Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
klaya86
üzenetére
Az elején egy dolog nem tetszett, hogy automata fényerő minimum szintet nem lehetett beállítani. Ez év elején az Android 10el végre működik. - és ezt hol, hogyan állítod?
Ti. nálam olyan minimumra leveszi, hogy sötétben alig látom mi van a kijelzőn. Bármit állítottam, ha visszakapcsolom az automata fényerőt ugyanez történik.eisento: az érdekes lenne mivel azzal kezdte, hogy GLOBAL és STABIL... és éppen ezért kérdeztem.
-
szasanyi
félisten
válasz
klaya86
üzenetére
Lehet, de jó lett volna erről egy mondat nem csak egy kép ami - nekem legalábbis - semmit nem mond. Nálam egyébként sosem jelzett MIUI 2 frissítést, pedig manuálisan is gyakram rákerestem (mert állítólag augusztusban megérkezik a GLOBAL is, de így 27-én már komoly kétségeim vannak
) . -
rellif
senior tag
-
-
-
klaya86
őstag
válasz
klaya86
üzenetére
Pl egy mi 9 litehoz képest 10%al erősebb a procija, ami használat közben gyanítom észrevehetetlen. Az 5200as aksi egyáltalán nem kiemelkedő üzemidőt nyújt, inkább csak átlagos. Egyedül a kamerában jobb valamivel. De pl 80-90korul volt újan a mi9 lite. A mi note 10 meg 150. Érzésre egy 20-30bezerrel ér többet. Tehát számomra Max 110-120 körül lenne a reális ára. Mivel ismerősömnek mi note 10 van, nekem ugye mi 9 lite, így össze tudtam hasonlítani.
-
gyépés
aktív tag
válasz
klaya86
üzenetére
Igen, ilyen áron ártottak a jó drága 10-es szériának. Amúgy is viszonylag hamar kivezetik a modelleket, így meg mondjuk pláne. Én tavaly év végén vettem a 6/128-as modellt 70k-ért. Most mit lehet ennyiért kapni? Feleségemnek majd 3 éves a Honor 8 telója, minden este imátkozok, hogy bírja még, mert ha feladja, fájni fog az utód ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Peugeot, Citroën topik
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ti. nálam olyan minimumra leveszi, hogy sötétben alig látom mi van a kijelzőn. Bármit állítottam, ha visszakapcsolom az automata fényerőt ugyanez történik.
) .