Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maist

    senior tag

    válasz gyvince #3919 üzenetére

    Akkor ezúton kérnénk, kérem a topic gazdáját, hogy kurion #3883-ban lévő leírását, ami be lett/lesz emelve az összefoglalóba, ott a 11, 12, 13-as pontokat meg kellene jelölni, hogy az eddigi tudásunk szerint legalábbis fenntartásokkal kell kezelni, és ennél a készüléknél inkább nem működő pontoknak kell venni. (Aztán lehet az újabb recovery-kel majd működni fog).
    Azokkal a twrp verziókkal, amiket ismerünk/próbáltunk, nem megy a leírtak szerint a gyári rom-ról átállás BL nyitás után xiaomi.eu-ra. Helyette amit írtam, - ahogy az most bebizonyosodott a fórumtársnál, akinek válaszolok-, az alábbiakat kellene alkalmazni BL nyitás után sorban: Recovery-t felrakni (szerintem ez sem mindegy, hogy melyiket használjuk, ha gyári rom-ról jövünk közvetlenül, így amivel már sokszor sikerült, és ebben az esetben is, a Görög 23-07-19-es kiadást kellene linkelni, konkrétan ezt: link, ebben viszont nem megy az OTG).

    További lépések a recovery telepítés után: Format data-Yes, reboot to recovery, xiaomi.eu stabil, vagy Android 9 alapú béta, pl. a 9.8.15 MTP-n felmásol, telepít, wipe chace, dalvik, újra format data, és reboot to system.
    Azt nem tudom, hogy gyári rom-ról ezzel a recovery-vel tudunk-e közvetlenül Miui 11 bétára váltani, így az kérdéses.

Új hozzászólás Aktív témák