- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
válasz justnow #10142 üzenetére
Igen, MiFlash-el kell visszarakni a gyári fastboot romot, mindent gyalul. Konkrétan olyan lesz, mintha akkor vennéd ki a telót a dobozból. A legnagyobb meló nálam a testreszabás volt, minden mást a Google fiókból visszaállít (névjegyek, sms, alkalmazások, wifi jelszavak, a fotók pedig a Google Photosban). A Xiaominak is van felhőszolgáltatása, elvileg abból is vissza lehet állítani a cuccokat, ha felszinkronizálod őket, de azt még nem használtam.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz justnow #1620 üzenetére
Én nem raktam fel. A ROM alatti hozzászólásokat érdemes olvasgatni, hogy kinek mi a tapasztalata az aktuális rommal.
Én majd, ha minden app támogatja, meg hazajöttem nyaralásból, talán lefrissítem. Ja meg a TWRP is érje utol.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz justnow #1617 üzenetére
ROM-ot itt találod: [link]
How to update Android 10 from 9.8.8 => 9.8.15 (TWRP doesn't support /data storage decryption)
Copy zip file to USB OTG, no wipe needed..
or
via ADB at TWRP, no wipe needed..adb push xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip /storage
adb shell twrp install /storage/xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zipEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
walakyb
aktív tag
válasz justnow #1428 üzenetére
Egy kérdés, és egy tipp
A kérdés: a FORMAT DATA megvolt? MI8-on én azon csúsztam meg, hogy nem olvastam el rendesen a leírást, és wipe-ot nyomkodtam csak, meg a K.A. gombot, hogy nem akar megmaradni. Aztán amikor sikerült is értelmeznem a leírtakat, kb 2 perc alatt kész volt
A tipp pedig (sajna nem mondom 100%-ra a dolgot, majd okosabbak megerősítik/cáfolják), pont az MI8 kapcsán rémlik valami olyasmi, hogy a gyári rom ellenőrzi a a recovery-t, és ha nem az eredeti van fent, visszarakja azt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz justnow #1452 üzenetére
[link] Erre mit csinál?
Én felraktam a TWRP-t. TWRP-ből install recovery. Reboot to recovery. Itt visszament TWRP-be. És csináltam a ROM telepítést. Nem bootoltam a rendszerbe igazából, hogy restartra mit csinál. Nem is gondoltam ilyenre.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz justnow #1428 üzenetére
ADB-ből felraktad a TWRP-t, és újraindítás után nem maradt meg? A mauronofrio 35-ös verziót próbáltad?
Már azt is olvastam, hogy többször kell flashelni egymás után, hogy fent maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.