- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én se töröltem egy levelet se még, pedig nem egy mai fiók. Annak nem kellene megzavarnia.
Én inkább egy kósza levélre tippelnék, ami valami miatt vagy nem tud letöltődni, vagy a csatolmányával van valami, és azzal kínlódik. De ez csak egy saját eszmefuttatásom, lehet messze járok az igazságtól.Viszont maga a Gmail app én nem hinném, hogy hibás. Ez azért nem egy kis dolog, a Google meg nem egy garázscég, szóval ha maga az app lenne hibás, több embernél jönne elő a dolog, mint kellene, és ezt már Houston is tudná..
-
heidricha
őstag
Inbox csak Gmail-t és abból is egyetlen fiókot tud.
Az Outlook nekem jó volt, de nem szeretnék MS alkalmazást, ha lehet, így keresgéltem tovább, most BlueMail van, ez eddig jó. Szebb az Outlook-nál sokkal, kicsit nehezen ment az index.hu-s fiók felélesztése, de csak összejött.
-
havri1
félisten
Közbe gép elé kerültem:
MIUI7 5.10.8 Kiemelés
Új - Új Böngésző kezdőoldal
Új - Új Mi Drop alkalmazás, ami megkönnyíti a fájlok mozgatását a telefonok közöttMIUI7 5.10.8 Teljes lista
[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Fix - Képernyő nem ébred fel téma betöltése közben[Mi Drop]
Új - Új Mi Drop alkalmazás, ami megkönnyíti a fájlok mozgatását a telefonok között[Rendszer]
Optimalizálva - Csökkentett harmadik féltől származó alkalmazás energiafelhasználása kamera használata közben
Új - Mi Note Pro android verzió frissítve Android 5.1.1-re. Kérlek ne rakjátok vissza a régebbi verziót frissítés után, mert előfordulhatnak komolyabb hibák, mint hívás problémák![Böngésző]
Új - Új Böngésző kezdőoldal -
heidricha
őstag
Mindenkit arra buzdítok, hogy próbálkozzon, ugyanis kicsit mások helyenként a tapasztalataim, illetve mellé tenném az egyéb lehetőségek adottságait it:
- Szerintem elég lassú. Ha nem állítom performance módba, akkor nagyon takarékos, és nagyon lassú
- Rengeteg RAM-ot eszik. 3GB készüléken kb mindegy, a 2GB felét (inkább többet) csak a rendszer elviszi
- Tárcsázó: Az 5-ös Android óta nem használok külső tárcsázót (csak VOIP-ra)
- Újratárcsázás sosem hiányzott, gondolom van rá alkalmazás, ha nem kell, nem foglalja a helyet
- Automatikus fogadás dettó
- Éjszakai, csendes üzemmód, meg ilyesmi. Legtöbb CM/AOSP ROM-ban szintén, illetve ld. külső app.
- Képernyőzáras értesítések: Lollipop
- Tele van MIUI szeméttel (:-) csak vicc, de pl. a Google app csomagok modulárisak, az van, amit akarsz
- Frissítések - csak akkor érdekes, ha hiba van (amúgy van a CM alapúakban is jócskán)
- Magyar háttér. Na ez komoly előny valóban!
- Témák, ld CM alapú ROM-ok. Sosem használtam.
- Quick settings: Ld CM alapú...
- Hívás alatti képek... sosem érdekelt, nem szólok hozzá
- Biztonsági kp. Nagyon jó, valóban. Van ugyan hasonló a CM-ben is, de nem ilyen jól összeszedett
- Kamera (MIUI) 1000szer jobb, mint a CM alapú ROM-okban, mintha egy másik eszköz lenneÖsszességében, szerintem is nagyon jó összerakott rendszer a MIUI, ahogy pl. sokan szeretik a HTC, vagy a Samu megoldását is. Nekem viszont a pucér Android jobban bejön, szeretem én megoldani az extrás igényeimet, ahogy én szeretem / megszoktam. Még akkor is, ha a más által kitalált megoldás is nagyon kényelmes, és még keresgélni sem kell.
Ízlések ls pofonok, mint tudjuk, eltérőek. -
heidricha
őstag
Olyan jó ilyeneket megtalálni!
Érdekes, hogy a Gmail, amit számtalan (akár milliárdnyi is lehet) felhasználó nyúz nap mint nap, nálam úgy sz@r, ahogy van. Leszedtem az exchange fiókot, és még a plugin-t is, egy gmail és egy IMAP maradt, ez nem akadályozta meg a Gmail appot, hogy 1 éjjel 30%-ot elfogyasszon.
Gmail ment a kukába mindenestül.
Szégyenszemre most Outlook van fenn, kiválóan működik 5 darab, 4 féle (gmail, imap, exchange, office365) fiókkal.Csak push noti van, nem is sikerült beállítani mást. Persze, ha rendesen működik, akkor minek is kellene?
-
heidricha
őstag
Fiókok, szinkron?
Nekem a Gmail/Exchange okoz ugyanilyet, egyelőre csak a szinkron letiltása segített - ez nem megoldás, néha kell a céges mail.
Korábban ennyire durva merülést nem tapasztaltam, bár (eddigi Androidjaim közül elsőként) néha nem árt neki egy "mindenki dögöljön meg" jellegű takarítás.
-
enginev3.0
félisten
Nem tudom hogy kevesebbet vagy többet szokott saccolni a program
4 fölött azért jó lenne, bár nálam közel sem menne full fényerőn, de viszont szinte egész nap 4G mikor netezek, mikor nem akkor kikapcsolom a mobilnetetEgyébként sokan nem ismerik a yet another auto brightness-t, egy playből tölthető app, fényerő állító, szinte minden telefonomon használtam, általában nem égeti ki a szemed a képernyő sokszor mikor nem kéne, és reggel mikor bekapcsolod ébredéskor és esetleg full sötét van a szobában, akkor éjszakai módba teszi a képernyőt, és olyan kicsi a fényerő hogy nem mászol fel a falra, kényelmesen tudod használni
+30perc képernyőidő szerintem bőven nyerhető az appal
-
mgTerminator
veterán
Nekem az is jó ha te tudsz válaszolni pár kérdésre
amúgy észrevettem hogy nem pörög. Egyelőre arra a problémára keresem a megoldást hogy ha írnak messengeren akkor bekapcsolja a kijelzőt, és a kép helyett is a messenger logo van, lehet ezeken valahol állítani?
A mi band-em nagyon szépen jelzett a notify programmal, de mióta megvettem (újra) azóta 1x nem jelez... ötlet? -
heidricha
őstag
Nekem fóliánal más a tapasztalatom, és a ráejtést sem tartom életszerűnek az eddigi tapasztalatok alapján. Leginkább azon a végén szoktam kezdeni, ahol a lyukak vannak, hogy könnyebb legyen célozni. Ilyenkor még a fedőfóliát sem szedem le, csak ha a pozíció rendben van. Utána lefelé fokozatosan engedem rá folyamatosan tolva valami kártyaféleséggel.
Ettől elhiszem, hogy Neked ez bejött, de nekem nem. A szösz kiszedhető utólag is, a célzás (nekem) a nehezebb és fontosabb rész.
-
Kobe
veterán
Mitol fugg mikor kinalja fel a rendszer ota frissiteskent ?
Nekem a 9.17 fejlesztoi ota nem talal semmi ujat
Illetve van vhol egy pontos leiras, ha netrol lekapom h lehet felrakni, lepesrol lepesre ?
Nalam bunszar az akksi, kene mielobb valami fix, mostmar overnight kilott taskokkal rendszeresen 30% ot fogyaszt...
-
Fejvadi
nagyúr
Én már sokat diliztem rajta és kb 5-6 módra jöttem rá, hogy lehet ezt a hanghibát orvosolni. A szolgáltatóval is kapcsolatban van főleg vidéken ahol 2G van csak. Ezért nem jön elő mindenkinél. Kapcsolatban van az MHz-el. A Miui-val is, mert a v5 alatt nem volt ilyen hiba. v6-nál jött elő kb a fele után. Utána a pénteki frissítések után néha jobb volt, néha meg borzalmas. Az is egy érdekes, hogy csak bizonyos telefonszámoknál jön elő és ott sem mindig. Nekm a névjegyzékből csak 5 embernél, mindenki másnál mindig jó volt. Most a Miui7-nél nekem megszűntek eddig. Az is érdekes, ha a Xiaomi BlueTooth-on keresztűl telefonálok, sosem jön elő a hiba. Ezek szerint a telefon zajszűrőjével is kapcsolatos a jelenség. Már neg sem próbálok rájönni a hiba okára, a lényeg, hogy el tudom hárítani. Először azt hittem a telefon a ludas, de nem. Közben 3x cseréltem Mi3-at, vettem egy Note 4G-t, vettem egy Mi4-et. Bármelyikbe tettem a kártyám rögtön ott volt a hiba, kivéve a Note 4G. Sosem jött ez elő. Kicseréltettem már a SIM-et is. Új SIM normálról micró, de az első hívásnál rögtön hanghiba az 5 szám közül amit hívtam. Mindeközben kb. 40 ROM csere. Stabil, Multi, MIUIHU, a hiba jelentkezett. Dióhéjban ennyit szenvedtem vele csak. Sokan azt hitték itt, hogy hülye vagyok már. Mondjuk lehet.
A többségnél elő sem jön. Sokat telefonálok, napi 5 óra a minimum. Amikor eladtam az Mi3-kat, senki nem tapasztalt ilyet. Szerintem eleve engem utál a Xiaomi, Miui és a T-Mobile.
-
Majkee84
aktív tag
Mindegy, az a lényeg, hogy mostmár megy. Pontosan nem emlékszek a menüpontokra, mert még új ez az egész nekem az M7 után. Viszont ha megy az általad linkelt romokkal, akkor tuti nem hamisítvány, igaz?
Még egy kérdés: Piston fülest honnan érdemes hozzá rendelni? A tinydealen ez is akciós: [link]
-
Fejvadi
nagyúr
Eddig szerencsés voltam, mert még egyet kaptam csak törötten, de reklamáltam az Alin és azonnal visszakaptam a pénzt.
Most van tartalékban 2 is.
0,2mm 2,5D ez van fent, állítólag Német. Van még 1db 0,26mm 2,5D és 1db 0,3mm 2,5D. Mindegyik Tempered Glass. Van még 3 clear fóliám is. A Note 4G-n ilyen van fent 10 hónapja, de hibátlan. Már a telefonok sem lesznek meg mire elkopnak. -
sagesz93
addikt
Most utánaolvastam a neten, találtam erre vonatkozó dolgokat, mások is panaszkodnak. Security appban kell bütykölni az auto startot meg hasonlókat. Na majd ezt meglesem.
Köszi azért a segítséget!! A LED-re valaki talált már megoldást, vagy senkit sem zavar ennyire az ügy?
-
sagesz93
addikt
előtte samsung galaxy s3-a volt, nekem meg iphone 5-öm ,a mobilnet maradt vodafone mobilnet, soha ilyen jellegű gond nem volt csak a xiaomi készüléken. Ez valaki meg tudja nézni, hogy jön-e gmail értesítés ha email érkezik és épp nem wifin van, hanem mobilneten?
3.: a "helyi" rész oké, neki a többi szúrja a csőrét. Akkor azon nem alakított ki a xiaomi egy emészhetőbb "nemzetközi" felületet, hanem mindenki a kínait látja?
-
sagesz93
addikt
1.: Be van kapcsolva, és ha wifire csatlakozik (pl. hazaér) egyből pittyen, és dobja be az emaileket. Ugyanez van az én Mi3-asomon is, amióta mondta nekem is feltűnt. Ez a legégetőbb problémája.
3.: Természetesen MIUIHU romról van szó. azt hiszem nem a "stabil", hanem az, amelyikben van OTA frissítés.
Majkee84: vám nincsen, viszont ÁFA fizetési kötelezettséged van, ha Kínából jön, 27%. A vám az csak "3-5%" lenne, ha lenne a telefonra.
-
Majkee84
aktív tag
Nem tudtam.
Ennyit írtak szerdán:
Dear ... :
There is some inconvenience about this order ... / ...The item P07-XMM4 you ordered is very popular for the moment, we are trying our best to get it from supplier in 2~3 working days generally.
If you agree to wait,PLEASE No Need to reply. When all prepared well, order will be shipped soon and you will be informed via email.
Thanks for your patience and understanding.
Az a baj a linkelt ebay-essel, hogy 2gb rammal van, mindenképp 3 gigásat akarok.
Van ferihegyen navos haverom, azt mondta hogy nincs vám:
-
ZolkoW
őstag
attól még az jó ár volt, a
7367 az extra alacsony
hmm... most kéne venni a páromnak is egyet...szerk: most 67 a 3G RAMos, és 82 a 2G RAMos...
ezen kívül mindegyikhez írják az NFC-t, ami hülyeség, szóval lehet hogy érdemes vigyázni az adatok megbízhatóságával. egyszer vettem csak tűlük power bankot, értékesebbet nem, szóval nem vállalok semmiféle felelősséget ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest