Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 20-án, de még mindig vitázok velük..
Azt mondja, nincs, és lehet nem is lesz több(lehet igaz, xiaomishop-on sincs ez), először javasolta, válasszak másikat, 2 sötét van csak készleten, de mondtam neki, nekem az nem kell, az kell, amit rendeltem. Erre küld egy linket egy fóliázott olyan színűre. Hát mondom nem ettem meszet, nekem nem műanyag szar kell. Akkor jött a válasz, hogy rosszat linkelt, nem arra gondolt, és csatolt egy fényképet egy másikról. Ez a másik világos, amit nézegettem, de a shop-ban már ez sincs fent, szóval kicsit kétségeim voltak, így írtam neki, hogy nem lehet, hogy várjunk 1-2 hetet, hogy legyen újra amit rendeltem? Azt mondja de, várhatunk, de szerinte nem lesz(merthogy nem gyártják most) és lehet addigra a másik is elfogy..Mondom akkor f***.., legyen ez, mielőtt erről is lecsúszok, de kerek perec megírtam, hogy jó lenne valamivel kárpótolni, mivel ők cseszték el, mert mikor én rendeltem, még volt, csak nem 5 napjára kellene gondolkodni, pláne nem, hogy előtte meg azt írta, már feladták. Most erre várom a választ épp..
hege21 ami nekem van is lekapja a fóliát a kijelzőről.. Ez szerintem a kialakításból fakad sajna, mivel a toknak kell perem, de a fólia meg széltől szélig ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő