- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #911 üzenetére
Én úgy vettem észre eddig, hogy az is javult, bár csak 1 nap telt el, de úgy néz ki jó lett.
-------------Viszont próbáltátok már a telefont gyengébb QI töltőn tölteni? A MI lepény töltőn semmi gond vele, de másik kettőn is próbáltam, ahol az Iphone, s10+, mate pro simán semmi gondja, mert egyszerűen jó rajta tartani a telefont, lassan tölt tehát, de erre találták ki hogy ott jó tartani a telefont és közben szépen lassan tölti is, ott az MI9 konkrétan meghülyül.
Mintha nem tudná eldönteni, hogy mi a lfszt csináljon. Elsőre megjelenik a szokásos töltő logó a hozzárendelt hanggal, mintha minden fasza lenne, aztán kezdődik az anomália. Ki-be kapcsolgatja a képernyőt, lényegében a képernyőzár képe és a töltő logó a hanggal össze-vissza ugrál, meghülyül, kb, mintha rátenném a töltőre és azonnal le is veszem, de itt összeúsznak a képek, a kis led is össze-vissza villog.
Mint írtam a MI gyors töltővel ilyen nincs, eddig azon használtam, de most másikon kipróbálva és a fentebb említett készülékeken tökéletesen működik, hát a MI9-nek ez nagyon nem tetszik, mintha csak a gyorstöltést szeretné, ez valami elég gáz bug lesz.
-
pergabb
senior tag
-
-
mjani1172
addikt
válasz
hroberto #662 üzenetére
Én már többször megjártam a szuper megbízható cégekkel.
Ha veszek tőlük valamit akkor csak olyat amire nem kell gari.
Egyébként soha. Inkább fizetek többet, mint utólag sírjak.
Régebben itt az MA-n szinte nem is volt olyan aki nem kínáből rendelt bármit. Most alig van, a nagy többség itthon veszi normális helyről.
Ennek azért van oka szerintem, sikan megjárták de nem dicsekszenek. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #525 üzenetére
Annak hamarosannak már rég meg kellett volna történnie...szerintem minimum egy flagship-nél.
Egyébként azt vettem észre, hogy az automatikus fényerő is túlságosan spórol nekem, mint 26-nál, ott ez tökéletes volt. Remélem, hogy ezerrel dolgoznak a bogarak irtásán és az elcseszett kódok javításán.
----Más:
Bocs, hogy mindig az ájfont hozom fel példának, de nekem az a referencia... Szóval ez a gesztusvezérlés is elég "izénmukódik", pl a főoldalra visszatérés laggol, ha gyorsan csinálom a felfelé húzást, csak szép lassú húzással lehet fluid érzést elérni. Nézzék már meg ezt, hogy adja elő egy apple készülék és ezt ilyenkor azért hozom fel, mert vadállat erős cpu dolgozik a háttérben, tehát ezzel is illene "dolgozni".
Persze ennyi kiszabott telefon típus, mint ami ezeknél van, ennek hátrányát inkább "mi flagship" tulajok szívjuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest