- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
South Velen #3876 üzenetére
Baromira nem ugyanazt mondjuk, csak én nem úgy megyek végig a világon, hogy ott van bármi, nem módosítok, nem változtatok, így csinálom, ha a fene fenét eszik is. Senki nem akar rád erőltetni semmit, kaptál pár példát, hogy nem a telefonnal van a baj, és néhány ötletet, amitből vagy megfogadsz valamit, vagy nem. Utóbbival sincs semmi baj, ha nem panaszkodsz tovább, mert a szemellenződ miatt szívsz. Látva ezt a hozzáállást javasoltuk az eladást is.
Balu1977: annyira nincs probléma a telefonnal, hogy unatkoztam. Még mindig épületesebb, mint a te utolsó hozzászólásod, amikor azt hittem, hogy van valami, és: [link]
Styleair: lehet, hogy én vagyok szerinted a mega poweruser, de akkor nem tudom, mit szólsz a BL-nyitó, rootoló, kernel-, és ROM-cserélő tagokhoz, ezekből egyikhez sem folyamodtam. Továbbá szeretném azt hinni, hogy egy szakmai fórumon nem a basic felhasználás az 'átlag'. De az biztos nem, hogy nem adaptálódok az adott eszköz tulajdonságaihoz (bár ez lehet korfüggő). Hogy elkeserítselek: simán lehet navigálni, térképet használni a fenti 2 opció kikapcsolásával is -
sxxorp
őstag
válasz
South Velen #3872 üzenetére
Te nem érted, de nagyon nem, pont azért 50%-os az akksi időd. Nekem az átlag 8-9 óra SOT, de ha kíméltem volt 11 is (100%-ra vetítve, én csak az akku 2/3-át szoktam használni) (kicsit gyengébb, mint a kevésbé hatékony, de kisebb képernyős, 4000-es akkus Redmi4X). A telefon az adott, a felhasználásodon tudsz változtatni, ha akarsz, és felismered, hogy mások a körülmények. Pár módosítás is segít, nem kell 'mókolni' ROM-ot, cserélni, rootolni, BL-t nyitni. Ha nem felel meg, akkor add el gyorsan, ennyi. Gondolom, azt sikerül átlátni, hogy ha most ennyit tudsz kihozni belőle, ez csak rosszabb lesz az elhasználódással. Egyetlen segítő dolog lehet, ha a MIUI11-ben javítják a készenlétet ÉS mást nem k*rnak el, de erre nem alapoznék.
-
zzz03
őstag
válasz
South Velen #3872 üzenetére
ezek utan a kerdes is adott. miert nem vettel nagyobb akkus telot? :D
-
sxxorp
őstag
válasz
South Velen #3868 üzenetére
Dual SIM lenne az átlag felhasználás? Kétlem. Ha egész nap világít a telefon, mint a karácsonyfa (AOD), meglepődsz a többletfogyasztáson? Biztos, hogy kell ilyen vékony akku mellett? Dupla koppal ellenőrzök, ha kíváncsi vagyok, egyébként tök, mindegy, hogy mi világít egész nap, baromira nem éri meg...
Attól, hogy a tömeg mit használ (no offense) ezek több éve ismert problémák. Egy gyors keresés első találata szerint továbbra is ugyanúgy lószarok Cukorhegy appjai, 2 hetes cikk: [link] Bár én nem közösségi médián élem az életem, párom használja rendesen, és nem panaszkodik: FB és Messenger helyett: [link]. Egy próbát megér.
Évtized óta repülőmódot használok, sokat a közelünkben van a telefon legalább addig sem sugározza a testem, és sokkal kevésbé fogyaszt...
Az akku statban csak az orbitális dolgok látszanak, vannak erre spéci alkalmazások, de kevésnek érzem a hajlandóságot a változásra, ott a kereső.
zzz03 tippje is alap, eszembe se szokott jutni említeni, és még van jó néhány... -
zzz03
őstag
válasz
South Velen #3869 üzenetére
-
sxxorp
őstag
válasz
South Velen #3865 üzenetére
Dual SIM, aod = extra, Messenger is akkuszivattyú volt, míg felengedtem a telefonra. Akár ezek is indokolják, hogy 3/4-es akkuból 8 óra SOT helyett 5 jön ki. Van nekem is 5 órás SOT eredményem - közel 3 nap alatt töltés nélkül...
Repülőmód van estére? Sötét mód az alkalmazásokban, témában? Kigyomláltad a felesleges, Google, MIUI-appokat? Megnézted rendesen mi eszi (lehet, hogy valami már az akkus képernyőképeken is látszana)? Stb., stb.
Lásd zzz03, jöhetne a telefon fikázása, de megoldotta. (zzz: Ha még rácsavarsz nekem max. 25%-ig engedve is volt ennyi SOT)
-
zzz03
őstag
válasz
South Velen #3863 üzenetére
-
sxxorp
őstag
válasz
South Velen #3863 üzenetére
Mivel ennek ellentmond a saját tapasztalatom, és valószínűleg nincs egyedi telefonom, a hibát a te felhasználási képességeidben is lehet keresni (szintén Global). Lehetne javítani a készenléti fogyasztáson, de így is másfélszer több a gyengébb körülmények közti képernyőidőm (pl. éjjelre nem rakom repülőbe).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest