- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Hm, ibuygoun van fekete 16G-s, 400dolcsiért
Spemallon is 380ért, szóval akkor már kapható -
mclane_
aktív tag
válasz
Engikrisztus #345 üzenetére
Osztom. Ha nem lenne Hongmi és kellene, lehet rábeszéltem volna magam egy O+O-ra...
-
mclane_
aktív tag
Mondjuk valóban drágább a fekete granulátum mint a natúr. Nem tudom a Mi4(fekete) műanyag alkatrészei hogy készülnek. Az Mi2 hátlapja magasfényű fehér műanyag(ahhoz képest, hogy macerás a technológia szépen megoldották), a Hongmiét feketére öntik és azon van az a szürke réteg(tamponnyomva?szitálva?).
Fehér Mi4 hátlapja milyen?
-
mclane_
aktív tag
válasz
Engikrisztus #332 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy nem festik, hanem feketére fröccsöntik. Legnagyobb csalódás amikor kopik a festék és alatta natúr a műanyag
-
mclane_
aktív tag
Hát nem lesz egyszerű. Ezt írta a srác:
"Végignéztük h mi a vásárlás menete, csak neten lehet rendelni, amit küldtél weboldal, az az iroda.
Na a lényeg:
Neten kell rendelni, természetesen full kínai az oldal.
Sokkal több a rendelés, mint a készlet.
Keddenként van kiszállítás, ha megrendelted és a köv kedden nem kapsz, így jártál.
Újra meg kell rendelni, neten természetesen, és várni a következő keddet.Minden végig lett telefonálva, más módon nem lehet hozzájutni.
Most meg lesz rendelve, aztán ha ideér keddig akkor lesz, ha nem, akkor meg nem."
Nyilván esélytelen a dolog, ha meg sem jelent a fekete változat. Ibuygou is csak around fridayt írt.
-
mclane_
aktív tag
Az egész jó. Hongmimba vettem 32GBt 1 év alatt 8GB-t ettem meg belőle, leginkább csak fényképekkel. Elég lesz szerintem akkor nekem is
Mármint xiaomishop.hu?
Nem hinném, hogy fapados a fehér, jól néz ki azzal is a fém keret, nekem a fekete jobban tetszik.
Kollégám hétfőn utazik kínába, Hongkongba, remélem pénteken már kapható lesz. Csak keresi kellene egy forrást, ahol "helyi áron" be lehet szerezni.
-
mclane_
aktív tag
válasz
anderledani #296 üzenetére
Megtaláltam, pre-order 450$. Fehér most 370$, vicces árazás...
-
-
mclane_
aktív tag
válasz
anderledani #234 üzenetére
Hongmim van 1 éve 32G-s memóriakártyával, 7Gt használok belőle. Többnyire fénykép, de törölhető mert wifin mindig szinkronizál. Nem az a felhasználó vagyok akinek nem elég
-
mclane_
aktív tag
válasz
anderledani #232 üzenetére
Gizchina-án a kínai verziós feketét írták október végére, 16os feketére várok én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest