- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Nekem mindegy, csak fel tudjam rakni a segítségével.
Elég ha egyszer megcsinálom, utána megy anélül is, ha szűkséges.
Bár nagyon nem szoktam a telefon rendszerét buzerálni, a "gyári" van fent most is. Csak gondoltam ha már dobnak ki frissítést, akkor miért ne...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
g_g_g
őstag
válasz
30z.Samu #5693 üzenetére
Kérdés, hogy jelenleg milyen ROM van a telefonodon.
Vannak olyan ROM-ok, melyeknek lesz OTA frissítése és lesz ahol manuálisan kell majd frissíteni.De szerény véleményem szerint, mindenképp érdemes lesz "Tiszta telepítést" csinálni majd, így biztosan úgy működik majd az új rendszer ahogy kell neki."
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
A MI4C is kapja a frissítést.
Ezt magától megoldja, vagy nekem kell feltenni?[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
darvinya
titán
válasz
mgTerminator #5675 üzenetére
Az gond, hogy eszköz hiányában nehéz bármit is tovább tanácsolni.
g_g_g
Szerintem pedig 8.1.x jobb, mert nem kell lapozgatni.(bár Stock 5.1-esnek sokkal jobb)
De átállítható ezeken a fw-ken is.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bibliator
aktív tag
válasz
mgTerminator #5688 üzenetére
Sajnos azt nem tudom megnézni.
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
bibliator
aktív tag
válasz
mgTerminator #5686 üzenetére
Megnéztem, nálam települ a samsung gear. El is indítottam, elindul.
-
bibliator
aktív tag
válasz
mgTerminator #5682 üzenetére
Mit szeretnél tudni róla?
Szerintem a TWRP fog működni.
Melyik cm-et akarod kipróbálni? Én a http://www.teamsuperluminal.org/ (Cm13.1) ajánlom. Atomstabil, eddig még semmi fc se volt és minden flottul működik rajta.Bár most ki akarom próbálni Andropax 7.1-es androidjára épülő CM14.1-ét. Csak ez a mostani olyan jó, hogy nincs szívem lecserélni.
-
g_g_g
őstag
válasz
mgTerminator #5682 üzenetére
Akkor sajna többet én ebben nem tudok segíteni.
CM ügyben jety91 kolléga biztosan tud segítenivagy más aki még CM-et használ.
-
Trakk77
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos okostelefon szoftverek területén (főleg Xiaomi) nem vagyok otthon.
Karácsonyra vásároltam a lányomnak (11 éves) egy Xiaomi mi 4c-t. A képen látható Androiddal és MIUI-val:Érdemes másik, frissebb ROM-ra cserélni? Azt olvastam valahol, hogy a jelenlegi stabil, jól működik.
Miben jobb, másabb pl. a MIUI8?Köszönöm.
-
g_g_g
őstag
válasz
mgTerminator #5675 üzenetére
Nem tudom jól értem-e, de a play-ből nem tudod feltelepíteni a Samsung Gear alkalmazást?
Én megpróbáltam, simán települt és fut. Többet nem tudok tenni, nincs eszközöm amivel teszteljem. -
darvinya
titán
válasz
mgTerminator #5671 üzenetére
Samsung telon Samsung eszköznél nincs hiba, de más eszközön Samsung eszköz nem fog rendesen működni.
Így akarják rád kényszeríteni sajátjukat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mercutio_
félisten
válasz
#63534592 #5663 üzenetére
Eszközkezelőben jobbgomb a felkiáltójeles részre és az eszköz ID talán segít, vagy maga a neve
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
darvinya
titán
válasz
#63534592 #5661 üzenetére
Mit írt ki, melyiket nem ismerte fel?
ADB driver-t nem tartalmaz MI PCSuit és MI Flash, ezt külön kell felrakni.
USB hibakeresést kapcsold ki.
Mivel ilyen volt a gépemen ezért ez könnyen talált driver-t(csak WinXP-n a kommunikáció nem ment).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mgTerminator
veterán
Cső skacok! Valaki próbálta már a Samsung Gear alkalmazást? Vettem egy IconX-et és ez az alkalmazás kell hozzá, de amikor kiválasztom az eszközt, kiírja hogy letöltés sikertelen. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
törölt tag
hol találok egy normális usb drivert hozzá?
-
Kleroo
veterán
Köszi!
Abban is teljesen magyar lokációra alakítható? EZ a miuihu bejön mert végre minden tökéletesen magyar.
Bugot még nem találtam
Arra egyébként van tipp, hogy a kameraszenzorrol hardveres adatokat találjak? Eddig beámivel próbálkoztam, nem írt lapkát. Szerintem nem annyira jó mint sok tesztben. Csak szimplán jó. De szinte az összes tesztben kb premiumtelók szintjén van.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
darvinya
titán
8.1.2-es fw-n működik WiFi Hotspot beállítás WPA2-PSK?
-
g_g_g
őstag
Igen, ez fejlesztői, hetente lesz friss verzió, de nem kötelező telepíteni
Ha minden oké, akkor nem frissítesz.Ha papíron is stabil kell, akkor multi stabil 8.1.2.0.
Összefoglalóban megtalálod a linkjét.
Ha még nem laktad be nagyon a készüléket, gyorsan fel lehet tenni tiszta telepítéssel.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz
trebrona #5640 üzenetére
Ezt már próbáltam, de csak böngészőt nyit és ott dob 404-t.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Kleroo
veterán
Na fent van a 6.12.8-as miuihu rom. Leírásban fejlesztőiként van feltüntetve. Ebből csak ez az egy variáns van ugye? Nekem stabilitás kell, minden más kárára. Jó leszek ezzel (édesapám használja, nem lesz buzerálva, hosszantartó stabilitás kell)
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
sziasztok!
megpróbálom érthetően megfogalmazni a kérdésem, remélem sikerül.
Adott xiaomi mi4c. A telefon naponta feljelentkezik a mobilhálózatra és adatot forgalmaz. Ez azért is érdekes, mert előfordult, hogy egész nap otthon voltam, wifin lógott a készülék, mégis a mobilneten "intézte a dolgait" a telefon.
Nagyon nem érdekel ez a havi 1-2-3 MB de, külföldre utazok, és lehet, hogy EU-n kívülre is, itt pedig jóval drágább ez a napi rendszeralkalmazás/feljelentkezés/adathasználat.
Szóval a kérdés:
- ki lehet-e kapcsolni valahogy a szolgáltatói oldalról (vodafone/telekom) a roaming adathasználatot, mert olvastam olyat is, hogy hiába van az adathasználat letiltva a készüléken, bizonyos appok úgy is forgalmazhatnak adatot (pl. térképek, gps..mit tudom én, nem értek annyira a dolgokhoz)
- ha a készülékben kilövöm az "Rendszeralkalmazás" alatt forgalmat generáló programoknál a "mobil hálózatfelügyeletet" (és csak a wifit hagyom aktívan) akkor azzal megoldom azt, hogy ne forgalmazzon adatot, és nem lesznek anomáliák a rendszer működésében?
Remélem érthetően fogalmaztam meg a dolgot. Köszönöm a segítséget.
-
Kleroo
veterán
-
szerintetek egy ilyen telefon törött kijelzővel mennyit érhet most?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
mpierre
veterán
Honnan töltötted le azt mi verify appot?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Kleroo
veterán
Done, eredeti a kütyü, szép ződ minden jd.mi.com-on
"Device model
LTE 16G"Akkor ha a zárt bootloader ellenére nem nehéz feldobok majd vmi stabil romot. Nincs benne sim, de full nyugalmi állapotban merült 10%-ot 10óra alatt (semmi sincs rárakva) ez azért nem lesz így jó
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Mahocukai
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Szeretném visszanyerni az elveszett tárhelyem. Leszedtem a progit, am fent van az összefoglalóban, megnyitom a .cmd fájlt, le hangerő+bekapcs gomb, fastboot menü (ahogy írva vagyon9 és nem történik semmi.
Tuti én vagyok a béna, de hol bénázo el?
Köszi! -
Bl.Gyo.
őstag
-
Kleroo
veterán
válasz
trebrona #5622 üzenetére
Köszi. Ez tán a kernelverzióra püfölgetve is előjött.
Közben antutu kisegített. Snapi 808. Minden stimmel. Origi ez.
Képtelenség h ne legyen az. Etalonjó kis cucc, pedig vettem már Redbull v5-öt és redmi n2-t isAlig tiltottam le/pucoltam le a vackokat (mondjuk nincs sok bloatware) de 0.5-re véve az animációkat tényleg bitangosan pörög a teló. Frankó
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Direkt nagy. Hamis?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
darvinya
titán
Téma összefoglaló
Amúgy ez kínai globál fw, ami azt jelenti zárt BL.
Bár érdekes, hogy magyarul ír mindent (és milyen nagy a szöveg, bár ez állítható).
Szerintem ez hamis MI4c és MTK CPU-s.
Hmmm…még fw dátum sem stimmel.[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
válasz
*Mukeey* #5613 üzenetére
Akkor próbálok idézni.
"Multi stabil verzió: OTA frissítés nincs"
Nem tudom miért gondolod, hogy MIUIHU ROM van a készülékeden, mikor korábban írtad, hogy xiaomi.eu stabil.Igen, már tudnád 8.1.2.0 verzióra frissíteni manuálisan, nem is nagyon bonyolult, de ha nincs gondod simán használhatod a 7-est is
-
darvinya
titán
Na…meguntam a gyári zene lejátszó töketlenkedését, azaz nem tudta rendesen megjeleníteni IDtag-be írt adatot, stb.
Felrak jó öreg Sony Music-ot.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
toboz
tag
Sziasztok,
V8.0.5.0.LXKCNDG miui global rommal érkezett meg a telefonom, zárt bootloader, nincs root.
Érdemes lecserélni vagy rendesen használható ez is?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok