- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
dometomi10
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az alapértelmezett alkalmazásokat hol találom? Ha beírom a beállítások keresőbe akkor egy tök üres oldalt dob ki. Az alapértelmezett böngészőt szeretném lecserélni, de sehol sem kérdezett rá, hogy melyik linket mivel szeretném megnyitni.
-
dometomi10
csendes tag
válasz Zorro(hun) #2510 üzenetére
Köszi, sikerült.
-
dometomi10
csendes tag
Ilyennel valaki találkozott már? [link]
Miért nem tudom bekapcsolni a helyadatokat, lehet, hogy valahol lekorlátoztam? -
dometomi10
csendes tag
-
dometomi10
csendes tag
#gmail értesítés
Felvettem gmail alkalmazásba yahoo-s fiókomat. Az értesítések a sima gmail-es leveleknél nem jönnek át, csak nagyon ritkán és random esetben, viszont a yahoo-s leveleknél mindegyikről értesít. Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet a baj? -
dometomi10
csendes tag
Talán végre megoldódnak az AOD értesítésekkel kapcsolatos problémák a MIUI 11-ben: [link]
ui.: Még az is lehet, hogy értesítési led-ként is szolgál majd?! A két oldalt világító piros fényekre gondolok 0:16-nál.[ Szerkesztve ]
-
dometomi10
csendes tag
válasz szanozs #5503 üzenetére
Nekem még nem 10-es droid van, de az utóbbi hetekben nálam is hektikus a simple működése.
Azelőtt kidobta a kártya képét zöld pipával, ha sikerült egy fizetés, ez teljesen eltűnt, csak a terminál csippanásából tudom eldönteni.
Az utóbbi pár napban viszont sokszor el se akarta fogadni fizetésekkor, teljesen kiszámíthatatlan módon hol jó, hol nem.
Az segít, ha sokadszorra se fogadja el a terminál, hogy megnyitod az alkalmazást. Ha ez sem akkor azon belül a bankkártya menüpont és ott rábökni a kártya képére. -
dometomi10
csendes tag
HELP!
Kb fél órája minden előjel nélkül kikapcsolt a telefon (~65%-os töltöttségnél), azóta nem tudom életre kelteni. Ha hosszan nyomom a power gombot behozza a MI logót és ennyi, megáll a tudománya.
Mit lehet ilyenkor tenni? Segítsetek.
Mókolás nélküli Global Stabil rom van rajta. -
dometomi10
csendes tag
válasz ronin79 #5669 üzenetére
Próbáltam a sima reboot-ot, az se csinál semmit.
Próbáltam a "connect with miassistant"-tal a MI PC suite-hoz csatlakozni, de nem ismerte fel a telefont.
Már csak a wipe data maradt, de azzal gondolom elveszik minden adat (ha egyáltalán összejön), ugye?
Létezhet olyan megoldás ami megmenti a fájlokat, vagy szervizben se tudnák megoldani? -
dometomi10
csendes tag
válasz dometomi10 #5668 üzenetére
Téglásított telefon szervizeltetése (hátha valakit érdekel)
- 2 hete szerdán adta meg magát a teló, még aznap fel is adtam postán a Waytechnek (EUstockos vásárlás) a garanciapapírral.
- Pénteken érdeklődtem telefonon, hogy megkapták-e. Azt mondták már továbbították is a központi szervizbe. Akkor azt mondták, hogy kb. 2 hét lesz. Adtak egy számkódot, amin elvileg lehetett volna ellenőrizni egy weblapon a folyamatot, de nem működött sehogy (és el is felejtettem).
- Legközelebb múlt hét csütörtökön érdeklődtem, hogy megkapom-e esetleg pénteken a telefont. Utánanéztek, de mondták, hogy valószínűleg jövő kedden kapják vissza, rosszabb esetben csütörtökön, de amint megjön fel is adják.
- tegnap érdeklődtem, mert címet akartam módosítani, de már nem volt náluk a telefon
- ma hozta GLS
*SW-t frissítettek rajta: Global 10.3.4-vel jött vissza
*Top mike board assy és alaplap cserét végeztek még el rajta, új IMEI számot kapott
Kettővel ezelőtti telómat használtam ez időszak alatt, ami egy Sony Xperia L, úgyhogy most újra túl nagynak érzem ezt a méretet, vissza kell szoknom. -
dometomi10
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is simán frissült az új verzióra a rendszer.
Ami furcsaság, hogy a Mi távirányító eddig sötét volt, de most megint csak világos témával van.
Ill. a lebegő ablakokat nem tudom életre bírni úgy mint a bemutatóban, ha jön egy értesítés... Ezt külön lehet kapcsolni? -
dometomi10
csendes tag
válasz TunerJoe #7191 üzenetére
Egyik alkalmazásnál sem megy értesítésből nekem, pedig az lenne az egész lényege.
Mondjuk én pl. Youtube-ot nem tudom megnyitni alkalmazás váltóból sem.Ezenkívül észrevétel még, hogy én gyorsabbnak érzem a rendszert úgy általánosságban. Az ujjlenyomat olvasó is mintha gyorsult volna, nagyobb a találati arány.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest