Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Egyébként 1-2 hét és jön a Security Patch-csel együtt az update. Sok új ficsőr most nem lesz, mert közbejött 1-2 dolog és nem lesz időm fényesíteni rajtuk, de vagy 8 új optimalizáció lesz a romban (meg tucat bugfix), amiből 3 elég jelentős. Az egyikhez sajnos clean flashelni kéne (majd erről írok a build leírásban), de megoldottam úgy, hogy lehessen dirty flashelni is (azonban ebben az esetben ez az optimalizáció nem lesz aktív).
-
Obyboy
addikt
Nekem eddig tökéletesen működik.
Villám gyors a boot és az appok betöltése is. Navigációk is hamar megtalálták a helyzetemet. Aksi szerintem jobban bírja mint eddig.
Itt lesz a rom: DavinciCodeOS(X) PREVIEW - Android 12.1 - 20220530-1434 build
A recovery-t legegyszerűbben a Telegram csoportban a PinnedMessage#7-ből tudod letölteni. -
duo
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
Maestro!
eddig milyen a preview build?
kellene továbbá, egy link a legfrissebb buildhez, és a recoveryhez.
a terv, az, hogy elöször feltolom az új recoveryt recoveriből, aztán törlöm a cache-t és telepítem az új buildet.
adatmentésem van, igaz nem a legfrisebb, de a zöme a cuccaimnak megvan.
kellene továbbá egy faja kamera program mert ami van az eléggé tré.
köszönöm
-
bexinho23
őstag
válasz
rigoberto
üzenetére
Wifi nélkül alig merült 2% -ot az éjszaka. Noha napközben újra is indítottam a telefont, hátha segít a dolgon. Pár napig tesztelem, de olyan mértékű akku merülést eddig most tapasztaltam. Akku cserén gondolkodom, mert a telefoncsere most elmaradt, így legalább egy évig még szeretném használni a 9T-t. Pestre majd személyesen felmegyek, és kicseréltetem a xiaomi szervízben [link]
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
2.5 éve használom a Xiaomi Mi 9T telefonomat. Telekomnál vagyok, otthon, illetve éjszaka sosincs bekapcsolva a bluetooth és a mobiladat. A wifi az sokszor bekapcsolva marad.
A problémám pár napja jelentkezett, mégpedig iszonyat gyorsan merül a telefon. Noha az akku még gyári (accu battery szerint az állapota 73%), de ilyen jellegű problémával meg nem találkoztam. Szerintetek miért csinálja ezt? Nagy frissítés mar hónapok óta nem érkezett és nem is fog.
-
bagoly71.
tag
válasz
Barnahalo
üzenetére
Sikerült? Mert úgy néz ki, másnak is van vele baja.... Ismerőseim között van, akik ilyen telót használnak.
Mindegyik gyárilag EEA (EU) romos mint mi és valakinek sikerült - még OTA-n - valakinek meg nem!
Egyszerűen nem adja fel!
Ilyen "recovery" frissítő csomagos sztorival meg aztán végképp nem megy fel a 12.1.1, Android 11!
Furi..... 🤔 -
martin66
senior tag
köszi.
feltettem ezt a square home-ot annyira nem jött be. basszus ma sim aktiválás miatt bele kellett raknom a 950-be az új simet és kicsit nyomkodtam, nagyon hiányzik az eredeti win 10 mobile xD. 3 év android sem győzött meg. Illetve annak a 2k kijelzője sokkal élesebb, mint a 9T Pro.
a launcher 10-et én is megvettem, de nem igen fejlesztik. bár örülök, hogy ez is van.
-
Barnahalo
tag
Sziasztok!
Custom ROMon is fenn áll az a probléma, hogy a telefon "Other" tárhely része törölhetetlen és feltelik?
Tegnap törölgettem ki videókat, képeket stb., de a használt tárhely csak látszatra csökkent. A képek eltűntek az "Other" részbe, így láthatatlanul ott vannak a telón, 19-22GB-ot foglal... Én értem, hogy app-cache is van az egyéb részben, na de, mikor törlök 5GB-nyi 4K videót, akkor miért az egyébbe megy?? A Lomtárat a galéria appban ürítettem, nem számít. Sajomi Cloud kikapcsolva mindenféle backup szempontjából.
Néztem neten, hogy ez egy elég komoly MIUI 12 probléma, de megoldást nem találtam, factory reseten kívül, amit én nem fogok/tudok megtenni.
Főleg, hogy reset után naponta ugyan úgy nő az egyéb rész gigabájtokkal...
Próbáltam már Disk Analyzert, meg ilyesmi appokat, nem segítenek.
Talán a root könyvtárba mehetnek a fájlok, de azt szerintem ADB-vel sem látnám teljesen.
Aki tud valami okosságot, kérem írja le.
MIUI Global 12.0.5 (QFJEUXM)
-
Obyboy
addikt
-
duo
addikt
válasz
martin66
üzenetére
szia! én megvettem anno, de nekem a square home jobban bejött és kevesebb erőforrással beéri. nézd meg jobb e azzal -> van próbaverziója
szerk: még kipróbálom, a legújabb dcosx-et, mert elégedett vagyok vele, jó stabil. de a sebessége nekem még mindig kicsit meh. Milyen ezzel az új filerendszerrel urak? -
martin66
senior tag
Sziasztok,
Kerlek segitsetek, hogy mi az a legutolso kornyeki verzio az EU Miui-ban ahol mukodnek a launcherek. A gyari romon voltam kb 1 evvel ezelottig 12.5 jott es nem mukodott a windows launcher 10 szoval felraktam az eu 12.2-t azzal működik es nem latom tul bugosnak aranylag stabil. De eleg regi rom ezert frissitenem valami ujabbra. Mit javasoltok? Koszi. MI 9T PRO-m van, de szerintem ez nem gond a kérdés szempontjából.
-
Mr Dini
addikt
-
user01
aktív tag
Üdv!
Hogy tudnám előcsalogatni a "MIUI optimalizáció" kapcsolóját a Fejlesztői beállításokban?Ezt találtam:
Bizonyos globális MIUI változatok a frissítés miatt elrejtették a miui optimalizálási beállításokat a fejlesztői beállításokban. A MIUI optimalizálás visszaállításához érintse meg többször a "Alapértelmezett értékek visszaállítása" gombot, amíg meg nem jelenik.Sajnos nálam az "Alapértelmezett értékek visszaállítása" gomb teljesen szürke, így hiába püfölöm!
Előre is köszönöm! -
Mr Dini
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
A userdata külön partíción van a /data alatt. Ahhoz nem nyúltam egyelőre. Ott is vannak tervek tömörítésre, meg hasonlókra, de az még a jövő zenéje.
Ami most változott, az a /system és a /vendor. Ezek kizárólag a rendszer fájljai, szóval ez nyugodtan változhat a userdata-t nem érintve. Amikor frissíted a romot akkor is ez történik. A recovery felülírja a két partíciót, a kernelt stb, de a userdata-t nem piszkálja.
-
Obyboy
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Eddig is gyorsan bootolt a dcosx most talán még gyorsabb lett. Érzésre az appok is gyorsabban töltenek.
Mérnöki aggyal nem értem hogyan tudta az új recovery módosítani a system és a vendor alatt úgy a filerendszert, hogy közben minden adat meg maradt rajtuk
nekem úgy lett volna logikus, hogy a filerendszer módosításához formázni is kell a meghajtókat. De ha nem hát nem. Örülök, hogy így is működik.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
Igen, szerencsétlen recovery nem igazán ismeri még fel a helyzetet. Nem probléma. Ez a dcos recovery meg elég szegényes funkciók terén, de ezt tudtam összehozni gyorsan átmeneti megoldásnak. A lényegre jó.
Ha minden igaz, mostantól gyorsabban fog bootolni a telefon és az appok is gyorsabbak lesznek.
Privátot pedig írj egész nyugodtan, nem szoktam harapni érte. Max akkor ha közérdekű lenne másként az infó, akkor nem szeretem, mert akkor mások lemaradhatnak róla / át kell mennem papagájba. De egy emlékeztető, hogy írtál nem probléma.
-
Obyboy
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Köszönöm de a szakmai topicokban megszoktam, hogy nem kérdezek PM-ben. Esetleg ha földbe állna a teló és asap kellene a segítség akkor írok privátban.
Feltettem dcos_recovery.img-t. Az install után gondoltam megnézem milyen így nyomtam egy reboot to recovery-t, ekkor szólt a twrp, hogy nincs OS (itt egy pillanatra megállt az idő) az új recovery-ben a biztonság kedvéért újratettem az uccsó buildet de boot után szerencsére mindent a helyén találtam és nem kellett újra belaknom. Ez marad. -
Mr Dini
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
Igen, elég terjengős az ötletelés néha. Bízom benne, hogy ezeket az infókat majd mind tudom összegezni a wikiben, csak tényleg annyi minden feltornyosult, hogy hihetetlen. Addig viszont bátran kérdezz akár itt, akár tg-n. Viszont Telegramon hamarabb értesülök a dolgokról, szóval akár egy PH hozzászólás link privátban gyorsíthat a válaszidőmön.
-
Obyboy
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Köszi a részletes infót.
Az erofs-ról és az A13-as bevezetésről múlt héten olvastam.
Pár perce találtam meg és töltöttem le a dcos_recovery.img-t majd kérdeztem meg, hogy TWRP alól ajánlott-e feltenni.
Néha úgy felpörög a chat pár óra alatt, hogy alig bírom követni és szűrni a számomra releváns infókat.Nem tervezek DCOSX-ről másra váltani így azt a recovery-t használom amit ajánlasz a rendszerhez.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
De a rendszer bebootol és használható, ugye?
Mert ez a recovery error normális. Gyakorlatilag az van, hogy eddig az Android rendszer mezei ext4 partíciót használt a rendszerfájlok tárolására. Ez szép és jó, csak éppen nem a leggyorsabb, hiszen a rendszerfájlokat egyszer rakod fel a rom telepítésekor/frissítésekor és utána már nem piszkálod őket soha (legalábbis nem kéne). Ezért teljesen felesleges pl írható partíciót használni, elég az, ha csak olvasható. Emiatt a Google átvett egy erofs nevű fájlrendszert, ami egyrészt csak írható, másrészt tömörített. Kevesebb helyet foglal és sokkal jobban teljesített a tesztjeimben elérés (főleg random elérés) szempontjából. Android 13-tól minden telefon ezzel fog jönni.
MI 9T fronton a DCOS az első rom, ami átvette ezt, ugyanis hivatalosan kerneles támogatás kell hozzá, amit a davinci soha nem fog megkapni már a gyártótól. Azonban páran mégis lefejlesztették az alapokat hasonlóan régi telefonokhoz, én meg átportoltam davinci-re. Még egyelőre én se vagyok biztos benne, hogy megtartom az egészet, de eddig nagyon meggyőző és stabil. Mintha egy új telefonom lenne.
Viszont ez azt jelenti, hogy új fájlrendszer van a /system és /vendor alatt (ezek mind rendszerfájlokat tárolnak, meg gyártói könyvtárakat hardverek kezelésére), amit a TWRP és az orangefox meg stb nem ismernek. A Telegram csatornáján a DCOS-nek megosztottam egy dcos_recovery.img fájlt, ami egy már kompatibilis Pixel Experience recovery build. Ha zavar a hibaüzenet tedd fel. Amúgy nem érdemes foglalkozni vele. Egyelőre én is a régi TWRP-n vagyok és gond nélkül enged rom frissítéseket telepíteni a dolog.
De dolgozom az ügyön, hogy a TWRP is támogassa.
-
Obyboy
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Ismét:
Feltettem a mai buildet a telepítés után az alábbi hibaüzenetet dobta de indításnál villámgyorsan bebootolt:
"Updating partition details. . .
Failed to mount '/system_ root' (Invalid argument)
Failed to mount'/vendor (Invalid argument )
...done"
Sikerült megoldani a bootloop hiba okát vagy inkább elengedted a monumentális dolgokat? -
Mr Dini
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
A TWRP backup módja Android 12 alatt nem működik sajnos. Backupolni kétféleképpen lehet. Az egyik a fájl alapú megoldás, amikor ténylegesen a mentést végző szoftver hozzáfér a fájlrendszerhez és onnan menti a fájlokat egy tömörített archívumba, a másik pedig a blokk alapú, amikor gyakorlatilag végigszalad az egész diszken a program és mindent lemásol.
Utóbbinak az a hátránya, hogy igencsak lassú, mivel ha frissen belakott telefonnal 2 fájlod van, akkor is végigmegy az egész diszken, illetve lement mindent, még a nem használt helyet/törölt, de még a diszken létező fájlokat is. Emiatt a TWRP nem ezt használja, mivel ez nagy méretű fájlokat generál és időigényes. Fájl alappal ment. Ehhez viszont a TWRP-nek tudnia kell olvasni a fájlrendszert. Android 12-n kicsit változott a titkosítás, emiatt per pillanat nem lehetséges a fájlrendszer visszafejtése. Alapból pedig minden telefon titkosított és ez jól is van így. A TWRP-nek kellene lekövetnie az új megoldást, de ezt egyelőre nem fejezték még be. Így viszont nem tud hozzáférni a fájlokhoz, emiatt nem tudsz vele backupolni.
Én is meguntam a dolgot egyébként, mert én kb napi szinten clean flashelek a tesztelések miatt, szóval gőzerővel dolgozom a megoldáson. De nem sok időm van rá, szóval lassan halad a dolog.
Addig marad az, hogy vagy egy teljes blokk mentést csinálsz twrp-ből adb-vel, ami tényleg borzasztó lassú és 128/64 GB hely kell neki, vagy máshogy mentessz. Pl a Migrate jó opció, gyakorlatilag az összes appod az adataival együtt le tudja menteni root segitségével futó rendszer alól, majd a migrate flasherrel vissza tudja telepíteni. Ugye az Android maga ha bebootol, akkor feloldja neked a titkosított partíciókat, így akár swift backup is működhet. Csak a belső tárhely képeit/zenéket célszerű külön menteni, mert azokat nem mentik ezek az appok.
-
Obyboy
addikt
-
-
RTG
tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szia ! Köszönöm, gyors voltál és kimerítő
( a válasz ) AOSP Ext. - et használtam már egy ideje, A11-en, de kb mióta felment, azóta nézegetem az A12-es romokat. A hétvégén szántam rá magam, az ezelőtti DCOS kipróbálására. Teljesen még nem is végeztem a belakással, meg furcsa is az A12, de valahogy nálam kissé "döcög" . ( pl lassabban reagál a billentyűzetre, mint eddig , de nem tragikus ) Megörültem az új verziónak, a kérdésem mindösszesen : ráfrissíthetem a DCOS-re az új DCOSX-et ? vagy megint clean install ?
.Köszi a választ és a romot is ! Üdv
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
A DCOS gyakorlatilag teljesen minimalista, Pixel Experience+ rom átnevezve azoknak, akiknek elegendő mindaz, amit az alap rom nyújt és nem vágynak extrákra. Egyedül rengeteg optimalizációt tartalmaz, amiben viszont különbözik az összes többi davinci-re készült romtól.
A DCOSX pedig a mindent tartalmaz a korábbi dolgokból, illetve extrákat, amiket a közösség kér/megszavaz, illetve a két fős fejlesztői csapat saját szájíze alapján belehegeszt a romba. Egyelőre egetverően sok extra nincs benne, mivel egy elég új dolog és a projekt elsődleges célja az optimalizáció. Amint sikerült mindent elérni, amit terveztem sebesség terén, igyekszem majd a kért dolgokat is lefejleszteni.
Github releases fülön találsz changelogot, ahol nyomon lehet követni a két verziót és minden különbséget részletesen.
De ha lesz időm, majd nekiállok egy wikinek is, hogy egyértelműbb legyen.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
TWRP nem tud A12-t decryptelni még, emiatt a backup sem működik sajnos. Hacsak nem használtál DFE-t (disable force encryption), mivel ilyenkor nincs semmi titkosítva. De ezt nem támogatjuk és eleve mostantól nem is támogatott a dfe használata. Az biztosan bootloopba rakja a telefont. Dolgozom a recovery ügyön, de TWRP-t portolni kínszenvedés. Én Google One backupot használtam, illetve lementettem a fontos fájlokat belső tárhelyről. Illetve lehet menteni még swift-tel/migrate-tel is root mellett, de ma már a google one is elég jó.
Illetve a legrosszabb esetben, ha bootloopba keveredsz, vissza lehet flashelni az előző verziót.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Obyboy
üzenetére
Ne tedd fel kérlek. Egyelőre. Már készül a fix verzió, gyakorlatilag a DCOS már kész is, csak a DCOSX fordul és teszem is fel tesztelés után. Azt a buildet visszavontam. Sajnos öreg a davinci kernel már az ilyen monumentális dolgokhoz és úgy néz ki volt egy hiba a vantomkernelben, ami bootloopot okozott néhányaknak. Remélhetőleg sikerült megoldani és a következő preview menni fog. De ha biztos akarsz lenni a dolgodban, mindenképp várj a következő preview frissítésével is, vagy akár a következő stabil verzióra. Ha belevágsz, akkor pedig legyen backupod.
-
Obyboy
addikt
DavinciCodeOSX PREVIEW - Android 12.1 - 20220529-1815 build-et feltette már közülünk valaki? Ha igen akkor dirty vagy clean flash volt és működik-e rendesen? A Telegram-os csoportban van akinek bootloopba került a teló és van akinek simán betöltött és dícséri az optimalizációt. Szeretném kipróbálni de tartok a bootlooptól.
-
-
ripo05
tag
válasz
Obyboy
üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Akkor utána kell néznem mivel jár a másik rom telepítése. Használok több banki app-ot, amik nem szeretik a root-olt telefont. Gondolom az összefoglalóban találok róla infót.Viszont akkor másik kérdés. Accubattery 70%-osnak írja az akksit. Érdemes ezt kicseréltetni? Anno volt egy Note 3-am, aminek én kicseréltem az akksiját egy utángyártottra, de néhány hónap alatt felpúposodott. Van valakinek ilyen cserével tapasztalata?
-
ripo05
tag
Mi9T-m van Global 12.1.1.0 stabil szoftverrel. Jól tudom, ha most veszek itthon egy Xiaomi telefont (Mi 11 Lite 5g NE-t néztem), akkor a miui call recorder nem fog rajta működni a GDPR miatt? Ezen most megy és néha szükségem van rá.
-
margithid
veterán
Global stable van a telefonomon. Várható még valami frissítés vagy ennyi volt?
-
regener
veterán
Nem biztos hogy telefon függő, így offban hátha van tipp:
Angliában gondol egyet a magyar Telekom sim és eldobja a netet, csak a telefonalás megy. Kézi hálózatválasztás mindegyikre sikertelent ír, viszont ha visszarakom auto-ra akkor megint csatlakozik a vodafone 3G-re, pedig van 4G hálózat is.
Majd megy pár napot és eldobja megint a netet amíg nem játszom ezt el megint.Sim2 pedig egy vodafone UK sim, csak egyszerűbb az elsőről is használni a netet mint többet venni a kinti simre.
-
crok
nagyúr
válasz
kelly416
üzenetére
Pontosan azért nem megy mert gyári a rendszer és nyitott a bootloader - viszont nincs fent Magisk és nincs fent semmi benne ami elrejtené ezt a tényt (mármint hogy nyitott a bootloader - Magisk összefoglaló).
-
crok
nagyúr
válasz
Obyboy
üzenetére
Az lehet, de egy nyitott BL + gyári ROM és nincs Magisk meg hekkelés akkor hasal a SafetyNet is vagyis pl. A Google Pay nem fog menni, OTP sem fog menni.
Egy nyitott BL + custom ROM + a megfelelő helyen belenyúlás már a ROM-ba magába (DroidGuard) már átveri a SafetyNet-et, a Xiaomi.EU ROM is megy, PixelExperience is megy, etc. bármi megy amiben ez meg van oldva hogy ne Magisk-el kelljen trükközni, de a gyári ROM-ban ez nyilván nincs benne.
-
crok
nagyúr
válasz
kelly416
üzenetére
Újra be kell lakni majd, visszazáráskor a biztonságosság integritásának visszaállítása érdekében kapsz egy fact. reset-et is (nyitáskor azért kell, hogy ne tudj kilopni belőle adatot, zárásnál pedig azért, hogy ne lehessen úgy visszazárni hogy a rendszer ki volt téve az API-okon kívüli ("nem biztonságos") változtatások lehetőségének).
-
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
Feleségem telóján nyitva a bootloader (de semmi haszna), és vissza zárnánk. Próbáltam rákeresni a totyikbany, de nem találtam. Segítsetek kérlek, hogyan kell.
Annak idején nyitottam, amikor az én telefonom volt, aztán nem cseréltem romot, úgyhogy bootloader nyitás hijján gyári a teló. És ha zárom, gyári állapotba kerül a teló, vagy marad rajta minden, nem kell újra belakni?
-
Obyboy
addikt
Ezt próbáld ki: DavinciCodeOS.
Többen használjuk a fórumról, stabil és jól gazdálkodik az aksival. -
R a y
senior tag
Sziasztok! Nagyon rég írtam ide. 2019. nyarától használom a telót mindenféle nagyobb hiba nélkül, 10.3.7es rommal (kivéve persze a néha beakadó háttérfolyamatokat, amik szívják az akkut). Ki mire váltott? Egyszerűen tanácstalan vagyok.
-
regener
veterán
Volt egy fura jelenségem pár napig:
A billentyűzet O gombjánál csak egyszeri lenyomásra érzékelt a képernyő, így nem tudtam használni az ékezetes o alapú betűket és magában a rendszerben sem érzékelt ott a képernyő.Majd ma mondom újraindítom már, lévén rég volt és nem árthat: a gond elmúlt, ismét hibátlan a kijelző.
Valami szoftveres cucc lehetett, hátha másnak is előfordul ilyen s próbáljon egy újraindítást mint lehetséges megoldást.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
slayernick66
üzenetére
12.5 még jönni fog rá, mostani android alapon.
-
Obyboy
addikt
válasz
Neerpelt
üzenetére
Szerintem minden ROM-on jól működik az ujjlenyomat olvasó és a pop-up kamera is.
Custom ROM-ok közül a xiaomi.eu hasonlít a gyarira.
Viszont ha elengeded a MIUI felületet akkor tudom ajánlani a DavinciCodeOS-t vagy a pimpelt változatát a DCOSX-et, többen ezt használjuk hetek óta. Stabil és jól gazdálkodik az öreg aksival. -
Barnahalo
tag
válasz
slayernick66
üzenetére
Nekem be sem adja ezt a frissítést. 12.0.5-ön ragadtam... Mondjuk egy factory reset kijárna már a telónak, ha Android 11?re akarnék ugrani...

-
Neerpelt
tag
válasz
slayernick66
üzenetére
Nem. Úgyhogy az a kérdésem volna hogy mely ROM-okkal működik jól a pop-up kamera és ujjlenyomatolvasó, és amelyek a legjobban hasonlítanak a hivatalos MIUI ROM-ra? Stabil megoldások érdekelnek.
Köszönöm.
-
slayernick66
tag
koszi skacok. remenykedtem egy MIUI12.5-ben meg vagy valami
de akkor nem, okes -
Obyboy
addikt
válasz
slayernick66
üzenetére
Már kb 3 éves a teló, általában 2 évig támogatja a Xiaomi a készülékeit, így max biztonsági frissítést kaphat.
Ha nem teszel rá custom ROM-ot akkor biztosan az marad ami van. -
98bja
senior tag
válasz
slayernick66
üzenetére
Már nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nekem úgy lett volna logikus, hogy a filerendszer módosításához formázni is kell a meghajtókat. De ha nem hát nem. Örülök, hogy így is működik.
( a válasz )