztok. Nektek is zörög valami a hátsó kameránál? Ha úgy teszem le az asztalra vagy a hátulját megkocogtatom akkor zörgés hallatszik.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok, nekem pro verzió van, lenne egy pár dolog ami érdekelne ezzel kapcsolatban. Fényképezgetnék hobbi szinten, nem értek hozzá, nem szeretek váltogatni a módok beállítások között stb, esetleg ez a gcam nekem is megoldás lehet hogy jó/jobb képeket lőjek? Ami még zavar, youtube videók mindig megállnak valahol, csak úgy lehet folytatni a lejátszást ha beletekerek vagy visszatekerek. A gyári zenelejátszó pedig néha továbbugrik magától a következő zenére, ezt se szeretem. Illetve mindent szeretnék legyomlálni a telóról ami fölösleges és gyárilag rajta van, minden megoldás érdekel, fw rom stb, bár még soha nem csináltam de leírás alapján nem félek nekiállni. Köszi!
-
TeeJay
félisten
Banggood-on kuponnal 78 usd van a kettő között azon már elgondolkoznék, valamiért a sima Mi9T most kevésbé akciós (6/128 verziót néztem)
Kiderül novemberben hogy lesz majd bár lehet megvárom a januárt a rendelésselMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Racecam
nagyúr
Sziasztok!
Már a K20/K20 Pro megjelenésének bejelentésekor úgy gondoltam, nekem ez a telefon kell!
Nagyon kicsi híja volt, hogy nem rendeltem meg a K20 Pro-t kínából ahogy megjelent rajta a Globál ROM, de a B20 hiánya visszatartott és kivártam amíg megjelenik a Mi 9T Pro és elérhető lesz mindenhol. (3, majdnem 4 hónap várakozás, elég hosszú volt...)Most végre megvan a Mi 9T Pro (Kingtel-től, talán valamivel többet ér az itteni gari mint a kínai, így szerintem azt az árkülönbséget megéri.)
Néhány kérdésem azonban lenne a ROM-okkal kapcsolatban:
1., Az én telefonomon jelenleg a MIUI Global 10.3.3 Stabil (PFKEUXM) ROM található.
Melyik ROM-ra érdemes átváltani, amely több beállítási lehetőséget tartogat pl. az AOD területén stb?
2., A ROM cserével kapcsolatban melyik TWRP az amelynek telepítése után, még recovery-ből hangerő fel+ bekapcs újraindítása után biztosan a telepített és nem a gyári Recovery jön be és nem lesz Fastboot bootloop?3., Akkor ha jó értettem Recovery-ben TWRP-ből (ha már felmásoltuk és bent vagyunk), akkor az első lépés a Format/Data kell legyen, utána újraindítás (Recovery mód) TWRP-ben és akkor mehet a ROM és egyebek telepítése?
Egyébként pedig külön köszönet Maist fórumtársunk rendkívül hozzáértő és segyítőkész és kurion fórumtársunk segítőkész hozzászólásaiért!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Flexy90
senior tag
válasz instantwater #3975 üzenetére
Én most próbáltam először hydrogel fóliát, szerintem egész jó. Olyasmi lehet mint a clearplex csak töredék áron.
[link]Xiaomi Fan
-
addikt
-
R a y
senior tag
válasz instantwater #3973 üzenetére
Én clearplexet használok mióta meg van a telefon, ennek 2 hónapja.
Nekem nagyon bevált.
Azt vettem észre, hogy itt a topicban vagy nagyom szereti valaki, vagy utálják.
Pedig szerintem állati jó, tok barát a kialakítása, ujjlenyomat 10/10 nálam vele.Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
addikt
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! Átlátszó üveg , vagy mintás üveg tokot használ valaki? (
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
R a y
senior tag
-
Notalab
tag
válasz SH4D0W2011 #3961 üzenetére
Én Spigent használok, nagyon szeretem hogy nem "gagyi" hatású sem az anyaga, sem a design-ja. Jó masszív, vastag az anyaga, a kijelző síkja fölé lóg/ér vsgy 3 mm-t, ebben pofára eshet, megvédi, de ebben aztán tényleg nagy a teló.
...
-
daver88
aktív tag
Ma megjött a Nillkin Frosted tok...abszolút ajánlott darab...ujjlenyomatmentes, nem nyomja a fóliát, minőségi darab. Körülöleli a telefont, nem úgy, mint a gyári tok, ahol azért a fenti/lenti fém rész ha hozzáér valami keményhez, azért karcolódhat, kophat.
[ Szerkesztve ]
-
pluhm
aktív tag
Üdv!
Fényképes kérdés. Sokat próbálgattam a fényképezést a telefonon. Gyári rendszer gyári fényképező alapbeállítás, HDR, illetve Gcam alap és HDR. Nem nagyon érzem a különbséget. Annyit látok, hogy a gyári applikációval élénkebbek a színek, éjszakai módban viszont sötétben jobb a Gcam. Szerintetek átlagos, hétköznapi fényképezéshez milyen beállításokkal érdemes fényképezni, illetve melyik alkalmazással (gyári, gyári HDR-el, gyári 48mp, Gcam, Gcam HDR-el)?
-
laci laci
addikt
Annyira nem ajánlott rom. Egy végtelen egyszerű Stock android. Sajnos a vendor miatt egyszerűen le lehet "téglásítani".Szinte az összeset már kipróbáltam.Főképp az anti roll back miatt is, mert ezekben benne van..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
bl4ze
veterán
-
Obyboy
Topikgazda
Akik már nyitották a BL-t: Paranoid Android Quartz Alpha - Xiaomi Mi 9T / Redmi K20
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
gyvince
senior tag
na akkor még egy kérdés és befejeztem...legfrissebb EU Dev rom van fent a Stabil ami Miui 10 ezt lehet frissíteni 11? vagy fog majd magától ha lesz stabil 11?
valamint ha a bétát szeretném fel dobni kell twrp másik? mert nem látja a mostani twrp a 11 romot....??
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
celofanker
csendes tag
válasz celofanker #3951 üzenetére
El is keltek.
-
retroid
senior tag
-
celofanker
csendes tag
Srácok, a telefon már nincs meg de érkezett hozzá két vadiúj tok Aliról.
Ő: https://www.aliexpress.com/item/33032628031.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dEPZWHb
És ő: https://www.aliexpress.com/item/33037928504.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dEPZWHbMivel bagóért vettem, nem fogok érte egy fillért se kérni, aki lecsap rá és eljön érte napközben Budaörsre, azé. Bővebb infó priviben.
-
Obyboy
Topikgazda
válasz DG790401 #3949 üzenetére
Ennyit tudok segíteni: Redmi K20 vs K20 Pro ... BATTERY DRAIN TEST
-
DG790401
tag
Tapasztalatok alapján a 9 T pro hogy bánik az akksival, gondolom üzemidővel a sima 9t jobban bîrja
-
norberto9
aktív tag
126.000 szállítással a Xiaomi Mi 9T Pro 128GB a Kingtel-nél !!!
-
Obyboy
Topikgazda
válasz Kolondrum #3940 üzenetére
Ha megírjátok a tokokról, üvegekről, védőfóliákról és egyéb kiegészítőkről (OTG kábel, adatkábel, töltőfej, stb) a tapasztalataitokat akkor szívesen beteszem az összefoglalóba. Lehetőség szerint a beszerzés forrását (honlap link vagy bolt neve) is írjátok meg.
-
addikt
Fogásra szerintem nagyon jó.
Műanyag, de gondolom a keverék miatt enyhén gumis érzése van. Nem az a teljesen kemény kopogós dolog, hanem a felülete miatt egy kicsit jobb. Nem hinném ,hogy ezt bárki csúszósnak érezné.
A kék egész szép egyébként. Fényben mozgatva egy nagyon picit még a színe is változik. Peacock blue.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
R a y
senior tag
válasz beyruth82 #3941 üzenetére
Nekem 90-100% rol ha lemegy 50ig akkor addig szokott lenni 3-4 óra SoT. Persze ez rgy nap alatt jön össze, sokat használom a telot.
-2 simmel.
-4g only a fő simen
-második sim csak gsm módban van
-wifi off, mert korlátlan mobilnetem vanHa olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
veterán
Szerintem tényleg 2 napos üzemidő mellett senkinek sincsen 7-8 óra kijelzőidő.A 8 órák 24-30 órák alatt jönnek össze ami csak egy nap.Nekem is kb így jön ki.A két valódi nap az lenne ha ma reggel levenném a töltőről és legközelebb csak holnap után reggel tölteném újra.Ilyent senki sem csinál mindenki felrakja este kb 50%-nál szerintem. Valódi 48 órá üzemidő mellett kb 3-4 órás kijelzőidők jöhetnek össze.
-
Kezdtem azt hinni csökken az üzemidő, nem. Én nem nyomkodom sokat és amit készenlétben tölt, merül. Szóval akinek van 6-7-8 Óra kijelző idő és 2 nap üzemidőben, az mit nem csinálhat amit én? Én ha átlépem a 24 óra készenlétet akkor 0-100 között már nem lesz csak szűk 7 óra kijelző időm. Ennyit jelent az elégtelen térerő? Igen kakk idő van 1-2 pálcika.
8 órát elmegy 25 óra készenléttel úgy nézem.
Láttam aprón Nillkin frosted tokot, de drágálltam, rendeltem kéket. Van itt valakinek ilyen? Igaz, hogy nem csúszik?
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
TeeJay
félisten
külföldről hol kapható most legjobb áron?
6/128GB Mi9T-re
Banggood kupon most csak 299.99 USD-re szól ami 308-as USD árfolyamon 92ezer már
így már megérné a Pro-t vennem mert az meg csak
6/128GB Mi9T Pro 377.99 USD akkor megéri azt a 78USD felárat szerintemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Obyboy
Topikgazda
Valóban üti a kettő egymást.
Sajnos még saját tapasztalataim nincsenek a hálózattípus választásával kapcsolatban így csak a topiktagok tapasztalatait ollózom be az összefoglalóba.
Próbálok minden javasolt infót/okosságot betenni az összefoglalóba így két külön tapasztalat került be egymásnak ellentmondó beállítással.
Tudom, hogy érdemes lenne alaposabban átolvasni módosítás után az összefoglalót de ha kevés időm van a topikra ránézni és valaki épp javasol valamit akkor azt gyorsan beteszem az összefoglalóba, hogy ne maradjon ki átfutom az összefoglalót hogy nem csúszott-e szét egy link és kész. Alkalom adtán átolvasom az összefoglalót és javítom a problémás részeket."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
Topikgazda
-
laci laci
addikt
Üdvözlet.Talán jó lesz az összefoglalóba.Ha esetleg valaki fastboot módban nem tudja mi volt rajta eredetileg és már nem járt sikerrel, akkor használja ezt a kínai miui pc suite - ot. Itt nincs gond mi volt rajta korábban, milyen régiós volt elözőleg, itt nem kell drive-ot telepíteni. Mindent magától csinál szinte. Csomagoltam hozzá egy kis instrukciót képekben. [link]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Maist
senior tag
válasz gyvince #3919 üzenetére
Akkor ezúton kérnénk, kérem a topic gazdáját, hogy kurion #3883-ban lévő leírását, ami be lett/lesz emelve az összefoglalóba, ott a 11, 12, 13-as pontokat meg kellene jelölni, hogy az eddigi tudásunk szerint legalábbis fenntartásokkal kell kezelni, és ennél a készüléknél inkább nem működő pontoknak kell venni. (Aztán lehet az újabb recovery-kel majd működni fog).
Azokkal a twrp verziókkal, amiket ismerünk/próbáltunk, nem megy a leírtak szerint a gyári rom-ról átállás BL nyitás után xiaomi.eu-ra. Helyette amit írtam, - ahogy az most bebizonyosodott a fórumtársnál, akinek válaszolok-, az alábbiakat kellene alkalmazni BL nyitás után sorban: Recovery-t felrakni (szerintem ez sem mindegy, hogy melyiket használjuk, ha gyári rom-ról jövünk közvetlenül, így amivel már sokszor sikerült, és ebben az esetben is, a Görög 23-07-19-es kiadást kellene linkelni, konkrétan ezt: link, ebben viszont nem megy az OTG).További lépések a recovery telepítés után: Format data-Yes, reboot to recovery, xiaomi.eu stabil, vagy Android 9 alapú béta, pl. a 9.8.15 MTP-n felmásol, telepít, wipe chace, dalvik, újra format data, és reboot to system.
Azt nem tudom, hogy gyári rom-ról ezzel a recovery-vel tudunk-e közvetlenül Miui 11 bétára váltani, így az kérdéses. -
appel
őstag
Kis zavar az összefoglalóban:
egyik helyen LTE/UMTS auto(PRL) hálózati típus ajánlás van, másik helyen kb. 6 sorral lentebb LTE/WCDMA. Most akkor melyik? -
Maist
senior tag
Azt elfelejtettem: állitsd azt a kártyát csak 2G-re, amiről át akarsz irányítani, az legyen a 0. pont, aztán ahogy írtam, és menni fog, többször teszteltük már itt a topic-ban, mindenkinek működött ez a megoldás. A lényeg a gyorsaság, ahogy hálót talál a kártya, egyből nyomni kell a kódra. MMI kód elindítva, ha ezt írja ki, nyert ügyed van.
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
válasz gyvince #3916 üzenetére
OK, örülök. Végül így sikerült, ahogy írtam, hogy nem volt wipe system, data, hanem csak format data előtte, utána? Csak azért, mert akkor azt a részt lehet ki kell majd venni az összefoglalóból, ha úgy elsőre nem sikerült, ahogy azt láthattuk ma nálad.
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
válasz gyvince #3913 üzenetére
Akkor még nem rakta fel a twrp-t. Adb-n telepíted, vagy esetleg a Mi*i.h* féle tool-t használod a twrp telepítésre? Bootloader ugye nyitva van/maradt/kinyitottad újra, ha a Mi flash-el esetleg visszazártad? Esetleg akkor ugyanúgy tedd fel ezt a recovery-t, ahogy először pár órája azt, amivel először próbálkoztál.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Szeretném átirányítani a beszéd kártyámat (SIM1, Telekom) az internetes kártyára (SIM2, Telenor) a *21*<phone number># módszerrel és ezt a hibaüzenetet kapom:
Próbáltam a menüből is, de ott is ILYEN hibát kapok.
Fordított irányban működik az átirányítás (Telenor->Telekom), illetve próbáltam már megcserélni a kártyákat a 2 foglalat között.
Valakinek ötlet?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Maist
senior tag
válasz gyvince #3908 üzenetére
Amennyiben nem zártad vissza, akkor a BL nyitást kihagyhatod. Ha visszazártad, akkor sincs gond, mert nem kell várni, egyszer már nyitott telefont azonnal lehet újra nyitni. Továbbá akkor ezzel a recovery-vel próbáld: link ez nem tud Otg-t. Amikor felrakod ezt a recovery-t, akkor ne fastboot parancsból, hanem a felfele hangerő + bekapcs gombbal indítsd. Aztán még annyi, hogy az összefoglalóba emelt leírással ellentétben ennyit tegyél: TWRP amit kérdez az elején, swipe, elhúzod. Aztán format data, amire yes a válasz. Utána reboot to recovery, ekkor meg kell maradjon a recovery, majd MTP-n a rom-ot felmásolod a belső tárhelyre, install, kész, wipe chace, dalvik, újra format data, yes, reboot to system. Én így csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Maist
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest