- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
AttilaN #1764 üzenetére
Én is MI A1-ről váltottam pár napja. Azt mondom, hogy a kategóriájában egész jó volt az is. De az alsó-közép kategória, ez meg középkategóriás cucc. Mindkettőt használtam saját és Gcam kameraszofttal is. Egyértelmű előrelépés ez. Főleg esti fotóknál jön ki az előny. De általánosságban is. Szelfi is jobb szvsz. Mozgóképek is jobbak. A széles látószögű is hasznos ficsőr szerintem. Én pont ezért váltottam, minden másban jó volt az A1 nekem. A lányom elégedetten használja tovább. (a kamera részét is). Mondjuk nem csoda, mert egy 4éves belépő szintű Samut váltott.
-
tibz03
őstag
válasz
AttilaN #1305 üzenetére
Én eddig ragaszkodtam az alap(hoz közeli) Android felülethez. Korábban Nexus telóim voltak, aztán OnePlus 3. Most meg megvettem ezt a MIUI-s csodát.
Az értesítések megérkezésével voltak gondok, rá kell szánni egy 10 percet, hogy beállítgass mindent, és utána jók lesznek. Itt linkelték nekem ezt, ez bevált.
Amúgy tök jó, hogy sok hasznos extra funkció van a MIUI-ban a "sima" Androidhoz képest. Alapból olyasmi, mint egy jobbfajta costum ROM. Szóval én kezdek vele megbarátkozni. Elég sok a szemét app, és kissé idegesítő, hogy a MIUI a saját ökoszisztémáját próbálja ráerőltetni a felhasználóra (jelentkezz be MIUI fiókkal, mentsd oda az adataidat, MIUI store stb.), de ezeket ki lehet kerülni. Aztán ha lesz egy jó costum ROM, amiből ezek ki vannak gyomlálva, akkor még jobb lesz, addig is meg nem kell foglalkozni velük.
A costum ROM-okra számítani kockázatos lehet. OnePlus 3-ra van egy csomó, mégsem tudtam igazán használni őket, mert egyikben sem működött rendesen a kamera (pl. lassított felvételt el lehetett felejteni, vagy a manuális kamerabeállításokat). Persze van, akit ez nem zavar. Számomra azért elég gáz, ha ilyen funkciók nem mennek. Így sosem használtam rajta costum ROM-ot huzamosabb ideig. Bízom benne, hogy itt ezzel nem lesz gond, és lesznek jó ROM-ok.(#1306) instantwater: Tapasztalatom szerint nem szükséges belakatolni a memóriába az appokat, legalábbis én soha nem szoktam semmit, és már nincs gondom az értesítésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest