- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mizoli
addikt
válasz
blod001 #15346 üzenetére
Egyszerű.
Pl. Titániummal, vagy Link2SD-vel (én ezt használom) elsőre fagyasztod, amiről úgy gondolod nem kell, aztán ha nincs gond törölheted őket. De akár hagyhatod fagyasztva is.
Én pl. az össze Xiaomi szolgáltatást töröltem, a Google szolgáltatások csak erős korlátozással mennek, nem szimpi rendszer appokat töröltem, ilyesmi.Ami ebben segíthet:
ES File Explorer biztosan ismered, rendszerappokat is lehet vele törölni, kicserélni
Amplify: a szolgáltatásokat csak meghatározott időnként engedi működni, igen hasznos.
DisableService: nevében benne van
WakelockDetector: szintén
SD Maid: hibakereső, rendszertisztító, programtisztító, adatbázis karbantartó, fájlkezelő, programkezelő (pl. rendszerappok autostart kezelése), stb. -
mizoli
addikt
-
bozarjoska
őstag
-
pozanos
tag
válasz
blod001 #15332 üzenetére
A gravity box modult az xposed keretrendszer felflashelese és apk telepítése után tudod feltenni. Ezzel tudod állítani a gyors kapcsolókat omnin.
Itt tudod leszedni a keretrendszer zipjet, ami lollihoz való (sdk22-es a kódja, és armv7 proci):
[link] miután el olvastad, válaszd a romracer linket, ott találod majd a letölthető zipet.
Ha ez megvan, flasheles és telepítés is, akkor megnyitod az xposed installert és letöltöd a gravity boxot. -
pozanos
tag
válasz
blod001 #15319 üzenetére
Százalék állítás van, omniban viszont nem tudsz kapcsolókat állítani csak ha felrakod a gravity box modult (xposedból). Amit még vegyél figyelembe: újraindításkor átlag 2 százalékot esik az akku szint. Egy fontos bugot találtam még: ha biztonságban be állítod a mintát v. A jelszót, többet nem tudod visszaállítani a gyári feloldást (söprés). Én a 07/18-as teszt buildet használom, ebben van a kijelző feléledés.
-
pozanos
tag
válasz
blod001 #15315 üzenetére
Napi használatra tökéletes. Ha nem kell a sok beállítás csak egy viszonylag tiszta AOSP, az omni tetszeni fog. Akku idő elfogadható és nagyon stabil. Én nova launcherrel, xposed keretrendszeren greenify és gravityboxal használom, így még pár extra beállítást is kapok és az akku is rendben.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
blod001 #15178 üzenetére
Jó ötlet az AROMA. Egyszer talán én is kipróbálom.
A másik a MIUI PRO, mit ajánlanak, abban vannak extra lehetőségek is.batabe ha az letöltötte, akkor az SD-n van a Gapps csomag, csak valamilyen mappában (már nem emlékszem pontosan).
boken komment, rate, hogy minél nagyobb figyelmet kapjon a cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged