- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
HUNited #11920 üzenetére
NFC kapcsoló miért zavar? Ha állandóan használod, bekapcsolod, ha néha, akkor néha, amikor szükséged van rá. Az okos telefonod, TV-d és általában az eszközeid ha kell, ha nem, nyomják az infót és jobb, ha tudod, bármikor azokon keresztül az egész életedet látják és hallják is, ha akarják. Reklámot amennyire lehet kinyomod, de a GP áruházból leszedett cuccok is nyomják - ha csak nem fizetsz. Cherokkoval egyetértek, K082-nek meg kösz a választ. DanielK is like, akinek ekkora tapasztalata van, minek veszi meg
De csak kíváncsi voltam, hogy miért jó az, hogy minden a heti frissítésről, majd a xar működésről szól szinte minden fórumon, amikor a stabil rendszeren minden happy. Ja, hogy az ikonok rondák? Hát engem nem érdekel, nem nézegetem, csak nyomom, ami kell. GPS-t meg bárhol használom, mindenütt jó volt eddig, nyilván nem méterre pontos, de hát van szemem, az a 3-4 m eltérés meg nem gond. Nálam szempont, hogy nem forrósodik, kibír röhögve egy napot, de ha nem, akkor is ott a powerbank. Fotók rendben, méret olvasásra, filmre jó, ha szükséges, hang abszolút rendben van bt fülessel is. Oké, már a 60. évemet nyomom, de ez a "megvettem, nyissuk azonnal, kezdjük felpakolni a romokat, visszavonták, nem vonják, müxik, akad, xar, húdejó, megint nem jó" - szóval ez tőlem távol áll. Megvettem, használom, utóbbi frissítésnek örömködöm, 'osztjóvan. De azért minden reggel és este elolvasom a fórumot
Mert így kerek
-
FJC
senior tag
válasz
HUNited #11920 üzenetére
Add el, ne idegesids magadat... 😀
Nekem Glob Stabilon az égvilágon semmi bajom
Alig van rajta program ami felesleges.
Énnekem tetszik a MIUI.
Az aksi jó, kétórás képernyővel volt már négy nap is a készenlét.
Négy óra képernyővel keszenlet átlag két nap.
Van NFC gomb is...
Semmi reklám...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest