- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
B. Tamas #2450 üzenetére
Gondolj bele mi történik, ha a hideg sört leteszed az asztalra. Na ugye?!
Semmi, mert a kettő nem ugyanaz. A sör órákon át van a hűtőben, melegben kivéve nyilván kicsapódik rá a pára.
Itt viszont hideg levegőt kap a szoba egyik meghatározott részéből és mivel gyorstöltés ilyenkor a hűtés miatt maximumon dolgozik a telefon és a töltő is melegszik, mint az Istennyila ezáltal a hideg és a meleg, kb kiegészíti egymást és marad egy langyos átlagos hőfok végig. Mivel így megy a maximális töltés, kb 40 perc múlva le is lehet venni. Hogy nyáron, hányszor töltöttem így azt már megszámolni sem lehet, de ahhoz, hogy az a folyamat végbemenjen, amit te írtál, hogy itt pára legyen egyáltalán...?
Kb a klímába kellene rakni a telefont több órára, majd "hűtés" nélkül feldobni a töltőre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Eddig nagyon is frankónak tűnik ez a frissítés! A kamera is javult, nem mos már úgy, mint 28 alatt. Azt egyelőre nem tudom, hogy 26-ossal megegyező lett-e újra a minősége, de talán igen. Jah és nem merül és gyorsabb is lett a készülék. Note10+ elpicsázza ugyanannál a programnál, na nem ég és föld különbségre kell gondolni, de gyorsabb (lett).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt mobilról írtam, a hülye ájfon és a szerinte megfelelő szó átírásaival az agyamra megy néha az is.
Szóval helyesen: kilépek és kívágom... a többi stimmel.
Aki használt Winmobile-t, az tudja, ha valamiben zseniális volt, akkor az pontosan az volt, hogy majdnem 100%-ban előre tudta milyen szót fogok/szeretnék írni egy mondatba és ki is rakta több verzióban, ehhez képest az ios és gugli is egy buta valami. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2373 üzenetére
Mint írtam a topikbol kiléptek és kívánom az apróra a telefont valami potom pénzért és leírom azt is miért ennyi az ára a patika állapot ellenére. De majd kiderül mit tákoltak össze, remelem dicséri fogom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2368 üzenetére
OTA update?
Neeee, nem hiszem el.Na majd ha hazaérek, feldobom. A telefon nincs nálam
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Felteszek egy egyszerű kérdést...
Van valakinek halvány lila gőze, hogy OTA-n mikor jöhet erre a telefonra egy tetves frissítés?
És nem, még mindig nem akarok mókólni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ricsi0307 #2156 üzenetére
Te tévedsz, ha azt hiszed, hogy két másik mobil mellett én szenvedek ezzel, csak véleményemet írtam le és addig néha bele is futsz, pl most jó 1 hét után, amíg nem jön rá OTA-n a frissítés. Próbáld már kibírni, hogy nem ugatsz be, mert anno én sem baxkuráltalak, amikor jó párszor rinyáltál, hogy a kamerád mos. Holott nálam meg több más embernél semmi gond nem volt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2152 üzenetére
Nagyon rá illik. Főleg egy ilyen balfa....fék bandánál, mint a sáomitákolgatásésszoftverfejlesztgető részlegnél.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Itt több hiba is lehet.
A töltő, a kábel, a telefon type-c csatlakozója, de akár szoftveres bug is, amire kevés az esély, hogy azt egy reset helyrepofozza. Inkább hardveres probléma, elsőre azt mondom, hogy hibás, vagy a kábel, vagy maga a töltő.Miért vettél meg kiállított darabot, annyira olcsó volt?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #1995 üzenetére
Ez a fogalmazás, helyesírás (?), azért ott van, de mindegy is.
Mégis miből gondolod, hogy te itt megmondod, hogy ki, mit telepítsen, főleg úgy, hogy nincs ilyen készüléked és egy másik típussal offolod a topikot?
Ez nem beképzeltség, kezd el valahol olvasni 2010 körül a fórumot, jó pár összefoglalóval és megérted, viszont most azt írom, hogy akadj le a témáról.
Ha egyszer megírtam, hogy megvárom a frissítést és senki ne erőltesse tovább, hogy márpedig nekem meg másnak mókólnom kell, akkor tényleg mindig kell jönni valakinek, aki ezt tovább erőlteti?Ez a topik tiszta dedó lett, ezzel a mindenáron bevédem a készüléket mentalitással. Tisztelet a kivételeknek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #1984 üzenetére
Figyelj már egy kicsit. Én több telefont elfogyasztottam, mókóltam, hekkeltem 2010 óta, mint ami neked valaha is összesen lesz, te itt nagy mellénnyel offolod, hogy 3 ezer valamennyi napja stabil valamelyik sáomi, vagy mittomén milyen készüléked, oké ez frankó, ....és akkor mi van? Nincs itt user error, csak a te kis fejedben, rajzoljak hozzá folyamatábrát, hogy amit fentebb írtam, azokba én beleuntam?
Mi olyan nehezen érthető ezen? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ricsi0307 #1970 üzenetére
Szopni nem szopok, mert van mellett másik két mobilom, ha csak ez lenne, akkor nyilván lehetne annak nevezni és lehet már megléptem volna a mókólást is, de valószínűbb, hogy kivágtam volna az apróra valami potom pénzért, hogy minél előbb elvigyék.
Tehát, akkor még egyszer azzal fejezném be, hogy megvárom a következő GYÁRI frissítést. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #1971 üzenetére
Oké, semmi gond. A következő frissítésig, kérek mindenkit, hogy ne beszéljen rá a mókólásra. Ha pedig rossz olvasni a kritikát, csak ugorjátok át. Kösz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ricsi0307 #1967 üzenetére
Ricsibá!
Nagyon hülye hasonlat a fateroddal. Látszik nem ismersz... Mert én lehet, sőt biztos, hogy le k ... anyázom, de úgy elhagyom az első előzhetőségnél, mint a gepárd.
Lehet, hogy te a saját véleményedet, most már sírásnak és rinyálásnak fogod fel, de most pontosan ugyanazt csinálod, mint a többi mókólgató, megpróbálsz rábeszélni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
adamfriday #1965 üzenetére
Én semmit nem mókolok a telefonon. Bekapcsolom, működik a gyári rendszer.
26-nál/ig én is így voltam vele.
Ezt nem tudtam értelmezni. Próbálunk segíteni, de ti ketten csak ugyanazt szajkózzátok.
Pedig pontosan azt jelenti, amit írtam, az nem segítség, hogy mókólj, vagy hülye vagy.
És ugye, ettől függetlenül, hogy nálad jól működik mókólás nélkül is, arra is le lett írva, hogy miért, ami még nagyobb gáz, hogy ugyanazon a rendszeren belül tud egyik napról a másikra meghülyülni az egész.Ha a 27-et még aznap visszavonták, mert hülyék hozzá, hogy normálisan leteszteljék, miből gondolod/juk, hogy a 28-cat biztosan tesztelték ? Az meg végképp szánalmasan nézett volna ki, ha azt is visszavonják, márpedig eltudom képzelni ezt a forgatókönyvet is.
Hogy most 29-30, vagy 114 lesz a következő, nem érdekel, de remélem azért tart ilyen sokáig, mert orrba-szájba tesztelik.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #1962 üzenetére
(#1961) adamfriday
Továbbra is azok közé tartozom, akik nem azért vettek ilyen telefont, hogy mókólgasson és továbbra sem érdekel, hogy nektek csak ez az egyetlen értelmes rábeszélésetek van, mint RE a problémákra.
Megvárom én is a következőt, de sokadszor van leírva, hogy ez a topik nem arról szól, hogy szekta szinten gitározva énekelget és hülyének néz mindenkit az a "csapat" ,aki mókól.
Az nem zavar titeket egyáltalán, hogy ez terjed és a telefon ára esik süllyed, mint beton vízben?
MJah, biztos nem, mert "mókólva" többet ér.Hagyjuk már, el kell viselni, hogy vannak problémák és arra ne a mókóljál vagy hülye vagy legyen a válasz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Black&White #1960 üzenetére
Miből gondolom? Te elhiszed, hogy valaki vesz egy Mi9-cet, csak azért, hogy feldobjon rá egy tetves facebook messenger lite-ot aztán hosszú ideje csak sz@rozza a készüléket? Mert ezt nyilván le tudná, vagy már rég lejátszotta volna, hogy egy FR nyomva 5 perc alatt egy vadiúj rendszert kapjon.
Azért a szemellenzőt illene nem ennyire felrakni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #1956 üzenetére
Elég gáz, hogy hülyének állítjátok be és ezen nevettek, mert egyértelmű, hogy szinte már mindent letörölt, csak hogy normálisan működjön a "szarja", az ő kifejezésével élve. Ha meg újra be kellene laknia, a "kiszabott" back up-ok pontosan nem jók erre, ugyanis azzal pontosan ugyanúgy elmented az anomáliákat/bugokat.
Vagyis új telefonként kell végig szenvedni az egész kicseszett hóbelevancos belakást. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #1894 üzenetére
Rakd már off-ba legalább légy szíves, ha erre nyomsz RE-t, de ettől függetlenül totál úgy érzem, hogy egy erősebb szorításra, bizony össze tudnám roppantani ezt a készüléket. Valami nagyon nem kerek nekem ezzel a túlzott könnyűségével.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1886 üzenetére
5 nap után ebben még nem foglalnék állást. Majd 1 hét múlva jobban átlátom, meg jönni fog frissítés is, szóval majd kiderül...Ha meg nem érzem az előrelépést addig, simán vissza fogom küldeni. Több, mint 400 ezerért nyaljanak már hátsót, komolyan....És ki tudja, ha jön MI9-re egy frissítés megint minden szuper lesz.
Valami a legjobban aggaszt a tényleg hatalmas note 10 +-nál, hogy túl könnyű, nagyon könnyű. Furcsa és valahogy olyan érzésem van, hogy gagyi anyagokból rakták össze. Vajon miért szorult meg a ceruza is... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1882 üzenetére
Majd, amikor megjelenik OTA-n, akkor telepítem.
Egy kis infó a másik droidos teleonról:
Voltam városban, zsebemben a note 10 plus, mire hazaértem készült 7 fotó. Ez most valami vicc, ráadásul úgy érzem, hogy a készülék a (nem) használat ellenére eléggé merül is.
Komolyan azon a szinten vagyok, hogy (mivel cserélték 2 napja), hogy még van 12 napom, hogy a végén összecsomagolom és visszaküldöm a szépsége ellenére is. Most vagy a gugli kódokban van valami, amivel szopnak a gyártók, vagy kb mindenki hülye a kódoláshoz, vagy a kettő együtt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Áhh, ha az sem lesz jó, függetlenül, hogy mi lesz a számozása, én kukáztam a telefont az biztos.
Itt a note 10 plus 5-ik napja nálam (közben már egy cserém is volt), de már az is kezd néha kihozni a sodromból, potpm 420 ezerért. Röhej, ami manapság megy mobilfronton. Viszont a formája és a kijelzője az világklasszis számomra. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HardRic #1862 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor érthető. Ugyanazon a rendszeren, van akinél semmi, van akinél minden lfsz előjön. Pontosan ez itt a probléma. 26 alatt néztem bután, mikor elég sokan írták a telefon hibáit, nálam meg tökéletes volt. Most ez fordult 28-ra, kb minden baja van a készüléknek, másnál meg semmi...ismétlem ugyanazon a rom-on.
Ezért nem a készülék a hulladék, mert az nagyon is frankó tud(na) lenni, hanem a hülyék tömkelege a xiaomi szoftverfejlesztő osztályon.Azt is írtam, hogy ezek amolyan alvó bugok, ott vannak, de akármi felébresztheti őket, egy applikáció, egy whatsapp-ba írt karakter, bármi, amit én vagy más használ és ezáltal rossz lesz a rendszer, az értetlenkedő meg nem, mert ő nem használja.
Ez itt a legnagyobb baj, csak erre a telefonra sok rom van és akkor mellette még árul 50 másik készüléket a xiaomi, 458 féle rom-mal. És ennek pontosan ez lesz a következménye.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #1821 üzenetére
Fántásztikk, hogy nállad ez a szarr ennyi idejje stabilan mukkoddik.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
walakyb #1812 üzenetére
Leborulok a lábad elé, komolyan. De én közben úgy dolgozom, hogy több monitoron is és közben olvasok és írok is.
Tehát ez nem azt jelenti, hogy én ráérek erre.
Viszont ez is rábeszélés, hogy meg kell csinálni, holott azt írod, hogy te ilyet senkinek nem írsz. Nem csinálom meg, mert nincs erre időm. Azért van olyan telefonom is mellette (már note 10+ is), mert nem fogom erre az időm pazarolni. Megvárom a 29-es frissítést és ha nem lesz olyan, mint a 26 volt, azonnal léptem is innét. Telefont meg kirakom 80K körül, mert rendesen esik az ára.Viszont ezt nem jelenti azt, hogy addig nem fogom többet kritizálni. Egyébként a note 10 plus sem fenékig tejfel, elsőre mindjárt olyat kaptam, hogy megszorult benne a ceruza és ami az MI9-nél nincs, ez még laggol is, ami tökre kiakasztott, mert samsungék is ezek szerint balfékek évek óta, hogy a laggolásokat nem tudják kikódolni.
Üdv a családnak, de hagyjuk ezt a témát már, mókólni nem fogok, mert itt a telefon belakása az ami rengeteg időt felemészt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
walakyb #1808 üzenetére
Elképesztő a hasonlataid. De most valahogy próbáld végre megérteni, hogy nekem van 3 kislányom, és persze a párom. Egy stúdióban dolgozom és amikor szabad vagyok, akkor én azt velük töltöm, nem holmi kicseszett mókólással, mert csak úgy működik valahogy normálisan a telefon.
A hasonlatod az tényleg személyeskedés lenne, ha leírnám, hogy miért. Nyilván egyszerűen nem tudod értelmezni a súlyát annak amit ide beirkálsz.
Tehát, ha dögszomjas vagyok és ott egy kút, akkor iszok belőle, mert muszáj az élethez és az max 2-3 perc. Hogy a francba lehet ezt egyáltalán foszlányokban is hasonlítani egy telefon mókólással? omg -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
walakyb #1801 üzenetére
Megmondtad a nagy semmit, mert nem volt rá értelmes válasz? Te tényleg ennyire hülyének nézel?
----Nem a félóra (de még annyit sem akarok tökölni vele), hanem a telefon belakása, amire főleg nincs, ha neked van, akkor csak mókólgassad, de ne engem győzködj, mert én nem állok neki. Ahogy írta is a kolléga, én is megvárom a 29-cest, aztán majd elválik, hogy kukázom-e.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
walakyb #1786 üzenetére
Ha lassan, figyelmesen elolvasod,
Erre neked lenne szükséged, mert pontosan leírta, amit itt már többen is, hogy 2019-ben nem, nincs időnk ezzel elcseszni az időnket. Manapság ne kelljen mókólni semmit, hogy az valamennyire normálisan tudjon működni, főleg annak tükrében, hogy (már jó párszor leírtam) a 26 nálam egy szinte tökéletes rendszer volt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1701 üzenetére
AGL?
EAGLE-t akartál írni, nem?
Nekem azóta van, mióta piacra dobták, nem akartam elhinni, hogy egy ilyen mikrofont beletesznek egy ilyen headset-be. Tévedtem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1691 üzenetére
A véleményem, hogy mind a kettőt szörnyű hallgatni. itt most nem az lényeg, hogy több lett a mély, hanem az, hogy hangminőség továbbra is gagyi. És mivel nem erre használjuk a telefont, mármint videofelvétel szempontjából, hogy az autóban mennyi a mély, ezért le(fel)mérni sem lehet, hogy a gyárihoz képest itt van egyáltalán valami javulás. Mint írtam, engem nem a mély érdekel, ami a másodikban több. A fülem és az algoritmus szerint is ez minden, csak nem jó.
Nem azt mondom, hogy kurva jó, de a gyárihoz képest végre van hangfelvétel is normális a videó alatt.
Ha a mély annak számít, akkor jah...van.
Amúgy világít a szerviz (motor) lámpád... :-D
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1698 üzenetére
Ezt nem kell tartani sehova, ennek a füledben kell lennie.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1695 üzenetére
Vártam az ilyen választ
és tudom tényleg nem olcsó a telefonhoz képest, de ezt csak egyszer kell megvenni. Utána a büdös életben nem használod semelyik telefon beépített mikrofonját, ha videózni fogsz, mert akkora a különbség.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HUTCHDB #1689 üzenetére
Igen és ilyen brutális lesz a hangminőség bármilyen iphone-nal (6s-től felfele), mert csak arra létezik egyelőre ez az applikáció, amivel működik ez a headset-be épített 3D binaurális mikrofon, és bár ez a füles 64-100 ezer közt van árban, de az mikrofon egymagában többet ér. Szóval, ez amolyan ajándék a sennheiser-től az "átlagnak".
Már régóta van ígéret, hogy elkészül a droid verziós (type-c) applikáció, de még mindig sehol...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1685 üzenetére
Placebo...lesz az,nem pedig jó. Ebben a telefonban egyszerűen rossz minőségű a mikrofon, ha lehetne hozzácsatolni, pl sennheiser ambeo headset-et,, ami elvileg hamarosan gugli alatt is használható lesz, hát le fog esni az állatok a felvétel minőségétől. Egyszerűen nincs rá normális szó, hogy lehetne jellemezni egy ilyen cuccal készült videófelvétel hangminőségét.
Aki nem ismerné... És igen, még ez a videó sem adja vissza teljesen, hogy milyen csodálatos lesz egy videófelvétel hangminősége ezzel a kütyüvel, de érzékelhető...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HUTCHDB #1667 üzenetére
Biztos frankó készülék lesz, de amíg üzemanyag helyett híg ganéval töltik meg az erős hardvereket, addig az a telefon ugyanúgy gáz lesz. Valahogy pont a flagship készülékeket sikerül elbaxniuk a tákolmányaikkal. De ne legyen igazam...
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy vajon mikor jön végre a 29, vagy bánom is én milyen számú frissítés, de legalább jönne már valami, hogy legalább érezze a user (pl én), hogy foglalkoznak is vele, és hogy az egyáltalán, hogy fog muzsikálni?
Persze nem várnám, ha a két frissítéssel nem okoztak volna problémát...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1618 üzenetére
Én erre (már) direkt nem válaszoltam, nehogy nyíljon a bicska
, de az elsők között leszek, ha lesz olyan, hogy az xs max minőségét valami lekörözi, főleg kategóriákkal. Egyelőre még egy (ósdi) 6s is röhögve szebb képet lő a kis egy szem kamerájával előkapva. [link]
Nem beszélve róla, hogy az MI9 beépített lófütty mikrofonja meg alkalmatlan jó minőségű (videó)hangfelvételre és ez már nem is fog tudni változni. Ellenben a kamera még lehet nagyon jó, ha végre összekapja magát a banda a háttérben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Érdekes jelenség....Tökre olyan, mintha el(be)fojt volna a tinta a bal alsó sarokban, aztán szétterjedt.
Nem mond azt, hogy zsebben volt, csak annyit, hogy egyik bekapcsolás után már ez fogadott, mert ha háklisak, még képesek bevizsgálgatni. Ott meg aztán már mindenki azt mond, amit akar, vagy a végén kitalálják, hogy azt volt a gond..... Cseréljék ki, mert ez nem járja...
--------Mindenesetre furcsa, mert én még nem is olvastam (eddig) Mi9 akármilyen hardverhibáról.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1572 üzenetére
Elolvastam, nem is tudtam, hogy van már teszt. mobilaréna rendesen el van itt maradva ezekkel a xiaomi tesztekkel, nyilván a xiaomi miatt. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezt direkt cseszték el, mert ilyenkor eszembe jut, mikor a twitter-re kiraktak egy szavazást, hogy melyik rendszer a jobb. A miui vs sima gugli, ahol az utóbbi nyert nem kicsivel, és ezt nem bírták nézni, végül diktatórikusan törölték is az oldalról az egészet.
Emiatt gondolom azt, hogy ezt a készüléket most már direkt rontották el 720p kijelző???, a kamera mos mint mosógép este főleg és a többi... na mindegy, csak megjegyeztem, de hogy ne legyen full off, itt a képen az Mi 9 és a Mi A3 egymás mellett. Szerintem még ronda is előröl a nagyobb káva miatt alul főleg...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez volt már? ha igen, akkor bocs... Én itt Mobilarénán nem találtam róla cikket, szóval jön ez is...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
the radish #1569 üzenetére
Ez lehet itt az egyik gond... vagy inkább a fő.
--------Nem válasz akart lenni sorry.
Szerintem durván sok típus, még akkor is, ha már a felével nem kell foglalkozniuk.
És ha még hozzávesszük, hogy csak az Mi9-hez hányféle OS-t hegesztenek... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1562 üzenetére
És ehhez most is tartom magam, ha 29-nél nem lesz legalább olyan, mint 26 volt igen ezt a "kiszabott" telefont azonnal kukázom. Nem ez lesz az első, de "régi" topikban is ez írtam, nekem tökéletes a telefon (26), de ha elkezdenek szívatni vele, nagyon hamar lecserélem és 3-ból kétszer ezt eljátszották. De nem tudom minek kell ismételnem magam. Ha nem lesz jó, kiszálltam és én SOHA nem szoktam utána visszajárni az adott topikba szapulni az adott készüléket.
Zárjuk ezt a témát, a kérdésem csak annyi, van valakinek fogalma arról, hogy vajon mikor jön erre frissítés?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1558 üzenetére
Áhh ne csináld már, most komolyan.
Most tényleg egy ilyen szöveggel szeretnéd hárítani, amit az előbb írtál. Ha letojnád, nem írtál volna semmit.
Én meg azt tojom le, hogy kinél mire nyílik a bicska, ahhoz hasonlítok, ami van, áfonon sem minden frankó, ott is leírom és azoknak sem tetszik, ezért is van tele egyre jobban a tkm az egész fórummal, itt régen ilyen nem volt, hogy személyes sértésnek vették, ha egy adott hardver kritizálva volt, hozzáteszem jogosan kritizálva.Hagyjuk...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1555 üzenetére
Szerinted ezt nem unalmas olvasni? De az, de én át tudom ugrani, hogy szinte csak a mókólásról szól 90%-ban az egész téma már. De miért is?
Mert ezzel lesz aránylag használható a készülék, nagyon kíváncsi lennék, ha nem mókólnál vele és jelentkeznének azok a hibák, amit itt egyre többen írunk, akkor háttérben csöndben maradnál-e, illetve elviselnéd-e?
Nem hinném... Legyen már itt valami kiszabott mérleg, mert ez itt kezd nagyon dedóba menni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #1554 üzenetére
Csak azt tudom írni, amit eddig, nem percenként, óránként, naponta, hanem több mint két hét után jegyeztem meg, most te is kezded ezt egészet?
És nem azt írtam, hogy bezzeg az iphone, hanem azt, hogy feleslegesen nem szívatom magam az utolsó 28 féle frissítéssel, mikor ott egy teljesen stabil készülék. Jelen esetben az ájfon, de ha másik lenne, akkor azt írnám/írtam volna oda.Tényleg akarjátok, hogy ebből napi szinten legyen egy komment, vagy eltudjátok viselni végre, hogy két után megjegyeztem, hogy egy flagship-re még mindig ugyanaz a gáz frissítés van ennyi idő után is, mert nagy ívben letojják a készüléket?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azt ne fellejtsd el, hogy mindig az a hangos akinek baja van.
Azért vannak ezek a fórumok----főleg---, éppen ezért nem kell besértődni és hülye balfa...fék viccekkel alátámasztani valamit, ha valakinek gondja van, vagy lesz. Azért írom, hogy lesz, mert nekem faszán generálták a két frissítéssel ezt a "szót", vagyis a hibákat.
A másik, régóta ismerjük egy mást Luck Dragon-nal és tudom, hogy rögtön bevésné ide a legapróbb hibákat is, nem az a "fajta", aki elviseli, ha átverik, Nő létére sem. Ő is tudja rólam, hogy alaptalanul én semmit nem fogok hibáztatni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként meg, amikor semmi gondom nem volt a készülékkel, én így reagáltam, nem pedig személyes sértésnek vettem!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
racskobalazs #1520 üzenetére
Azt se értem, hogy itt a fórumon hogy lehet, hogy ennyi ember ennyi különböző véleményt mond a kameráról. A teljesen "sz@r"-tól a tökéletesig, konkrétan minden vélemény megtalálható. S egyazon telefonról beszélünk.
Én ezt nem értettem 26 alatt, végig védtem a készüléket (ami ritka eset), nekem ott tökéletes volt mindenben a készülék. Másnál meg rossz volt a villanó időzítése, mosott képek. Nem is értettem az egészet. Még most is azt mondom, hogy kicseszett bugos a rendszer és amolyan alvóban vannak ezek. Lehet, hogy (csak példa) egy sms írásnál egy karakter hozza elő és csak akkor. Ez itt a gond, hogy össze-vissza van hegesztve, tengernyi mobil típus a piacon, lassan már kenyeret is fog árulni a xiaomi és ennek a következménye lesz pontosan az, ami most történik.
Jött a 27, még aznap vissza is vonták. Mégis milyen teszt alapján dobálják ki a nagyon lassan elkészülő frissítéseket? Költői kérdés volt...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
adamfriday #1501 üzenetére
Nem tudom mikor kapcsolódtál be a témába, de sokkal több pozitív hozzászólásom van/volt, mint negatív, csak párat kiragadva és akkor még az xs max mellett az s10+ is megvolt:
És beltérben ilyen képet lőtt a mobil előkapva [link]
és te/ti páran sérelmezitek, hogy ezt a minőséget két ostoba frissítéssel hazavágták nekem? Ilyen minőséget még foszlányokban sem tud most!Hát elmehettek ám a jó.....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem először lett leírva, hogy még ugyanannál a szoftvernél is másképp működnek több embernél is a telefonok. Nálam a 26 teljesen tökéletes volt, mégis jó sokan köpködték, tényleg ezeket nem olvastátok?
tizenvalahány év alatt sok topikban voltam, ahol jobban sérelmezték, ha az adott hardver kapott kritikát, jobban mintha az anyjuk lett volna ribancozva, de ez most itt a top.
És megint csak azt tudom írni, hogy nem percenként, óránként, naponta kellett ezt olvasnotok, ami miatt egyáltalán ebből vita lett, mert több, mint két hete még csak nem is írtam emiatt, de persze, mikor a telefon védtem jogosan, és többen szapulták itt, akkor hol a rákban lapítottatok?Jah tudom, te csak olvasod a topikot, csak most éreztél késztetést írni...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
adamfriday #1501 üzenetére
Írtam, fogd a hozzászólásom és menj a modkerbe, hogy 2 hét után (újra) meg mertem jegyezni, hogy a 28-cas még mindig gáz, vagy miért van ez a topik egyáltalán? Mert nem utoljára fogod olvasni.
de, örülök, hogy olvasod és keresed a hozzászólásaim. Van még bőven...cöhh
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
walakyb #1490 üzenetére
Próbálj meg légy szíves értelmesen reflektálni, különben ne írj. Átgondoltad és legfőképp elolvastad, amit előtte írtam mielőtt ezt elküldted? Mi az az XR, nekem olyan nincs. Előtte volt S10+ is, de az sem xr.
Na meg minket...
Tényleg ez kimeríti most a dedót, nem gondolod? Több, mint két hét után megjegyeztem, hogy az MI9 EU 28 frissítése után a telefon továbbra is nem jó. Ez neked kínzás, akkor minek fórumozol egyáltalán, ha ennyit kritikát sem tudsz elviselni? Itt ebben a topikban a 1740-es hozzászólásom, ismétlem több, mint két után ennyire kiverte a biztosítékot? EZ KOMOLY SRÁCOK?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosan ez a baj, azért ez mégsem egy redmi alsóközépátlagnakszántolcsó mobil. Ha ezt tudom, az életbe nem frissítek 26-ról, nekem az maga volt a tökély végig védtem a mobilt, akik ellene voltak. Akkor még a kamera is tényleg jó képeket lőtt, most meg mossa azt is, amit már közel sem kellene. Gyáriról beszélünk, ugye. Egyébként a gugli kamerája sem tud most olyan képeket lőni vele, mint a 26-os alatt.
Szóval akkor védtem és éppen ezért nem kell itt nekem senkinek rinyálni, ha éppen megjegyzem, hogy még mindig gáz az aktuális eu 28 update... főleg annak tükrében, hogy mint írtam, mostanában lényegében nem is írtam ide erről a mobilról. Ha meg mellette az van, pl iphone, akkor ahhoz tudom hasonlítani, de az öcsémnek one pluspro 7 van, de látom, hogy azzal foglalkoznak érdemben, nyilván a titka az, hogy nem tengernyi, már lassan megszámolhatatlan típust dobálnak ki "percenkén"t a piacra, mert ennek ez lesz a vége. A másik meg az, hogy ez nem a csontig benyalunk az MI9-nek topik, fent nem ez a témacím, a revolut topikban, pl ezt jól jellemezte az egyik user.. Egyelőre nálam úgy néz ki, hogy a telefon alig van használva, de merül a frissítés óta, gmail azóta is gáz a kamera meg egyenesen undorító minőséget produkál. És leírom, mert visszanéztem utoljára erről 27-én jegyeztem meg, hogy a kamera kicseszettül mos!
És a tkm fog mókólni, hogy jó legyen. Azt olvasni szerintetek nem k...ra unalmas, hogy 90%-ban már arról szól itt ez az egész, hogy bemásolod, twrp, ne bootol be és a többi? Itt ez a szép telefon és az ereiben vér helyett moslék folyik, mert balf...ok hegesztik össze-vissza Ezt úgy általánosságban írtam, nem neked.
-----
Jah, kis piac az rendben van, de ha már végre bekerül a termék jó nagy késéssel a magyarországi store-ba, akkor 1 nap után ne kelljen azt olvasni, hogy elfogyott. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
adamfriday #1471 üzenetére
Nos, ha valaki most rinyál az pontosan te vagy. Elég régóta még csak meg sem említettem, alig írtam ide, és most oda véstem, hogy nekem. Menj a modkerbe akkor és ott verd ki a balhét, ha szerinted ez a hozzászólásom moderátort kíván.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
racskobalazs #1469 üzenetére
Én ilyen helyekről soha nem rendeltem, nem is fogok...Az MI9 volt az első, hogy az 1mobil.hu-tól vettem meg, mert egyébként minden más MM, EDIGI, ISTYLE, vagy magától az APPLE-től rendelem, én utálok ilyenen spórolni, gyári garancia kell nekem mindenre. De mivel a xiaomi egy tetű lassú lajhár a mai napig és nekem kellett a telefon, ami egyébként kb két hete szinte alig volt a kezemben, ezért tőlük vettem meg.
Ha meg végre bekerül a hivatalos xiaomi oldalra, hogy valami elérhető, akkor az azonnal elfogy. Mégis hány darabkákat tesznek elérhetővé? Nonszensz...Egyszerűen az iphone mindenben gyorsabb és stabilabb nekem, akkor feleslegesen nem szívatom magam eu 28 féle hulladék frissítésekkel, a következőt még megvárom, de itt rohadjak meg, ha ott nem változik valami, ezt ha ezt a kiszabott telefont azonnal nem kukázom....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az elsőt nem értem. Minden revolut kártya hivatalos és Angliában kerül ki (postázásra), viszont itthon a GPAY-el te ezt, ha már ezt a szót használtad, hivatalosan nem használhatnád. Egyszerűen azért, mert a GPAY ebben az országban nem elérhető. Angliai címmel, ott letöltött GPAY-el és ott aktiválva, viszont már itt is használhatod, de nem hiszem, hogy Angol lennél és Magyarországra jöttél nyaralni. O_o minden más esetben hekkelve lett a GPAY, hogy működjön.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A GPAY viszont megint problémás. Azt mutatja, hogy minden rendben, de nem tudtam fizetni ma vele.
Szerinted a gugli nem "látja", hogy ebből az országból egyre többen meghekkelik? Tesz lépéseket ellene, akár háttérben, titokban frissülve, akár másképp. Én ezt a részét k...ra nem erőltetném, mert ha valaki a guglinál tiltóra kerül, az kb jobb a nevet és lakcímet változtat. AZ utóbbi még lehetséges. De itt nem is ez a kérdés, hanem az, hogy körbe körülöttünk szinte mindenki tud vele fizetni, ez az elb...ott ország megint miért került hátrányba ezzel?
Ezzel kell ostromolni őket, illetve hasonló kérdésekkel, "hátha valamelyik fejes rányom végre arra az engedélyező piros gombra".
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Karavik #1305 üzenetére
Nyilván fosnak (ők is) a pénzmosástól, már aki külsős, mert otp-ésnél úgy is lát a bank mindent, ezért is nincs korlátozva, de azért ennyire nem kell tojni. Havi 65 000? 2019-ben? Hiába hivatkoznak itt törvényi szabályozásra, ez fasságaköbön. Ha beállok tankolni és telelököm, ott ugrott 30 ezer, ha családdal mindent bevásárolunk utána, 3 kislány mellett, a többi már nem is elég.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HUTCHDB #1227 üzenetére
Ha a telefon nem volt használva, app nem került rá, de minden ok nélkül elkezd merülni és applikációk megdöglenek, akkor "felébredt egy bug". Mi más lehetne a baja? Ma alszom rá egyet, de holnap lehet már az lesz, hogy kiszálltam, nekem nincs időm, sem kedvem tákolgatni a rendszert. Meglátjuk...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HUTCHDB #1193 üzenetére
Akartam erre válaszolni, aztán elfelejtettem.
Szóval, nekem az outlook fent volt régóta. Mindig az jelzett elsőre, aztán a gmail, és ezzel szerintem el is mondtam, hogy tuti, hogy az outlook ébresztette a gmail applikációt. Csakhogy, én alig használom/tam a telefont, jóformán a xs max van állandóan nálam, de otthon esténként, vagy egyéb időben jó droidozni is.Szóval, abból vettem észre, hogy valami nem stimmel, mert nem jelzett a telefon szinte már semminél, a lényeg, hogy az outlook sem szinkronizált, több nappal el volt maradva, mintha kifagyott volna.
kieg a többieknek:
Gmail-nél meg hiába raktok ide be, hogy ez meg az be van-e kapcsolva, mert be van minden.Folyt:
Azt már nem hiszem el, hogy gugli is azt kezdi csinálni, hogy ios-re jobban megírja a saját dolgait, mint anno a Microsoft a rendszerével, a saját dolgai mind egy nagy gané volt. Droid-on meg minden frankón működött.
Mivel használom mind a kettőt, látom a különbséget, egyszerűen iphone-on minden gugli applikáció gyorsabb, fluidabb és brutálisan stabil. Szóval azért is írtam, hogy kötve hiszem, hogy a gugli ios-re jobban melózna, én úgy gondolom, hogy nem a gugli itt a hibás, hanem maga a miui egy kiszabott nagy bugtenger.
Itt ez a tényleg nagyon szép telefon, frankó kézbe fogni, minden minőségi rajta és elba@@ák az egészet azzal, hogy 70 millió verziójú rendszert tákolnak össze-vissza. Abból pedig pontosan ez lesz. Egy nagy katyvasz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Baszki nálam (is) megdöglött a gmail. Csak bekapcsra jelez. Mi a lófütty történik ezzel a redva rendszerrel, valakinek van ötlete?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
racskobalazs #1183 üzenetére
Ugyanezt tudnám írni én is. Semmi nem változott a felhasználásban, nem került fel új app... semmi na.
Viszont az automatikus fényerő most teljesen fasza... hát hurrá.
Talán megjavul pár nap múlva. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Vegyél oneplus 7 pro-t, legalább amögött nem idióta balfékek vannak. Az MI9 készülék összeszerelése elsőosztályú, szinte minden, ami hardveres az csúcs kijelzőtől az utolsó kis biszbaszig tényleg és mint írtam eszméletlen jól összerakva, de ez semmit nem ér, ha a rajta lévő OS egy kalap fos. Már sok éve "kinőttem" abból, hogy romolgassak, hogy egy tetves telefon jól tudjon működni 2019-ben. Ha nincs semmi gondja, akkor ez az egyik legjobb árértékarányú bivalyerős flagsip, de ez mintha direkt elcsesznék ezek az okostónik. Vagy tényleg ennyire hülyék hozzá, illetve főleg azért van, mert már annyi készülékük van a piacon, hogy "assetudjákmitkódolnakösszevissza"...
Amíg a 26 rajta volt, végig dicsértem, védtem a készüléket, holott meg más szidta, mint a bokrot, nálam az volt tökéletes, amióta jöttek a frissítések és amit a legjobban nem értek -, hogy egy idő után- valakinél jó jobb lesz, megjavul másnál meg ami eddig jó volt, ott elbaszódik, hát hogy a csába működhet valami így?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #1171 üzenetére
Nálam is merül (2 napja kezdte), mint a balta a vízben. Kezd a tkm tele lenni az egésszel, hogy ennyire készülékenként változó/változik az egész tákolmány alatta, ugyanannál a szoftvernél, ez valami nonszensz! Én nem csinálok reset-et, mert annyi minden van a készüléken, hogy nekem erre nincs el...ni való időm. 3-ból kettő megvan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
racskobalazs #1148 üzenetére
A probléma az lenne, hogy most felraktam a XiaomiEU romot, ami tényleg jobb mint az eredeti, de a gmail pl egyáltalán nem szinkronizál, csak ha megnyitom, pedig minden beállítást megnéztem, s azok alapján nem kéne baj legyen.
Nem emlékszik véletlen valaki, hogy erre mi volt a solution?
Nálam volt ilyen kétszer is, frissítés után persze, aztán pár napra rá magától megjavult, szintén mind a két esetben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mjani1172 #1143 üzenetére
Jóvanakkó...
De még mindig nem értem, hogy miért, mert nem került szóba, hogy itt valaki is cégre vette volna a telefonját, vagy a beidézett írásom alapján ezt szűrted le?
A másodikra: Pont az áfacsalások miatt vezették be, de ahogy írtam, általában eltekintenek tőle az eladók, de van rá példa is és egyre több, hogy nem ad így garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest