- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szater
újonc
válasz
pergabb #6622 üzenetére
Mindenkinek köszönöm az eddigi tanácsokat, igazából az akku üzemidejétől tartok kicsit. A szelfikamera nem szempont, mert nem igazán használom. Próbálok ár/érték arányban jó döntést hozni, a 3 fő szempont a megjelenés, az akku, és a fotós képességek.
Feleségem a 7T-t hajtogatja (lehet, hogykésőbb ő is olyat szeretne...), de van olyan érzésem, hogy kicsikét túl van árazva.
Most még mindhárom készülék versenyben van, törpölök még. -
Black&White
addikt
-
Black&White
addikt
válasz
pergabb #6375 üzenetére
Létezik.
De én első körben azt ajánlom, nyisd a BL-t, majd csinálj egy tiszta telepítést a legújabb fastboot ROM segítségével.
Ha ez nem segít, még mindig elindulhatsz MIUI, vagy AOSP felé, mindkét oldalon vannak egész jó ROM-ok.Amúgy, ha már szóba jött az akksi állapota, terminálból így lehet csekkolni:
su
dumpsys batterystats | grep capacity -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
pergabb #6375 üzenetére
A REVOS állítólag jobb akkuban.
Én is gondolkodom már egy ideje a cserén, csak még nem vettem rá magam.
Nálam valamiért a PhotoMath alkalmazás hal le állandóan.. más androidos készüléken meg megy.
FB csoportból nem tudok letölteni PDF fájlt sulis csoportból, csak chrome-ból.. Nem tudom mik az összefüggések. -
Sordoran
addikt
válasz
pergabb #4006 üzenetére
Persze, ezek mind be vannak állítva. Ahogy nézem általános probléma, hogy Band 4 és a android 10 nem szereti egymást. Megoldásnak viszont ugyanezeket írják. Leszámítva, hogy amit írnak (Notifications Usage Rights) nincs nekem telefonon. Van olyan, hogy Notification access, és itt be is van kapcsolva a Mi Fit-nek. Már tényleg nem tudom hol lehet a hiba.
-
adamfriday
senior tag
válasz
pergabb #2035 üzenetére
A kínai frekikeresésre van workaround, szépséghibája, hogy minden újraindítás után be kell lőni.
-
ShadowLac
addikt
1.Vezetés közben írtam. Lovagolsz 1 betűn ?
2. Sajnos rosszabb a mi 9em mint a mi 8 am amit a feleségem örökölt. Tehát kezemben mind a kettő. Le tudom ellenőrizni.
3. utaltam a szoftverre !! Enyém 26 os végü stabil. Vaku probléma, van hogy nem elég éles, a kép.
4. picit szóltam vagy nagyot nem tudom de, gondolom véleményem lehet.
5. sok sikert a fejlesztésedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest