Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
senior tag
Safetynet check mit mutat? Cib app-ot beraktad a MagiskHide alá? Magisk Manager is rejtve van? Nekem több banki app is fent van, egyik sem köhög! Mekis app az más, nekem sem működik, ott valószínű a nyitott bl-t látja v. rom-ból kiolvas adatokat, sok embernek teljesen gyári, érintettlen rendszeren sem működik. Jobb a védelme mint egy banki app-nak.
-
-
-
Ha jó TWRP-t használsz akkor TWRP indítása után fogja kérni a képernyőzárhoz beállított pin kódot, és decrypt-eli, így látható lesz a DATA és a belső tárhely tartalma, ha nem írod be a kódot és csak tovább lépsz(vagy nem jó twrp.t használsz) akkor össze vissza karakterekből álló mappákat fogsz látni a belső tárhely helyett és semmihez nem férsz hozzá csak a telefonba helyezett SD kártyához vagy kilső OTG-hez.
ilyesmit
Mentés előtt célszerű kikapcsolni a teljes képernyő zárat, tehát se minta se kód se ujjlenyomat ne legyen beállítva és úgy csinálni a mentést akkor nem fog bekeverni vissza állításnál.
-
Az a leírás jó volt Android 9 re!
De nem jó se a régi TWRP se a telepítés menete Android 10.re!
Így már világos? És le írtam én is (meg sz.tem más is) hogy az fstab.zip mire való!
De akkor még 1X mikor TWRP ben FORMAT DATA-t csinálsz az leszedi a gyári fájlrendszer titkosítást a telefonról, az fstab.zip ezt állítja vissza, de mivel android 10 rendszer másképp működik(akkor titkosít mikor képernyő zárat és újlenyomatot mentesz) így itt nem kell és csak bezavar!
-
Apafej nyugodj le.........!
nem osztottam én semmit, amúgy meg honnét tudod hogy én mióta és hány xiaomi-t nyitottam!
megsúgom én már akkor MIUI rendszert használtam, amikor még nem is létezett xiaomi telefon, szóval ne akarj ki oktatni mi hogy megy!
És ha nem vagy tisztában a jelenlegi(nyitás, telefon össze kapcsolása az mi fiókoddal stb...) helyzettel NE okoskodj!

Valóban nem tűnsz tapasztalnak a témában, ha még annyit se tudsz hogy kell egy driver.t feltelepíteni a telóhoz a PC.re akkor el tudom képzelni hány xiaomi telón nyitottál BL.t, MAX a fejedben elméletben!
-
eisento
addikt
Azert ha vegigolvasod az isszefoglalot eleg sok kerdesre valaszt talalsz.
Sot o legalabb keszitett mar twrp telepitot azoknak az embereknek is akik nem annyira ertenek hozza. Es sokkal tobb segitseget kaptunk tole eddig mint pl. Toled. Hirtelen ennyi. Amugy ha olyan idos vagy ennyi ido alatt megtanulhattal volna viselkedni
-
látom nem sok Xiaomi telód volt, vagy nem sokan nyitottál bootloader.t!
wifin nem tudod össze kapcsolni a telót az MI fiókoddal, az újabb rendszereknél eleve el sem indul és kéri hogy csatlakozz mobil netre! régebbi rendszereken elindul a párosítás de nem fog sikerülni és azt írja próbáld később!
Szóval ha ennyire nem vagy jártas ebben a témában inkább ne beszélj hülyeségeket!
egyébként nem az lett írva hogy nem lehet másik SIM el használni nyitás után, hanem az hogy mikor elindítod a nyitási folyamatot és amíg letelik a nyitási idő, addig végig ugyan annak a sim-nek kell a telóban lennie, ha kinyitottad természetesen lehet bármilyen másik SIM.el használni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Metal topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)