- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
darvinya #4299 üzenetére
Több probléma is van a nagytestvérrel, sorolnám:
- nagy tételben nem hozzáférhető.
- az árkülönbség még mindig jelentős a két modell között.
- nincs B20 (800MHz LTE) támogatás. (miközben egy Redmi 3s már támogatja)
- korábban a nagytestvért tartottuk készleten, de minimális érdeklődés volt rá.[ Szerkesztve ]
-
-
citkar
addikt
válasz
darvinya #4297 üzenetére
Ez azt is jelentheti, hogy a 2GB-os változatot túlárazottan árulják.
Az utóbbi időben sokat esett mindkét verzió ára, lehet már akár elfogadható áron értékesíthetnék, de mondjuk 3 hónappal ezelőtt szerintem sem lett volna rá jelentős kereslet a 3GB-os variánsra, persze az ára miatt.
Most, hogy 2 GB-os van 110-130 USD körül elérhető és (igencsak megkésve, de) elindult a 3 GB-os ára is lefelé mondhatnánk meggondolandó a nagyobbik bevezetése is, de felmerül a kérdés: érdemes még erre koncentrálni, nem túl késő? Elvégre csak egy kifutó típus.
Persze, nekem semmi közöm hozzájuk, lehet az új árak tekintetében és a 3 GB-os változat elérhetőséget figyelembe véve mégis árusítják, majd ők nyilatkoznak pontosabbat.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Na meguntam a reklámokat, felraktam MinMinGuard-ot.
Nem is gondoltam volna ennyire egyszerű lesz.Kezdem leírást EU-s 8.0.5 fw-n:
root
Egyszerűen gyári recovery-vel telepítettem SuperSU v2.79.zip-et, újraindítás.
Frissítettem SuperSU-t Play-ből, su file frissítés ekkor jelezte.Xposed
Telepítő apk letölt, felrak, de nem indít.
Keretrendszer zip-letölt, gyári recovery-vel telepítettem, újraindítás.
Ekkor indít Xposed.Az viszont fura, hogy SuperSU-ban nincs benne Xposed, de még is működik.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Black_Raven
veterán
A Smartlock lényege annyi, hogy beállitasz egy mintát a nyitáshoz, és valamit hozzárendelsz, akkor nem kér mintát, simán csúsztatással nyílik a zár.Nekem okosóra van beállitva, BT be óra csatlakozik és amíg az óra rajtam(hatótávon belül)addig nem kér mintát.Minden más esetben igen.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
darvinya
titán
válasz
Magnum_ #4281 üzenetére
Zoknit lábamra húzom nem.telora.
Bőr szerű tokot keresek.
30z.Samu
Táskában hordom így azok hamar fogyóeszkőz, emiatt szoktam át bőrszerű bújtatós tokra, amiből.a nyelv húzással egyszerűen kiemelhető.
Most is van, de nagy rá.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
darvinya #4280 üzenetére
persze, zoknis. ez megy az avatarodhoz
I humbly and respectfully decline™
-
darvinya
titán
Tudtok ajánlani bújtatós tokot, ami passzol?
eBay-en nem leltem ilyenre, vagy nem tudom jól angol nevét.(#4278) gipsztigris
Feltörő emlékek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gipsztigris #4278 üzenetére
Szia!
Semmi gond, a lényeg hogy kiderült mi történt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
kelzsoca #4272 üzenetére
Szia!
Azt hiszem megvan a bűnös a kézkrém bejegyzés tekintetében. A régi Xiaomi fiókba bejelentkeztem és egy 2014. október 26-i jegyzet bejegyzést szinkronizált a telefon. Kiderült, hogy a feleségem írt valamilyen kézkrémről anno, ezért nem volt ismerős nekem a bejegyzés.
Ezúton kérek elnézést a vaklármáért!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Disque
aktív tag
válasz
gipsztigris #4264 üzenetére
Ha a welcome to notes bejegyzés az amit nem értesz, arra, ha jól emlékszem az a magyarázat, hogy ha regisztrálsz xiaomi fiókot, és szinkronizálod is a jegyzettömböt, akkor jelenik meg mert a fiók tartalmazza és üdvözölnek a felhasználók között.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gipsztigris #4269 üzenetére
Szia!
A 3 napon belül cserélt, vagy 14 napon belüli elállásokkal kezelt készülékek soha nem kerülnek/kerülhetnek vissza az új készülék közé, ezen készülékek egyéb csatornákon keresztül, a használt piacon találnak új gazdára.
Az esetet kivizsgáljuk, a készüléket természetesen kicseréljük. -
Gez02
tag
Valakinek sikerült már a smart lock-ot működésre bírni?
xiaomi.eu 7.5 ROM van fent, be van állítva hely, autórádió bluetooth, (érdekes módon a wifi-t nem lehet kiválasztani), de mindegy is, mert nem megy.. -
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #4269 üzenetére
Írd meg nekik, hátha lesz valami kompenzáció.
Honlapjuk nincs ilyenre felkészítve, így nem tudják külön kezelni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz
Visszavett telo, de nem lett kitakarítva.
Enyém is EUStock-os, de nem volt ilyen benne.MÁS
Ebbe tudtok segíteni (#4258) darvinya ?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
gipsztigris #4266 üzenetére
Nekem is EUStock-os a ROM, nem volt benne semmi jegyzet. Lehet, hogy valamiért visszakerült a telefon. De ezt csak én írom, nem biztos, hogy így is van.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
gipsztigris
addikt
válasz
30z.Samu #4265 üzenetére
Az könnyen lehet, de akkor is érdekes!
Elvileg az is lehet, hogy az EUStock romban van benne, de akkor meg kellene találni más készülékben is ugyanezt.
Egyébként meg csak arra tudok gondolni, hogy valaki visszaküldte (mondjuk elállás történt) és eladták újra, újként.....pedig az ilyeneket csak újracsomagoltként szabadna értékesíteni ha jól tudom."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Biztos hasznos tanácsot akart adni neked a Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
gipsztigris
addikt
válasz
30z.Samu #4262 üzenetére
Érdekes, mert én találtam benne egy bejegyzést a "jövőből"!
Mit jelenthet ez? Mármint nem a kézkrém....azt tudom
, hanem az, hogy elvileg vadi új készülék és valaki már előttem belefirkált.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
30z.Samu
félisten
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Megnéznétek nekem valamit!?
A "Jegyzetek" alkalmazást megnyitva találtok-e valamilyen bejegyzést amit nem ti írtatok bele? Ha igen, mit?
Eustock-os készülék érdekelne."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
darvinya
titán
Tudtok ajánlani egyszerű felül bebujtatós tokot ami passzentos?
eBay-n nézelődtem, de nem leltem.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Drenadar
veterán
rendeltem blitzwolfos usb kábelt is, ma megérkezett... de az usb c vége elég fura :|
belemegy a telefonba, de nem fog gondot okozni? (teljesen bele se megy, és nem olyan a formája se, a telefon érzékeli a töltést) -
-
Drenadar
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Drenadar #4247 üzenetére
A kocsi miatt allandosult a gyomorgorcs, hogy nehogy valaki nekicsapja az ajtajat :-)))
Nemreg vettem egy limitalt orat, kis csaladi manufaktura kesziti. Annyira feltem, hogy az aljat lecelluxoztam, hogy meg a borom se karcolja
Csajom a laptopomhoz konkretan nem nyulhat.
Azert a telefonon uveget nem szivesen cserelnek, de a hatlap cseretol nem felek, csak nehez jo minosegut, de leginkabb gyarit venni.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz
Magnum_ #4244 üzenetére
nekem az első héten fent volt a glass, és jól tettem mert ki tudja, de a glass is megkarcolódott... az állítólag nilkin 9h+ -os üveg... oké tudom, hogy a homokszemcse állítólag keményebb mint a gyémánt, de elég hosszan van benne egy karc... pontosítok, karcos mint állat. Nah nem mintha évente nem bírnám ki a nilkin üveg árát, csak fura.
Nah látod én nem nézegetem túl sűrűn UV fénnyel a telefont
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Drenadar #4243 üzenetére
Nem tudom lefotozni se, de neon feny alatt latok minimal kopast a matt feher hatlap sarkain, de a hatlapi feluleten, ahol fekszik. Mintha ott fenyesedne, de csak 1-2mmatmeroju pontban.
Mst uton van egy fekete slim tok, de azokat utalom.
Megprobalkozom szerintem egy uj hazzal, csak felek, ha nem gyari, akkor nem lesz jo az ileszkedes.Amugy a tempered glass nekem is a heten kerult fel.
-
Drenadar
veterán
válasz
Magnum_ #4242 üzenetére
Mi értesz ezalatt? Mi történt a sarkokkal?
Én is igyekszem rá vigyázni, de nálam sértetlen, nem veszem észre hogy mit is kellene nézni rajtakezdem úgy érezni, hogy mikor megveszünk egy telefont, érdemes hozzá venni nem csak fóliát/üveget, hanem egyből egy házat is, és egyből lecserélni. Majd mikor el akarjuk adni akkor kb gyári állapotban tudjuk ezt megtenni, mennyiből is? 15-20$?
Nekem a hátoldala "karcos" nem szép... -
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
ilyet rendelt mar valaki?
-
grafnet
veterán
válasz
Drenadar #4226 üzenetére
A helyfoglalás miatt érdekes lehet a telepített appok száma, de a memória foglalás az a futó dolgoktól kellene függjön.
A két időjárás fut widgetben a Chrome és az gmail, a Viber és a flip tok kezelő van lakatolva.
3-500 MB szabad memóriával.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Drenadar
veterán
válasz
Atomgeszi #4234 üzenetére
Minden kép értékelhető. az is értékelés ha azt mondod hogy ez egy ocsmány szar.
A b20-at a mi4c se tudja. Ne felejtsd el, hogy ezek a telefonokat nem az elmeroggyant EU-ba szánják!
(Mennyivel egyszerűbb lenne ha viszonylag ugyanazokat a frekiket használnák mindenütt a világban, nem kellene felesleges dolgokat belepakolni)Én is "szeretek" csak úgy zsebemből előkapva fotózni, de tudom, ha nincsen tökéletes fényviszony, akkor az a kép max "elmegy" kategória lesz, és nem olyan, amit az ember szívesen kitesz nagy TV-re és családi eseményeknél esetleg megmutat...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Drenadar #4233 üzenetére
Egyelőre passz.. Ez tűnt fel így hirtelen.. Bár nekem még mindig kiesik B20 nélkül(130 ezerért nem tudják beletenni vicc), szóval még marad a 4c.
Egyébként Én szeretek telefonnal fotózni, sőt.. Ott van a zsebemben a 70+ ezres telefon és nem tudok vele egy értékelhető képet csinálni
-
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Drenadar
veterán
válasz
grafnet #4227 üzenetére
TC=total commander? (ha igen, akkor a gyári file kezelő kb mindent tud szerintem).
fagyasztó mi?
minek kettő időjárás app?
a here az valami morbid anatómia program?én nem használnék olyan appot amit tulajdonképpen ki lehet váltani a chromal (index, ali).
Nálam a 3gigán se minden tökéletes, de nagyobb a mozgásterem, de már inkább nézegetem a mi5s pluszt
ott már van memória...
-
grafnet
veterán
válasz
Drenadar #4226 üzenetére
18 db van telepítve:
bank, EP, időkép, köpönyeg, ali, goggle (ezek sallangjai nincsenek a 18-ban), viber, skype, TC, flip tok kezelő, index, igo, here, fagyasztó, Candy Mania, SU.
Ezek közül az időjárás, amit lehet tud a MIUI, a többiben segíthettek, de szerintem nem tudja.
A Chrome és a gmail a gyári helyett.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Hát srácok azt kell mondjam, hogy a 2/16-os verzió nem fér a Xiaomi szíve csücskébe.
Ma muszáj volt a megszokotthoz képest kerülő utat keresnem: ami éppen a kijelzőn volt, az működött szépen, ami a háttérben volt, azt állandóan újratöltötte!
Még a launchert is újratöltötte minden második app váltáskor!
4 app van zárolva, erre indítottam az igo-t és ez már sok volt neki.
A hétvégén átköltözök MIUIHU-ra, hátha az barátságosabb a memóriával.[ Szerkesztve ]
-
Trevize1987
aktív tag
Létezik mód arra, hogy a SoC thermal throttling-nál (Real Racing 3) ne váltson át a little-re, hanem melegedjen kicsit inkább és használja a 808 A57-es magjait?
Nagyjából 15-20 percet lehet élvezetesen játszani, utána már elkezd akadni, aztán meg rettentően akadni.
-
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #4218 üzenetére
Szerintem jobb ez: [link]
-
grafnet
veterán
válasz
Vagy használd az élvezérlést!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mondtam volna a gyári labda "widget"-et, csak ott két érintésből éred el a visszát.
-
gipsztigris
addikt
válasz
darvinya #4217 üzenetére
Köszi, de itt sem lehet a kiosztást megváltoztatni!
Találtam egy ilyet, ezzel csináltam egy tetszőleges helyre rakható vissza gombot.
Nem túl elegáns, de a célnak megfelel. Jobb kezes vagyok, de a bal kezemben tartom a telefont. Muszáj volt valami megoldás után néznem, mert egy kézzel nehéz volt kezelni a gyári back gombot.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #4216 üzenetére
Ezzel próbáld meg(BusyBox kell hozzá): [link]
-
gipsztigris
addikt
válasz
darvinya #4194 üzenetére
Nos! Feltelepítettem az Xposed/GravityBox kombót, de hiába engedélyezem a Navigációs sávot, újraindítás után sem jelenik meg!
Egy SoftKey Enabler programmal sikerült megjeleníteni a virtuális gombokat, de kiosztásuk szerint ugyanúgy állnak mint a hardvergombok. Jobb oldalon van a vissza gomb és nem lehet módosítani a kiosztást.
Jelenleg tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!Van valaki aki használ virtuális gombokat és sikerült megfordítani a gombok sorrendjét?
-
darvinya
titán
válasz
Trevize1987 #4212 üzenetére
Szerinted?
És ebbe ne menjünk bele, mert ez nem az a topik.Összehasonlítás látszólagból semmi értelme.
-
darvinya
titán
válasz
Trevize1987 #4209 üzenetére
Hát L950 sem akkora ugrás, hogy említésre méltó lenne.
batuz
Milyen az a hívókép program?
Rendeld képet számhoz, mentsd valamelyik fiókhoz és amikor hívnak/hívsz megjelenik.[ Szerkesztve ]
-
batuz
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta Lumia 640 után én is a MI 4c tulajdonosok táborába léptem.
Tudna ajánlani valaki egy jól működő hívókép programot? -
30z.Samu
félisten
-
Gez02
tag
Sziasztok!
Sajnos ma ellopták párom telefonját, és sürgős pótlásként rendeltem egy MI 4c-t.
Mivel nem szereti, ha folyamatosan bütykölöm a készülékét elsőre el kell találni, hogy milyen ROM menjen rá, mit ajánlotok?
Nem ragaszkodunk a MIUI-hoz, gyors legyen, és stabil, emiatt a CM-hez húzok, de átfutva a fórumot a fényképezője meg lehet nem az igazi?
Ami TS CM romot többen belinkeltetek 3/32-es készülékre van írva, vagy jó ez a 2/16-osra is?
EUSTOCK miuihu-val szállít?Köszi, üdv mindenkinek
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4203 üzenetére
Rossz fényviszonyok között szerintem is erősen romlik a kamera teljesítménye, persze ez érthető.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Hyundai, Kia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget