- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
butyu
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #15769 üzenetére
Köszi a gyors választ, de az összefoglalóban található linkről a legfrissebbet - twrp-3.3.1-1-dipper.img 2019-07-04 - szedtem le. Estleg tudsz ennél frissebbet linkelni?
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Próbálok EU.dev Rom-ot telepíteni, de a TWRP telepítésnél elakadtam
Global dev -en vagyok és újraindulás után eltűnik a TWRP (ahogy írta az összefoglaló). Amit nem tudok megcsinálni az az idézett szakaszban található:
"Fel kell másolni a telefonra a twrp.img fájlt
TWRP menüben - Install - Install Image - Itt betallózod a korábban letöltött twrp.img file-t - Select Recovery partition - Swipe right to Install - Reboot to RECOVERY"
Meg tudná valaki mondani, hogyan tudom felmásolni twrp.img fájl-t, mert a belső tárhelyen lévő (sdcard) mappák/fájlok nevei kódolva vannak így onnan nem tudom...
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Mióta megvettem a MI8 -at (2018.december) global dev -en vagyok élvezve a gyors javításokat. Mivel hetek óta nem jött frissités tegnap ránéztem a fórura és a "pofám leszakadt"megszüntették a global dev-et. Sok - sok hozzászólást és az összefoglalót is többször átnézve az jött le, hogy adat törlés nélkül nem lehet átállni Stabil -ra. Nincs nyitott bootloader és nincs twrp-m sem. Kérlek erősítsetek meg, hogy egyetlen lehetőségem az összefoglalóban leírt metódus:
"Zárt bootloader mellet is meg lehet csinálni és minden adatot törölni fog.....stb"
U.I: Ráfér már egy clean rendszer mert mostanában ha a mobilnet be van kapcsolva és roaming -olni próbál a "készülékkeresés leállt" felirat mellett csúnyán lefagy (fekete képernyő, semmi reakció csak újraindítás segít)
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam a telót és ma frissitgetni szeretném, de összezavarodtam hogy melyik a járható út
stabil 10.0.3.0 --> stabil 10.1.1.0 --> dev 8.12.20 vagy közvetlenül stabil 10.0.3.0 --> dev 8.12.20
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest