Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #9962 üzenetére
és (#9961) tibcsi0407
Itt is vagyok, csak kicsit húzós volt a tegnap este
Szóval úgy lehetsz Google Play Services beta tester, hogy telepíted Play Services Info appot, megnyitod, ráböksz Play Store-ra, ez a megnyitja a Google Play Services appot a Google Play-en, itt pedig görgetsz lefelé, amíg azt nem látod hogy "Become beta tester"
...de ezt felejtsd el, mert tartósan sajnos nem hozott eredményt nálam, korai volt az öröm, mert ahogy visszatelepítette másnap az ominózus Google Play Store 7.6.08.N-all [0] [PR] 149245622 verziót, máris visszajött a Waiting for WiFi issue.
Jó hír viszont, hogy közben végre megtaláltam az igazi, végleges megoldást. Nem kell hozzá semmilyen trükk, nem szükséges beta teszternek lenni, se Google play store app frissítések eltávolítása vagy blokkolása, se semmi egyéb. A megoldás a tiszta telepítésben rejlik, és itt az eredmény (saját screen recorder): [link]
Természetesen az ominózus legfrissebb Google Play Store verzióval: 7.6.08.N-all [0] [PR] 149245622
Az új TWRP miatt módosítottam a blogomban a tiszta telepítés leírást, azon mentem most végig, úgyhogy tesztelve!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest