Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
janakbacsi #8332 üzenetére
Biztos pofára megy ez is.
-
Black_Raven
veterán
Szerintem tök jó a linkelt messenger lite verzió.2 hete használom és semmi gond vele.+ csak 15mb.
-
Black_Raven
veterán
A swipe feliratnál a gombot húzd át jobbra
-
Black_Raven
veterán
válasz
Trevize1987 #4869 üzenetére
Szia.Ott a TWRP-ben Wipe, ott kiirja Factory Reset, ez kell neked, alul egy csúszka jobbra elhúzod és kész.Az van bele írva, Swipe to Factory Reset.Ha végzett ugyanott kiirja Reboot System oda ráböksz és kész, ahogy kaptad olyan lesz.Tiszta gyári
-
Black_Raven
veterán
válasz
janakbacsi #4646 üzenetére
Usb hibakeresés bekapcsolva?
-
Black_Raven
veterán
válasz
janakbacsi #4644 üzenetére
Ezt próbáltad?[link]
-
Black_Raven
veterán
A Smartlock lényege annyi, hogy beállitasz egy mintát a nyitáshoz, és valamit hozzárendelsz, akkor nem kér mintát, simán csúsztatással nyílik a zár.Nekem okosóra van beállitva, BT be óra csatlakozik és amíg az óra rajtam(hatótávon belül)addig nem kér mintát.Minden más esetben igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest