- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tomi_Ohl
veterán
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Barthezz2 #4283 üzenetére
Igen, az apk-t szedtem ki az előző verzióból. Most már ez is akad, DE közel sem annyira, mint az új verzió. Szóval, sokkal smoothabbnak tűnik.
Telepítés:
Helyezd be a MiuiGallery.apk-t a system/priv-app mappába (felülírva a régit), győződj meg róla, hogy az engedélyek így vannak beállítva: rw-r--r--.
Ezután menj a Beállítások-alkalmazások-Galériába, itt töröld az adatokat. Most indíts újra recoverybe, wipe cache wipe dalvik cache, reboot és jó lesz. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Barthezz2 #4251 üzenetére
Nekem játsza full screenben a videókat a múlt heti frissítés óta.
Az óra widgetnek a magyar fordításával lehet valami, azért nem írja ki. A vagyula-féle ROMban még az időjárást is kiírja.
A galéria meg... Most megpróbáltam valamit. Először csak az indexképeket töröltem ki. Ettől egy fokkal mintha smoothabb lett volna. Aztán bátorkodtam kitörölni az adatait. Cserébe ezt kaptam:
-még mindig laggol
-dátum szerint vannak sorolva az albumjaim, eddig név szerint voltak(át lehet ezt állítani valahol?)
-most már az albumok megnyitásakor is elég durván akad. -
cimp
senior tag
válasz
Barthezz2 #3848 üzenetére
Én meg pont arról beszélek, hogy nincs tiltva. Ott van, le lehet szedni az európai hivatalos oldalról. Mellesleg az a mondat nem is feltétlenül elsősorban csak neked szólt. Többen harsogják, hogy vissza vonták!!! Hát én meg nem úgy látom, hogy vissza lenne vonva.
A fórum azért van, hogy megbeszéljük mi a jó, mi nem. És az sem lehet mentség, hogy csak keveset használt funkció és ha nem működik hát sebaj. Ebben igazad van, de bocsánat ha félreértettem, nekem a "Akkor igen is tudja.." és a "ki se kellett volna akkor még adni a v6-ot.." megjegyzések inkább a reklamáció kategóriába tartoznak egy béta rom-mal kapcsolatban!! Inkább örüljünk hogy kipróbálhatjuk, ha nem tudunk vele együtt élni akkor vissza kell tenni egy másikat ami jól működik. Senki nem mondta, hogy ez innentől ilyen és így is marad.
Legalábbis nagyon remélem, senki nem mondott ilyet! -
cimp
senior tag
válasz
Barthezz2 #3841 üzenetére
Én ezt esküszöm nem értem! Mindenki azzon hőbörög, hogy visszavonták a heti rom-ot. Innen most is tölthető.
A másik, hogy felraksz egy béta rom-ot és azon reklamálsz, hogy mi nem működik benne és miért!? Gondolom az utolsó stabillal tudja amiért fizettél. Ha azzal sem akkor jogos a felháborodás.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Barthezz2 #3821 üzenetére
Amúgy amikor én androidfilehostos oldalról töltöttem (vag, eddig is az volt xiaomi.eu-n?), ment is átlagban 1-1,5mb/s-mal, pár perc alatt lent volt.
Drenadar az még v5 alatt eltűnt. Augusztusi buildekben már biztos nem volt benne. Azelőttiket nem tudom.
Még valami: most már a menü gomb hosszan nyomására is előjönnek a launcher opciók, nem csak két ujjas távolítással.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Barthezz2 #3759 üzenetére
jah meg a másik: piston2 füles, hát menjenek a ....ba a shopok, meg úgy az usd árfolyam
7800 körülre jönne ki pl. ibuygou-ról....namármost edigitalban 7990, és akkor csak 2x185 ft és 2x1 óra vonat a postaköltség
-
cimp
senior tag
válasz
Barthezz2 #3718 üzenetére
Nejlontasak (fürdés közben így filmezek rajta). Ha festékes lett teszel rá másikat. De közben sem rontja el a látványt ez a brutál.....
Gusztus dolga. Én inkább eltaposnám a készüléket, minthogy ilyet tegyek rá! Ez nem egy tok! Rátetted és ez van a kezedben! Innentől így néz ki. -
-
imrus72
tag
válasz
Barthezz2 #3630 üzenetére
Teljesen igazad van.
Én sem használom őket töröltem is,csak teszt miatt próbáltam.
Egyébként a legutolsó normális android verzió, a 4.1.2-es volt,azóta csak a kínlódás van minden telefonon,talán csak nexuson nem,de az meg nem volt,mert egyik sem tetszett.
A MI2-esen,meg sztem az futott. -
imrus72
tag
válasz
Barthezz2 #3628 üzenetére
Kipróbáltam Nova launcherrel is ,szintén döcögött .
Viszont próbaképp leszedtem a nem gyári MI LAUNCHERT ,és ez elég simának tűnik. -
cimp
senior tag
-
cimp
senior tag
válasz
Barthezz2 #3258 üzenetére
Igen. Tegnap jött két-három sms és egyiknél sem jött fel. Éjszakai módban nem is szokott, de ez még előtte volt, hogy bekapcsolódott volna. Ezért kérdeztem rá, hogy csak nekem nem jön, vagy kiszedték.
Én nem helyesírási vitát akartam indítani, mert a j-ly nem oszt nem szoroz, de egy vessző, vagy névelő, esetleg rossz fogalmazás a válasz értelmét akár az ellenkezőjére is válthatja. Minthogy én sem azt értettem abból amit leírt, mint amire gondolt. Erre viszont igenis oda kell figyelni, mert aki veszi a fáradtságot és nem egyből kérdez hanem keres a topicban az ugyanúgy félre lesz vezetve mint akik most olvassák!
-
s4tch
veterán
válasz
Barthezz2 #3180 üzenetére
Hmm, nekem hetek óta nem működött. Mondjuk a kézi frissítéssel sincs semmi gond.
Amúgy ha valaki 4.8.22-es developer ROM-ot használ, az már töltheti a v6-ot OTA. A hivatalos fórumban többen jelezték, hogy éles a frissítés.
-
llaszlo
veterán
válasz
Barthezz2 #3023 üzenetére
Ezek egy része tuti bug, egy része meg tuti nem.
Az ikonok tuti nem bug, hanem még nincs hozzá téma.
Meg gyanítom a zene app sem véletlenül indul a kínai cuccokkal.
Mondjuk néha van, hogy ott a három pont felül, de nincs értesítés. Vagyis nem törli a pontokat miután töröltem az értesítéseket. Ezt még V5-ön. -
bozarjoska
őstag
válasz
Barthezz2 #3028 üzenetére
nem is mondtam hogy cseréld le a fülesed csak mondtam hogy mások vagyunk másképp használjuk
mondjuk a videó appot se használomhelyette az mx playert
mármint felül az állapotsoron ahol az óra is van kiírta mondjuk hogy 2 e-mailed van vagy minem értem nekem mindig is 3 pont volt ott azzal jelezve hogy van értesítés
(#3033) szkorhetz
én is ezt mondtam. sztem is azért, de elméletileg jövőhéten kiderül -
s4tch
veterán
válasz
Tipikus béta állapotnak tűnik. Dual boottal fel tudta valaki tenni?
Nekem a CM és a múlt pénteki dev ROM szépen elment 1-2 napig egymás mellett, gond nélkül tudtam oda-vissza váltogatni a rendszerek között, de a CM-ben folyton elszállt az üzenetek app, így inkább egyelőre feladtam.
-
bozarjoska
őstag
válasz
az adatforgalmas cuccot sose szerettem ki is kapcsoltam mindig
v5ben is csak 3 pont volt ha volt valami értesítés nem? lehúztad és láttad hogy mi az vagy már ilyen rég használtam
ja zenerészt meg se néztem mert nem tettem még fel zenéimet v6 óta bár a lockscreen vezérlést se használtam mert a piston fülesen váltottam mindig zeneszámot
mivel ezen csak angol meg kínai nyelv van lehet a multilangon változtatnak majd hogy ne a kínai szarokat indítsa el alapbólhriska
amiket felsorolt mind v6 gondok vagyis inkább máshogy vannak, nem ehhez szokott, nem csak mi4en vannak így. bár sztem nem nagyon fognak változtatni ezeken -
-
s4tch
veterán
válasz
Barthezz2 #3005 üzenetére
Gyári recovery is működik, de ahogy a kolléga írja, érdemes cache-t, dalvik cache-t törölni frissítés után. (A mentés alap, gondolom. A MIUI backup sem rossz, de downgrade-nél előfordult már, hogy helytelenül állított vissza adatot, ezért egy ideje mentek Titaniummal is a rend kedvéért.)
-
bozarjoska
őstag
válasz
Barthezz2 #3005 üzenetére
nem tudom én is csak cwmet használtam mirecoveryt nem, de sztem igen, valaki erősítsen meg!
tDr1v3r
nincs frissítés azért írtam hogy azon az oldalon lehet minden nap letölteni a legfrissebbet mert ota-n csak azoknak megy frissítés akik benne vannak a béta tesztben ha jól tudom
Barthezz2
ja és ne azt töltsétek ami előtt ott van hogy [ota] de gondolom ez egyértelműmert az nem fog menni hibát ír ki folyton, mindig a teljes romot kell letölteni ha frissíteni akarsz
-
bozarjoska
őstag
válasz
Barthezz2 #2986 üzenetére
itt mindig megtalálod a napi legújabbat
én cwm-el teszem fel és beleteszem külön root explorerel a play cuccokatmár 15én kint volt
azzal keztem amugy sztem ez már napi használatra tökéletes legalébbis nekem semmi bajom nincs vele és aksi is faszán birja sztem jobban is mint v5el
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Barthezz2 #2990 üzenetére
Áfa volt, ugye?
Ennyiért viszont felejtős nekem... igaz tok meg fólia nem volt hozzá, de a Mi 3-am 76k volt úgyszint DHL-el. A kerete amúgy sem tetszik (menne is rá matrica mint iPhone-nál), a cserélhető hátlap és a 3 GB RAM miatt bevállaltam volna esetleg de így felejtős.
mobileman, Mi 3 kiegészítőkről tudnál küldeni egy árlistát?
-
bozarjoska
őstag
válasz
Barthezz2 #2967 üzenetére
Viszont el kell hogy szomorítsalak mert a notification bar (vagy nem tudom hogy hívják amit le kell húzni felűről
) az ugyan olyan lett mint ami neked nem tetszett nem volt praktikus, tehát teljesen le kell húzni ahhoz hogy lásd az értesítést
Na meg ez az aksi kijelzés tényleg elég tré mert ha beállítom ott marad az a béta jel és mellé írja a százalékot, vagy beleírná vagy helyette úgy jobb lenne szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest