Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
jana87 #13297 üzenetére
és (#13295) frigoo:
China vonalon maradt a régi notification, így sajnos xiaomi.eu-nál is. Egyébként így néz ki a notification a Global-ban (már írtam róla korábban): [link]
Az új notification rendszer a Global kiadásban szvsz a legértékesebb MIUI feature MIUIv5 óta.
Győzködöm Ingbrzy-t, hogy álljon át a Global alapra, és ebben engedélyezni a hasznos feature-öket amik a Global-ban hiányoznak és ehhez hozzáadni a javításokat, amik a Globalban nem működnek, pl. automated tasks, a google assistant voice response és az alacsony audio output level...etc.
-
-
bjames
aktív tag
válasz
jana87 #10690 üzenetére
#10395 -ös hozzászólásomban megírtam a tapasztalataim, esetleg az alapján próbálkozhatsz.
Én arra tippelnék, hogy vmi nem engedi deep sleep állapotba a telót, s ezért többet fogyaszt, ezt tudod figyelni az említett CPU Spy-al. Nekem pl. volt időszak mikor a céges wifi miatt nem ment deep sleep-be s ez merítette.
Milyen ROM-ot használsz? S vmi speckó kernelt?
Esetleg egy új rom telepítés teljes gyalulással is segíthet. -
havri1
félisten
válasz
jana87 #10257 üzenetére
6000HUF jelenleg még mindig a vámhatár. Ha megfogják, bekérik a fizetési igazolást (paypal, banki kivonat), és az alapján állapítják meg az összeget + vámkezelési költséget. Postánál ez 3e HUF.
De random fognak meg csomagot. Vannak sláger cuccok, tablet, telefon, fényképező stb, ami szinte biztos, hogy eléri a vámhatár értéket.
Sok cuccot rendelek, eddig mindent átengedtek. -
batabe
senior tag
válasz
jana87 #10257 üzenetére
érdekes, most leszedtem mindkét appot, és újratelepítettem, ugyanaz.
ha rábökök a waze-ban a zöld ikonra, bejön, hogy nincs összekapcsolva... és ha meg ezután bemegyek a beállításba, akkor ott nincs összekapcsolva, ha ekkor összekapcsolom, nincs ikonom. újraindítás után megint kezdődik előről...
legfrissebb eu rom... -
Karavik
veterán
Ez official MIUI issue és elég régóta tart már sajnos. Az, hogy egyáltalán működik online (szerverről), az is xiaomi.eu érdeme, mert pl. a hivatalos global MIUI kiadásban a wallpaper carousel online egyáltalán nem működik, csak a gyári alapértelmezett 10 offline képet cserélgeti...
Én is észrevettem, hogy nem túl sok kép van a szerveren, nekem is már unalmasak ezért ki is kapcsoltam...ha lenne rá megoldás, akkor az már benne lenne xiaomi.eu ROM-ban abban biztos vagyok. Mi is várjuk a hivatalos fixet a MIUI-tól...Wallpaper carousel > Subscriptions -nél ki lehet választani a kategóriákat, hogy milyen képeket jelenítsen meg, bár a jelenlegi felhozatalban nem találtam jóképű férfiakról képeket...szerencsére!
-
Karavik
veterán
Azokkal nincs gond....legalábbis nálam...
Ami known issue az öröklődött a hivatalos MIUI ROM-ból:
- Google App keresés FC
- Chrome letöltés FC
- Gboard personal dictionary FCEgyébként a Xiaomi most rossz úton halad. Ha nem változtat és nem követi az új Google irányelveket akkor a MIUI nem lesz kompatibilis az Android újabb főverzióival és a global userekre sötét jövő vár, ami remélhetőleg nem következik be:
-
batabe
senior tag
hello
hétvégén nálam is volt ilyen, nálam is EU rom, viszont a töltőközeg: egy blitzwolf 5 fejes töltő + nokia micro usb kábel + mi type C adapter, eddig nem volt ezzel bajom.
Utána rádugtam a gyári kábellel, és simán feltöltött gyorsan, ahogy kell. szóval nem tudtam hova tenni az esetet. -
havri1
félisten
Az a gomb igazából csak a töltöttség ellenőrzésére jó, illetve az eredeti Mi lámpa és ventilátor ki és bekapcsolására használható.
Ha töltés közben pl megnyomod, "újraindítja" a töltést, tehát ki és bekapcsol, de érdemben semmi nem történik.
Bekapcsolni sem kell, amint érzékel valamit az elektronika, máris tölti. -
mergesmate
tag
Próbáld meg úgy először az összefoglalóban található miflash-el, hogy nem raksz szóközt a "xiaomi.eu rom" mappájánál, hanem egybeírod. Így: "xiaomi.eurom".
Annál a miflash-nél amiről a képet csináltad, ott alul a Flash all opciót kell választani.
A "leáll dolog" után olvasgatok régóta, de semmi megoldást nem találtam rá, hogy mitől lehet. Win 10-en 3szor is használtam mindenféle hiba nélkül. De most ki fogom próbálni egy win7-es gépen én is.
-
No.01
addikt
-
mergesmate
tag
A legutolsó xiaomi.eu dev romot ajánlom. Teljesen hiba mentes és megbízható.(magyar nincs benne, de azt nem is írtad, hogy lényeges számodra)
Csináltam leírást róla: [link]
Legörgetsz a "ROM telepítés nyitott Bootloaderrel rendelkező telefonra:" részhez, majd letöltöd az ott belinkelt xiaomi.eu romot. Ezt:[link]
Majd követed az utasításokat.
Ha végeztél a telepítéssal akkor a telefonra letöltöd ezt:[link]
És updater appal betallózód a .zip fájlt, majd telepíted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest