Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz Richie86 #5756 üzenetére
Nem tudom mi lesz még javítva, eléggé kifutott teló, támogatás smafu többihez képest, még hivatalos twrp sincs holott már az összes újabb modellre van
Gyári romból meg lehet még android 10re se lesz már frissítés.
Keresgélni kell az utódját, de lehet nem xiaomi fronton -
emilll
tag
válasz Richie86 #5560 üzenetére
Úgy általánosságban elégedett vagyok vele. Főleg mióta kikapcsoltam az AOD-t. Amíg be volt kapcsolva éppenhogy kibírta egy napig, pedig keveset használtam. Most már simán kibír egy napot.
Hiányzott a LEDes értesítés, de felraktam a notify buddyt és a probléma megoldódott.
Kamerát még nem nagyon próbáltam, de a Redmi 3S-emnél fényévekkel jobb
Sebesség: nekem a Redmi elkezdett lassú lenni 3 év után, itt ilyen gond nincs. Játékra nem használom, az appok simán mennek rajta.
Én a mérete miatt választottam, a Redmim kijelzője sajnos megadta magát 2,5 év után és más hasonló szintű telefon nincs ilyen méretben. Az jobban bírta a 4000es akkuval, akár két napig is, ez két napig max. éppenhogy bírná nekem. -
vince
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Richie86 #5565 üzenetére
Ebben neked kell meghoznod a döntést: itt sokan a 2-3 évvel ezelőtti abszolút bestbuy Xiaomi 4X-ről jöttünk, az után szinte ez a telefon az ideális. Nagyon jó, még kézbe eső méret és elfogadható ár mellett kínál az "elődnél" sokkal-sokkal többet.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Richie86 #5562 üzenetére
Inkább felső középkategóriás:
- sok kamera, de igazából csak a fő, 48 Mpixeles a kiemelkedő, a többi nem sokat ér.
- jó, gördülékeny rendszerteljesítmény, de a 6GB RAM ellenére a MIUI sokszor bezárja a háttérben futó dolgokat, "félti" a memóriát....
- nagyon szép, nagyon elegáns készülék, kiváló kijelzővel.
- a kicsike akku ellenére sem merül vészesen, nálam 3 naponta kell tölteni, napi max 20 perc használat mellett.
- beépített infra távvezérlő.szerk: én imádom!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Richie86 #5560 üzenetére
- Ez sem csúcssebességű telefon, de a MIUI 11-gyel nagyon gördülékenyen teszi a dolgát.
- Kicsit lekéstél a vásárlással, ez már kifutott modell, már nem gyártják. Alig pár helyen lehet kapni, ott is méregdrágán (Ősszel a 128 GB-os verziót - kis utánajárással - 80-90 ezerért meg lehetett szerezni, annyiért, akkor főnyeremény volt.)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile 2
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.