- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
Oldmobil #6158 üzenetére
Oldmobil kicsit átírom a hozzászólásod az én véleményemre:
"De miért kéne egyáltalán 16:9-ben fényképezni, ha úgyis 4:3 a szenzor natív felbontása??"
De miért kéne egyáltalán 4:3:-ban fényképezni, ha úgyis 16:9 az összes megjelenítő natív felbontása legalább 10 éve??LG G2 óta minden telefonomnál az volt a legelső dolgom, hogy a kamerát értelmes felbontásra vegyem. Most kapaszkodj meg, erre bíztatom ismerőseimet is, és eddig mindenki úgy hagyta akinek átállítottam.
No offense!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Oldmobil #569 üzenetére
Ja az még a Mi5-re vonatkozott. De aztán lehet, hogy semmi köze nincs ahhoz, hogy beléptem az appba pluszban.
De amúgy meg "bénáztak" előttem már más telefonnal is.
Jöhet az NFC chip vadászat, hogy pontosan hova is tegyük a telefont.Ha a progi futását nem akadályozza semmi, lockolva van, automatikus indításban bent van, HCE és egyéb beállítások akkor mennie kell. De amúgy némelyik terminálon nekem sem sikerül mindig elsőre. Valahol meg egyből működik. Amúgy még ezzel a két próbával is gyorsabb szerintem mint kártyát bedugdosni meg pötyögni PIN kódot, esetleg(már akinek) előkotorászni a pénztárcából a kártyát.
-
MDMogyi19
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest