Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Karavik

veterán

válasz Barthezz2 #9962 üzenetére

és (#9961) tibcsi0407

:DDD

Itt is vagyok, csak kicsit húzós volt a tegnap este ;]

Szóval úgy lehetsz Google Play Services beta tester, hogy telepíted Play Services Info appot, megnyitod, ráböksz Play Store-ra, ez a megnyitja a Google Play Services appot a Google Play-en, itt pedig görgetsz lefelé, amíg azt nem látod hogy "Become beta tester"

...de ezt felejtsd el, mert tartósan sajnos nem hozott eredményt nálam, korai volt az öröm, mert ahogy visszatelepítette másnap az ominózus Google Play Store 7.6.08.N-all [0] [PR] 149245622 verziót, máris visszajött a Waiting for WiFi issue.

Jó hír viszont, hogy közben végre megtaláltam az igazi, végleges megoldást. Nem kell hozzá semmilyen trükk, nem szükséges beta teszternek lenni, se Google play store app frissítések eltávolítása vagy blokkolása, se semmi egyéb. A megoldás a tiszta telepítésben rejlik, és itt az eredmény (saját screen recorder): [link]

Természetesen az ominózus legfrissebb Google Play Store verzióval: 7.6.08.N-all [0] [PR] 149245622

Az új TWRP miatt módosítottam a blogomban a tiszta telepítés leírást, azon mentem most végig, úgyhogy tesztelve!

Új hozzászólás Aktív témák