Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Google Pixel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehermokus
aktív tag
-
fehermokus
aktív tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Nekem folyamatos mobilnet / wifi mellett, 2 sim, levelezés, internetezés napi 1óra - használati szokásommal 4 napot bír. (7-8 óra SOT EU weekly romon)
VoLTE bekapcsolva, sms-t villámgyorsan küldi. BlueMobilnál... Szóval lehet, hogy másnál a szolgáltató is közrejátszik.
Egyébként napos időben gyönyörű képeket lehet vele készíteni, a GPS fürge. Az OLED kijelző magáért beszél... -
fehermokus
aktív tag
Ha valakinek gondja van a Viberrel, akkor nézze meg a társított engedélyeket. Nekem alapból nem engedélyezte a hozzáférést a névjegyekhez, azt engedélyeztem neki meg még vmi mást is, azóta tökéletesen működik.
-
fehermokus
aktív tag
Mindkét SIM slotban próbáltad esetleg más SIM-mel is? Az üzenetküldő szolgáltatás, vagy bármi ami ezzel összefügg nem lett véletlenül korlátozva, vagy letiltva? Az üzenetküldő SIM ki lett választva (több SIM esetén, a pici kis zöld kérdőjelre bökve)? Hirtelen ennyi jut eszembe...
-
fehermokus
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Nem nyomódhat be a teló vmelyik gombja menet közben? Miben tartod?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Milyen fülessel hallgatod? Nem okozhatja az a problémát?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Köszi, ez alapján rájöttem a megoldásra. Úgy tűnik én voltam a láma, nem a zöld telefont kell a körre ráhúzni, hanem a kört kell a zöld telefonra, legalábbis, ha fel akarom venni. Mivel egy régebbi viber még lassabban futott, így volt időm rendesen megnézni az animációt
. -
fehermokus
aktív tag
EU weeklyn vagyok és nem tudom, hogy találkoztatok-e már olyannal, hogy ha viberen hívnak, akkor nem lehet se felvenni, se elutasítani. Mi lehet a megoldás?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
bobdetroit81
üzenetére
Na én teszek egy próbát, hogy változott-e valami.
Nálam most működött, nem fagyott le... -
fehermokus
aktív tag
EU weekly-n vagyok, most jött elő egy hiba nálam, eddig minden sima volt. Volt egy hívásom, amit a bekapcs gombbal elutasítottam. 10 perc múlva, mikor már volt időm, hogy visszahívjam a telefonálót nem tudtam feloldani a telefont. Az ujjlenyomatnál befagyott, hiába taperoltam az ujjlenyomatolvasót semmi, hiába húzgáltam az ujjam a képernyőn semmi. Újraindítottam, mintha mi sem történt volna, minden ment rendben....
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Norby86
üzenetére
Nálam olyat szokott csinálni, hogy nagyon halvány a kijelző felélesztéskor (nagyobb fényben úgy néz ki, mintha sötét lenne, de nem az). Egyszer kell megnyomni, aztán mikor az érzékelő érzékeli, hogy nagyobb fényerő kell, akkor pár sec. múlva látható a kép is. Tudom nem vigasz, de most ez van. Régebben is volt egy rom, ami így működött. Bízom benne, hogy hamarosan kijavítják, már ha lesz a hétvégén frissítés...
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Norby86
üzenetére
Én a Biztonság(ikonja van)/Alkalmazáskezelés/...Engedélykezelőben szoktam a beállításokat elvégezni. Ami fontos, hogy az Állandó értesítés be legyen kapcsolva + Automatikus indítás + Akkumulátorkímélő - > Nincs korlátozás. Aztán minden egyes proginál meg kell adni, hogy az értesítés hol jelenjen meg, legyen-e hangja és milyen... + rezgés ha kell, + LED. Plusz lakatolni szoktam és ezekkel real time-ban jönnek az üzeneteim. DE minden egyes progin be kell állítani, nem lehet általános állítgatásokat végezni, hogy minden jó legyen.
Nekem így műxik
. -
fehermokus
aktív tag
válasz
Norby86
üzenetére
11-ről 12-re váltáskor nekem is voltak ilyen problémáim - mármint, hogy nem jöttek meg az üzeneteim. Aztán elkezdtem végig nézni a beállításaimat és akkor vettem észre, hogy néhány beállítást visszaállított alapállapotba. Újra beállítottam mindent, azóta real time-ban jönnek az üzik.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Norby86
üzenetére
Én leginkább tapétavágó kést szoktam használni, vagy 3M kétoldalas ragasztót. De van még egy köszörült kés szerű szerszámom is... Jelen esetben nem kell tartanod tőle, hogy széttörik az üveg, mert már széttört
. Simán késsel is kifeszegedheted, csak arra vigyázz, hogy ne essen be a telóba egy szilánk sem. (Celluxot kell ráragasztani.) Hajszárítóval kb. 50°C-ig fel is melegítheted, annyitól nem lesz még baja. Ez valóban segíti az eredeti ragasztó leválását. Legkulturáltabb, ha van 3M kétoldalas ragasztód és a felmelegített üvegre rárakod, a másik felére meg egy kést, vagy sima felületet teszel és szépen óvatosan kiveszed a helyéről. Mezei kétoldalas ragasztó gyenge lesz. -
fehermokus
aktív tag
És ehhez szét sem kell neki szedni a telefont, mert hátulról kell beragasztani egy kétoldalas ragasztóval, amit adnak (vélhetően) az üveggel együtt.
Inkább a törött üveg eltávolítása lesz egy kicsit macerás, mert egy szilánk darab sem maradhat ott, különben már nem megy fel az új. -
fehermokus
aktív tag
Ezzel a használattal úgy látom, hogy még az 5 óra SOT sem jön össze. Nálam szerencsére sokkal jobb a helyzet. Valószínűleg teljesen másak a telefonhasználati szokásaink, ennek köszönhető. Játék nálam nem fordul elő, csak appokat futtatok, abból is a leghúzósabb a GPS. De még azzal együtt is meg merem kockáztatni az 5 óra SOT-t, de majd egyszer kipróbálom
. -
fehermokus
aktív tag
Érdekes tapasztalat, nálam másképp volt. Az elsővel egy kicsit jobban merítette az akksit, aztán egyre jobb lett, most már hozza a 11-es szintet. A smooth-sága nem változott, az elsőtől fogva szépen megy.
Néha olyan, mintha nem is azonos telóról beszélnénk
. Csak nem a launcher okozza a legtöbb gondot? -
fehermokus
aktív tag
Nekem eddig minden telefonomon Nova volt és semmi gond sem volt vele. Vannak apró fogások, de működik rendesen. Először is a beállításokban meg kell tenni a Nova-t default lanuchernek. Aztán persze kell a többi beállítás is, auto start, lakat, stb. A widgeteknél én úgy szoktam, hogy egyik lapra kirakok egy google naptár widgetet és elkezdem a naptárt nyomkodni. Akkor meg szokta kérdezni, hogy akarom e, hogy widgetek is legyenek. Akkor engedélyezem neki és rendbe jön a lelkivilága.
-
fehermokus
aktív tag
Nézelődőknek szól, akik vergődnek rajta, hogy Note 8 Pro-t, vagy Mi 9 Lite-ot vegyenek: olvassátok el előtte ezt a cikket!
-
fehermokus
aktív tag
rellif
eisento
Mikor felraktátok a ROM-okat előtte és utána is volt wipe cash és dalvik? Mert úgy olvastam, hogy így működik rendesen a weekly. Én mindig így teszem fel, így egy kissé értetlenkedve állok a problémáitok előtt.
-
fehermokus
aktív tag
Az Eu weekly-n február 1 a biztonsági csomag dátuma.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Annyi állítási lehetőség van, hogy ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta. Azért jó lenne ha eszedbe jutna, mert a térképet is használnám kikapcsolt képernyővel - motorozás közben csak berakom a zsebembe a telót és hallgatom, hogy merre menjek - illetve most csak hallgatnám...
-
fehermokus
aktív tag
válasz
galervin93
üzenetére
Nálam azonnal elhallgat, amint megnyomom a képernyő lezárást. De nem csak a Waze, az összes többi is.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Lehet, hogy egyforma, mert annál sem írják, hogy super amoled, csak amoledet írnak.
Azt hiszem csak az ujjlenyomatolvasó más mögötte. -
fehermokus
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Gearbesten néztem, mint látod a képen nem írják, hogy super lenne. Ellenben a SE-ről írták.
De, ha meg egyforma is a kijelző minőségre, tuti más a meghajtása, mert szemmel látható a különbség a színekben. Én már eleve elevenre vettem a színsémát, az SE még ennél is jóval erőteljesebb színeket használ.
-
fehermokus
aktív tag
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Richie86
üzenetére
A Mi 9 SE-nek Super Amoled kijelzője van, míg a Mi 9 Lite-nak csak Amoled. Az SE-nek sokkal szebbek a színei, mellette a Lite olyan, mintha egy sima LCD-s teló lenne. Ezt is vedd figyelembe.
Nekem kellett a rádió, kellett a nagy méret és a jack is. Így inkább ezt választottam. -
fehermokus
aktív tag
Az új EU multi rom-on (Zene) tényleg megy az EQ, de csak drótos fejhallgatóval...
Ennél a ROM-nál még figyelni kell, hogy a "Biztonság érdekében" véletlenszerű MAC címmel dolgozik. Mivel nálam MAC filter van, egy idő múlva le is lettem tiltva, míg ki nem kapcsoltam ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.
.
. Simán késsel is kifeszegedheted, csak arra vigyázz, hogy ne essen be a telóba egy szilánk sem. (Celluxot kell ráragasztani.) Hajszárítóval kb. 50°C-ig fel is melegítheted, annyitól nem lesz még baja. Ez valóban segíti az eredeti ragasztó leválását. Legkulturáltabb, ha van 3M kétoldalas ragasztód és a felmelegített üvegre rárakod, a másik felére meg egy kést, vagy sima felületet teszel és szépen óvatosan kiveszed a helyéről. Mezei kétoldalas ragasztó gyenge lesz.
. Csak nem a launcher okozza a legtöbb gondot?