Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz TomPack #643 üzenetére

Én 20-án, de még mindig vitázok velük..
    Azt mondja, nincs, és lehet nem is lesz több(lehet igaz, xiaomishop-on sincs ez), először javasolta, válasszak másikat, 2 sötét van csak készleten, de mondtam neki, nekem az nem kell, az kell, amit rendeltem. Erre küld egy linket egy fóliázott olyan színűre. Hát mondom nem ettem meszet, nekem nem műanyag szar kell. Akkor jött a válasz, hogy rosszat linkelt, nem arra gondolt, és csatolt egy fényképet egy másikról. Ez a másik világos, amit nézegettem, de a shop-ban már ez sincs fent, szóval kicsit kétségeim voltak, így írtam neki, hogy nem lehet, hogy várjunk 1-2 hetet, hogy legyen újra amit rendeltem? Azt mondja de, várhatunk, de szerinte nem lesz(merthogy nem gyártják most) és lehet addigra a másik is elfogy..

Mondom akkor f***.., legyen ez, mielőtt erről is lecsúszok, de kerek perec megírtam, hogy jó lenne valamivel kárpótolni, mivel ők cseszték el, mert mikor én rendeltem, még volt, csak nem 5 napjára kellene gondolkodni, pláne nem, hogy előtte meg azt írta, már feladták. Most erre várom a választ épp..

hege21 ami nekem van is lekapja a fóliát a kijelzőről.. Ez szerintem a kialakításból fakad sajna, mivel a toknak kell perem, de a fólia meg széltől szélig ér.

Új hozzászólás Aktív témák