Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Megtollasodik a középkategória
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
válasz
Protonmail #17407 üzenetére
Szia. Az én véleményem szerint meg kell venni, és szakszerűen fel kell rakatni, például egy szervízessel. A múltkor rendeltem valamit Aliról, csak féltem rendesen felmelegíteni a telefont, és nem ragadt meg jól. Tokban pedig össze vissza törött emiatt. Rendeltem egy másikat, amit még nem tettem fel, de mindkettő megfelelően néz ki, és mintás mint a gyári. De nem MI feliratos.
Szerintem eredetit csak a Xiaomin keresztül tudnál venni, például email -en a customer service-n keresztül, ha egyáltalán foglalkoznak alkatrész utánpótlással. Tele van a net viszonteladókkal, akik utángyártott alkatrészeket forgalmaznak.
-
Protonmail
csendes tag
Nagy elégedettséggel használom 6. éve a telefont. Sajnos pár hete leejtettem, és hiába volt Nillkin Super Frosted Shield tokban, a hátlapja pókhálósra tört. Jelenleg csak esztétikai hibát jelent, de szeretném lecserélni.
Mindenképp minőségi (lehetőleg eredeti vagy az eredetivel megegyező kinézetű) hátlapot/akkufedelet keresek. Szerintetek lehet még fekete színű, "MI" logós hátlapot kapni? Ezt találtam, de nem tudom, milyen minőségű: [link].
Valaki esetleg vásárolt ilyen - az eredetivel megegyező - alkatrészt? -
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék adatmentés ügyben.
Asszonynak van egy ilyen telefonja, nagyon szereti, rendben megy is, ezzel nincs gondja, viszont lassan megtelik a memória és le kellene mentenem róla a töménytelen képet és videot. Mondom semmi gond, pc rádug, camera mappa másol, örül. Hát sajnos nem, kb 10 percnyi másolás után eldobálja a kapcsolatot. Ki van minden energiatakarékos mód kapcsolva a telón meg pc-n is, de sajnos így is megszakad. Másik port másik kábel csere is megvolt, sajnos ez sem segített. Na mondom akkor hajrá van syno nas, majd a photo csinál automatikus mentést. Hát ez sem jött össze, a telefonra felmegy a photo, de nem kapcsolódik a nashoz, pedig profiltól kezdve minden be van állítva, Hozzáteszem, hogy samsung telefonnal minden gond nélkül működik. Itt tartok most, hátha van valakinek ötlete, hogy hogyn lehetne róla lekapni kb 127 Giga képet meg videót?
Köszi előre is -
madrac
senior tag
válasz
blasi19R #17401 üzenetére
Használtam régen crdroidot és úgy emlékszem nagyon jó és stabil volt. Oroszok vitték tovább a fejlesztését azt hiszem, én közben áttértem Alphadroid-ra, de azzal azért több gond volt. Azt most is karban tartják. Ha jól tudom crdroidra épült, az meg a lineage-re...
Ha jól tudom áttérnek közvetlenül ők is Lineage alapra A15-től. Azóta nem néztem meg mi újság náluk, mert több száz üzenetet kellene elolvasni Telegramon...
Pedig emlékszem régen a beállításokban lehetett állítani a szín sémákat. -
blasi19R
csendes tag
válasz
madrac #17400 üzenetére
Én is még boldogan használom (ez a Pro), eredeti akksival, nap végén töltöm, igaz nálam semmi extra nincs. Legtöbb a YouTube 😁
Egyszer próbáltam a CrDroidot, mert régen a Redmi Note 7en is az volt, és ott szerettem, de ezen olyan fura élénk színei voltak, hogy nem bírtam megszokni, és beállítani sem sikerült normálisra, így ment vissza a gyári rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest