- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
martin66 #16302 üzenetére
Próbáld ki a novával, ha nem lesz változás, akkor tényleg gyanakodhatsz az aksira. Sajnos az aksik sem bírják a végtelenségig, de legalább jó környezetszennyezők.
Amúgy a google play is be tud kavarni, hónapok óta küzdenek vele az emberek, valakinél előjön, valakinél nem.
Esetleg a crok által ajánlott Battery Historian-nal is lehet tenni egy próbát. -
duo
addikt
válasz
martin66 #16270 üzenetére
szia! én megvettem anno, de nekem a square home jobban bejött és kevesebb erőforrással beéri. nézd meg jobb e azzal -> van próbaverziója
szerk: még kipróbálom, a legújabb dcosx-et, mert elégedett vagyok vele, jó stabil. de a sebessége nekem még mindig kicsit meh. Milyen ezzel az új filerendszerrel urak? -
nfsu17
veterán
válasz
martin66 #14794 üzenetére
telefonkagyló ikon (zöld)
bal alul 3 vonal (beállítások)
további beállítások
lejjebb görgetve > hívóazonosító (nekem nem ilyen "spamos", csak sima)
itt feljön a két SIM kártya és ki kell választani
De ha a beállításokban a keresőbe elkezdem írni, hogy hívásazon....akkor is ide jutok.
MIUI11
A 12-ben ne lenne? Érdekes lenne. -
Obyboy
addikt
válasz
martin66 #7284 üzenetére
Próbáld itt: Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
oska24
tag
válasz
martin66 #6024 üzenetére
Nekem megnyitja a Play áruház, viszont böngészővel nem találja, fura.
[Itt egy másik Download link] -
oska24
tag
-
Obyboy
addikt
válasz
martin66 #4918 üzenetére
Én még csak nézegettem és gondolkodtam rajta, hogy megéri-e beszerezni de végül nem rendeltem meg. Nem tudom mennyire erős a mágnes ami összefogja a feleket. Attól tartok ha nem elég erős akkor egy esés során lepattan a készülékről így csak az első földet érés behatásaitól véd, bár általában ez hagyja a legmélyebb nyomokat is a telefonon. Ha van valaki aki próbálta szívesen olvasnám a véleményét.
-
válasz
martin66 #4918 üzenetére
Ez az az elöl-hátul üveg(vagy műanyag?) mágnessel illeszkedő cucc?Ha üveg vagy valami plexi műanyagból van akkor sokkal jobb és nagyobb védelmet nyújt szerintem mint egy szilikon tok vagy egy kijelzővédő hiszen leeséskor a terhelés a mágneses kapcsolódásnál hatványozódik.Én kipróbálnám szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest