- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
NoMagix #5082 üzenetére
Üzenetekből csak a Google app-ját kaptuk, ez van csak. Amennyi sms-t írok, arra jó ez is. Az meg, hogy a bakntól miben kapom meg, nem igazán izgat.
Én MiCloud-ból hoztam az üzeneteket, wifi hálózatokat. Azokat szépen át is hozta, képeket nem tettem át, ha régebbi kell, akkor megtalálom a Google fotók között, névjegyek pedig szintén Google fiókomban vannak. -
csucsu52
aktív tag
válasz
NoMagix #5077 üzenetére
Ne dőlj be a városi legendáknak.
Attól, hogy egyszer valaki 1 napos használat után beirta, hogy "szar ez a miui12, meg úgy az egész telefon", attól még tökeletes a miui12, van olyan jó, sőt számomra az új vezérlőközponttal még jobb is mint a 11.Ha szar lenne tele lenne vele a net, van az országban pár ezer mi9lite használó....
-
gyépés
aktív tag
válasz
NoMagix #5062 üzenetére
Én tavaly november végén vettem. Nekem is eddigi legjobb telefonom, csak minden frissítéstől félek, mert valahogy eléggé szór a minősègük, meg tényleg csökkent az üzemidő android tizen. Korábban 1,5 nap volt átlag, most már csak 1 nap. Nem változott pedig semmi más, nincsenek új alkalmazások. Én is gyári global 12-es MIUI romon vagyok.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
NoMagix #5065 üzenetére
Nekem folyamatos mobilnet / wifi mellett, 2 sim, levelezés, internetezés napi 1óra - használati szokásommal 4 napot bír. (7-8 óra SOT EU weekly romon)
VoLTE bekapcsolva, sms-t villámgyorsan küldi. BlueMobilnál... Szóval lehet, hogy másnál a szolgáltató is közrejátszik.
Egyébként napos időben gyönyörű képeket lehet vele készíteni, a GPS fürge. Az OLED kijelző magáért beszél... -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest