Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz
Obyboy
üzenetére
Reggel felraktam, igaz túl sokat nem használtam de az appok bezáródása úgy néz ki megszűnt, rendesen működik. Ami nálam jelentkezik, hogy a "Launcher alkotóelem frissítés miatt újraindítás " szöveg jelenik meg bekacsoláskor és az első app megnyitásakor pár másodpercre, utána már nem csinálja. párszor újraindítottam, minden alkalommal ez van. Frissítéssel tettem fel magisk nélkül
-
Obyboy
addikt
AlphaDroid 1.10-et feltette már valaki? Ha nem beszél le róla senki akkor holnap fel is teszem.
1.8 nekem csinál furcsaságokat (időnként bezárja az appokat és kilép a főképernyőre, néha pedig megállíthatatlanul merül mint a Titanic) -
nfsu17
veterán
Nekem ez még a gyári akku. 4 éves lesz lassan.
Több mint fél éve 5V1A töltővel töltöm, hogy még húzzam, ameddig lehet.
Szvsz nem is romlott sokat március óta, mióta méri a program. (igazából semmit nem romlott).
Pedig feltöltöm 100%-ra, mert ha 80-ról indulok, akkor az úgy nagyon gyér, bár az a fenti 20% sok vizet nem zavar, elég hamar leesik 80-ra, alig 20-25 perc SoT után.
-
atee_13
őstag
NOHON Battery For Xiaomi Mi POCO F3 F2 Pro F1 X3 NFC M3 POCOPHONE Redmi K40 K30 K20 Pro 3S 4X Replacement Bateria BM4Y BM4E BM4J - AliExpress
Ez 9T Pro-t ír. Ami direkt 9T az 0 értékeléses. Ez vehető? Van valakinek konkrét eladója akitől érdemes venni? -
otto14
őstag
-
Barnahalo
tag
2022.11.04-től. -
nfsu17
veterán
válasz
atee_13
üzenetére
Valószínűleg a legjobb esetben is találsz egy nohont itthon, de az ára úgysem lesz olcsóbb mint aliról.
Ha meg nem nohon, akkor borítékolható, hogy még új korában sem fogja tudni a ráírt értéket.
4 éves (lesz) a teló, már kijött volna, ha lenne a nohonnál jobb utángyártott.
Egy évig csak kihúzza, legrosszabb esetben veszel egyet egy év múlva is.
Mondanám, hogy most vegyél akkor előre kettőt, de hogy fogod megakadályozni, hogy ne merüljön le az egy év alatt? Mivel töltöd fel? Beszereled?
Egy éven belül meg csak lehet valami értelmesebb új telót majd venni -
atee_13
őstag
válasz
nfsu17
üzenetére
Itthonról sehonnan nem érdemes akksit venni?
Csak aliról? -
nfsu17
veterán
válasz
atee_13
üzenetére
91%?
2938 mah?
Valamelyik szám nem stimmel.
Gondolom a % érték a rossz, mert 91% még bőven jó lenne. A 3000 mah értékek meg olyan 70% körülinek tekinthetők.
Az már szemmel látható SoT csökkenés.
A youtube tele van videókkal a cseréről.
Redmi k20 battery replacement
Mi 9t battery replacement
De ha a pro verziót nézed ebből a mobilból, az is pont ilyen csere lesz. Csak az akku típusa nem fog egyezni cikkszámra -
otto14
őstag
válasz
atee_13
üzenetére
Amikor én cseréltem, én is féltem nagyon felmelegíteni a hátlapot. Cserébe össze is törtem még jobban mint volt, mert a kameránál nem engedett el a ragasztó. Szóval jól fel kell melegíteni, hogy már égesse a kezed. (Hajszárítóval). (Volt csere hátlapom).
YouTube-on nézz meg több videót (az összeset), és onnan tudni fogod, mit kell csinálj.
@wwenigma: papi bánásmódban részesült mindig a telefon
Majd beteszek egy képet AccuBatteryből, olyan lejtő van a kapacitás csökkenésben, hogy akár érettségi vizsgafeladatként is kaphattam volna. -
atee_13
őstag
91% 2938mAh az mennyire számít bajosnak? Érzésre lényegesen gyorsabban megül mint régebben.
Mostanában olvastam, hogy sokan cseréltétek. A csere folyamatról van valami videó ami olyannak szól mint én, hogy soha nem cserélt még semmilyen telefonon, de kipróbálnám milyen?
Olvastam ezt a hőlégfúvó vs hajszárítós sztorit is, nem akarnám fodrosra melegíteni a hátlapot amatőrizmusból
-
madrac
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Mondjuk ez nem tudom kit vígasztal
Majd 1 évesen nézd meg...
Már korábban is tudni lehetett, hogy valami nem kerek ezzel a típusú akkuval és elég gyorsan degradálódik. Más típus meg úgy se nagyon van amit érdemesebb venni. Esetleg majd vissza lehet tenni a gyárit, ha még megvan, mert még az is jobban fogja bírni egy idő után
-
Obyboy
addikt
Eljött a nap. Ma végre kicseréltem én is az aksit.
A régi (gyári) adatai:
Kapacitás: 2875mA
Töltési ciklusok: 1324
Az új (Nohon) adatai:
Kapacitás: 3987
Töltési ciklusok: 0
Remélem egy éven belül eszembe sem jut majd aksit cserélni.
Szeretem ezt a telót és nem szeretném kameralyukasra cserélni. Jó lenne ha valaki kijönne újra egy popup kamerás modellel vagy egy használható kijelző alatti kamerással. -
L623
csendes tag
Üdv mindenkinek!Szükségem lenne tanácsra.Újabban azt a jelenséget produkálja a telefon,hogy az elküldött SMS vagy nem érkezik meg a címzetthez,vagy nagyon sokára(több mint egy nap is volt).Nem tudom beazonosítani,hogy mikor vagy mi után kezdődött,mert ritkán küldök ilyen üzenetet.Volt egy rendszerfrissítés(üzenetek),de olyan változás is történt,hogy a két sim kártyából az egyiket eltávolítottam.Persze.Milyen megoldás lehet?Gyári visszaállítást még nem próbáltam.(Szerbiában használom)
-
ztoldy
senior tag
Gyanús, hogy a voda lőtte le. Nálunk a céges előfizetések mennek sajnos voda hálózaton és külön be kellett kapcsoltatni, mert automatikusan nem adják. Írtad, hogy korábban volt, de gyanús, hogy ez a helyzet állt elő nálad. Nálam a cégesen msot éppen nincs kint a VoLTE, de kint szokott lenni, lehet éppen nem fér ki az állapotsorra az ikon.
-
Obyboy
addikt
-
Jozsó
tag
Ok, kicsit félre ment ez a dolog. Szóval két kártya van a telefonban. Egy yetteles, meg egy netfone. Eddig a yettel mellett digis volt. Még a roaming előtt mindkét kártyán volt volte. Aztán a digi->voda roamingnál nem. Most a netfonoson nincs, a yettelesen továbbra is van. Mindkét kártyánál ott az opció, mindkét kártyán be van kapcsolva.
Szóval a kérdés, hogy gyári romok nektek van a vodánál (esetleg nerfonnál) volte, mert ha igen, akkor érdemes ügyfélszolgálatozni. És csak azért kérdem, mert azért egy ügyfélszolgálat masszív fél óra zenehallgatás, szóval csak akkor kezdek neki, ha van esély a sikerre.
-
Jozsó
tag
Van valaki itt netfone/vodafone hálózaton? Nektek kiírja a Volte jelzőt? Mert nekem yettelnél és diginél kiírta, szóval érzésre itt is ki kéne írnia...
-
S-eye
senior tag
Honnan érdemes hátlapi üveget venni? Amiket Alin nézek nem lehet eldönteni, hogy üveg vagy műanyag. Honnan vettétek?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Obyboy
üzenetére
Hőlégfúvóval azért óvatosan, messziről melegíts, megsülhet a hátlap, mielőtt átmelegszik!
Kivétel, ha van leszabályozhatód. Amúgy viszont jobb a hajszárító, 40-50 foknál nem kell melegebb! És persze türelem, mert a ragasztó az elején nehezen indul meg, de utána már könnyű lesz, ha rendesen alá tudsz feszíteni! Új ragasztó se kell, semmi spéci anyag, ez csak sima kétoldalas rajta, melegre elenged, de utána újra rá fog ragadni, én már másodszor cseréltem... Egyébként magát az akksit nehezebb kivenni+kell kis csavarhúzó lebontani a kamerarészt fedő lapot. Rutinnal 10 perc. -
-
RTG
tag
válasz
Obyboy
üzenetére
Három napja van fent az 1.7.9. Eddig csak két apróság, ami random előfordul ; dupla koppra nem mindíg ébred, ill néha világítja a fülemet hívás közben. Hívás minőségben , gyorsaságban , BT kezelésben jobb mint a Kenvyra. Engem megvett
Vanilla + NikGapps.Akksicsere is megérte a baszódást, az én szokásaim mellett kb + 40% nap végére.
-
RTG
tag
Nopara, második nekifutásra nekem is sikerült, akkor pedig bárkinek sikerülhet
. Ha nem a kijelzőt próbálod a keretből kifeszegetni, hanem a hátlapon, abban vékonyka sávban, ahol kell, akkor tök egyszerű.
. 6000 az akksi, 2000 a ragasztó, 20 perc alatt kész. Szervizben tuti háromszor ennyibe kerül,vmi ótvar gagyi akksival. Hajrá 
-
BandiHUN
veterán
válasz
Obyboy
üzenetére
Igen, HA eléri a 40-42 fokot, lekorlátoz 1A-re!Nekem a kisebb kapacitás mellett ez is gond volt, pl. képtelen voltam érdemben tölteni az akksit Twitch alatt, mert azzal a fogyasztás 6-800mA is volt(már javították, de ígyis 500mA körül megyeget 1080p-s streammal), nyáron panelban 30 fokról indult a történet töltéskor is, pár percig bírta a 3.2A-es gyorstöltést. Púpos amúgy nem volt. De a Nohon 34!fokos gyorstöltéssel is most, Twitch alatt is stabilan megy 2.8 A körül a töltés...
-
Obyboy
addikt
Még a gyári aksi van a telóban. Tud annyira tönkremenni egy aksi, hogy töltőtől és kábeltől függetlenül csak 1000 mA alatt képes tölteni?
Kb 4-5 olyan töltő+kábel párossal próbáltam ami tud 10-15-20W töltést és korábban töltött is ezekkel 2A körül...
Már megvan a csere Nohon és remélem hétvégén lesz is időm betenni. -
duo
addikt
Halihó. Alphadroiddal nyomom. Nemrossz, akksiban es sebessegben nem sokban marad el a miui11-tol ( Eu ROM. az utolsó 10-es droid).
Annyi csak h ugy tudom van ujabb nekem az 1.5-os van ha jol tevedek.
Annyit csinál ami azert zavar, hogy neha nem jelzi a hívást, a hivo felnek meg azt mondja h nem vagyok elerheto. (Szerencsere szinte csak munkatarsak hivnak, úgyhogy...)Viszont néha van random reboot.
Az új verzió milyen?
-
RTG
tag
válasz
Obyboy
üzenetére
szia ! nem pont nfc téma, bocsi
. most érkezett el az idő, h kenvyra-ról tegyek egy próbát az alpha-val. nem értem ezt a " Latest china fw 12.5.2 Recommended." dolgot. tényleg egy másfél gigás rom elé fel kell rakni egy komplett 2.7 Gb-os cuccot is ?? persze , elfér, csak attól tartok valamit félreértek... -
-
floratm
senior tag
Gpayes- nfc fizetéssel nincs senkinek gondja? Mert nekem igen
Asszony telefonján már töröltem ujraraktam sokszor......Valami magikus hardveres hibára gyanakszom bár nfc teszt alkalmazás szerint minden nagyon jo...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
redelectro
üzenetére
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB 6GB -t nézegettem , legalacsonyabb ára 81e volt egy hete, annyiért baromi jó.
-
redelectro
csendes tag
Sziasztok! MI9T kijelzőt vennék/rendelnék. Van tuti tippje valamelyikőtöknek, honnan érdemes beszerezni? (az ujjlenyomat azonosító nem szükséges).
A szeretett gyári mi9t-m majd 4 évet(!!) lehúzott velem, de pár hete egy óvatlan kőre leejtéssel végleg hazavágtam a teljes kijelzőjét (pedig már annyi elejtést túlélt)
Szeretném az adataimat kinyerni belőle és méltó búcsút venni tőle 😢
Köszönöm szépen.
Utód javaslat is jöhet 300k-ig. -
herrká
senior tag
válasz
herrká
üzenetére
Újabb kérdés. Mivel a válaszok szerint már nem sokat ér, gondoltam telepítek rá egy internet rádió appot. Jó lesz a teraszra. De hiába dugom be a 3,5-es jacket, nincs hang az erősítőn. Nem "sima" jack aljzat, ami a telefonon van? Hogy lehetne belőle a hangot kinyerni erősítőre? Köszi!
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Szolgáltató független, soha nem buheralt, külsőleg gyári állapotban, egyébként akku cserére szoruló telefonomat mennyiért lehetne eladni? (Kék ) Vagy jobban megéri akku csere után eladni? Ez esetben az akku csere mennyibe fáj és mennyiért eladható utána a telefon? Csak szervizes csere jöhet szóba, sajnos én nem értek ilyenekhez. Köszönöm a segítséget!
-
regener
veterán
Gyári MIUI, igen van.
Próbáltam a géprekötést, de semmi reakció, a windows eszközkezelője látja hogy csatlakoztatva van de nem jön fel adathordóként.
Most jött meg egy TypeC-HDMI adapter, egy Samu S9-el simán megy de sem a 9T sem a 12T Pro nem ír és nem mutat semmit arról hogy rá lenne kötve egy kijelzőre.
MHL-t tudja a telefon elvileg, vagy rosszul tudom?
-
ztoldy
senior tag
válasz
stingy2
üzenetére
A kód beírás után, semmi mást nem kell csinálni gyári rendszernél, mint bemenni a beállításokba a SIM kártyákhoz, rákattintani a kívánt SIM-re, ahol be akarod kapcsolni a VoLTE-t és bekapcsolod. Itt van mellettem a 9T, 12.1.4-es rendszerrel és ki-be lehet kapcsolni mindenféle hátsó beállítási menü nélkül az opciót, miután kikapcsoltam a carrier check-et.
-
stingy2
senior tag
válasz
ztoldy
üzenetére
Kikapcsoltam, bementem a "modem test tools"-ba, de nincs ott legalul az "MBN config loading and activating tool", ami a mókolásnál még ott volt. Valszeg még jött anno rá egy utolsó miui frissítés, ami kinyírta
. A volte szolgáltató oldalon aktív, másik telóval (A52s) kipróbáltam. -
ztoldy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd beteszek egy képet AccuBatteryből, olyan lejtő van a kapacitás csökkenésben, hogy akár érettségi vizsgafeladatként is kaphattam volna.
Kivétel, ha van leszabályozhatód. Amúgy viszont jobb a hajszárító, 40-50 foknál nem kell melegebb! És persze türelem, mert a ragasztó az elején nehezen indul meg, de utána már könnyű lesz, ha rendesen alá tudsz feszíteni! Új ragasztó se kell, semmi spéci anyag, ez csak sima kétoldalas rajta, melegre elenged, de utána újra rá fog ragadni, én már másodszor cseréltem... Egyébként magát az akksit nehezebb kivenni+kell kis csavarhúzó lebontani a kamerarészt fedő lapot. Rutinnal 10 perc.
Vanilla + NikGapps.
. 6000 az akksi, 2000 a ragasztó, 20 perc alatt kész. Szervizben tuti háromszor ennyibe kerül,vmi ótvar gagyi akksival. Hajrá
.