- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
Baggins86
aktív tag
válasz
tDr1v3r #2926 üzenetére
(#2925) bozarjoska
(#2926) tDr1v3rAzért beleragasztottam a leíráshoz hátha... Nagyon pöpec kis gép, kicsit rosszul is érzem magam, hogy ajándékba vettem és ez mérföldekkel jobb telefon, mint az enyém, de majd nyugtatom magam, hogy amire én használom az enyém is tökéletes
-
llaszlo
veterán
válasz
tDr1v3r #2802 üzenetére
Én is összehasonlítottam az iOS-el és tény, hogy az. De nem csak a rendszer, hanem maguk a termékek jelentős része is. Ott van a router. Totál úgy néz ki, mint az Apple trackpadje.
Tomi_Ohl
Rossz linkre kattintottál. Van ott több is. Amit te linkeltél, ott is 404-et dob az első link.anonym1s
GPS nálam kb max 10sec alatt talált mindig jelet. Szerintem ha az autópályán haladó buszon is ennyi idő alatt talált jelet, akkor az elég jónak mondható. -
bozarjoska
őstag
válasz
tDr1v3r #2790 üzenetére
MIUI 6 will first be tested by 1000 beta tester, and the team will grow to 10000 people by August 22. MIUI 6 developer version will be open to public in the beginning of September. By the end of 2014, Xiaomi Mi 2/2S/2A, Redmi devices and Redmi Note will start testing.
szeptemberben tesztelhetjük mi is
-
Amadako
tag
válasz
tDr1v3r #2759 üzenetére
köszönöm a gyors valaszokat mindenkinek
nem talalom az antelife spanyol raktarat ,kerlek valaki betudja linkelni?ezis afamentes(vagyis ha hataron nem tudnak plusz koltseget ramverni)
ibuygou.com, beexz.com- ezeknel is olyan helyrol jon hogy nem tudnak ramverni pluszkoltseget mint a kinabol rendelos verzional?valaszokat ujra megkoszonom
-
Drenadar
veterán
válasz
tDr1v3r #2655 üzenetére
mi4 vásárlással sztem várjuk meg a miui v6ot hátha ott valamit csinálnak ezzel a ram optimalizációval...
amúgy igazatok van a 4es tényleg olyan mint egy koppintott megcsócsált alma
(#2656) virkir: mindenki a saját tapasztalatait helyezi előtérbe, és lehet hogy a kollégának tényleg sokkal nagyobbak az elvárásai, vagy lehet hogy tényleg szar telefont kapott...
nem kell hogy mindenkinek ilyenje legyen... hülyén is érezném magam, ha folyton ez jönne szembe velem az utcán
-
-
-
llaszlo
veterán
válasz
tDr1v3r #2549 üzenetére
Én még egyszer sem indítottam újra szándékosan. Csak egyszer amikor lemerült. És semmi RAM problémám nincs. Igaz én 4.3at használok. Minden fut, gyors és kiválóan teljesít. Nem tudom nekem nem mániám a RAM-ot lesni. Minek nézegessem, hogyha jól működik?
A múltkor megnéztem egy 2 órás filmet amíg haza utaztunk. Az akku alig merült.
Egyébként fent van minden programom ami a másik telón is volt. Úgy kb 90. Navit még nem tettem rá, de azon kívül minden fent van és nincs panaszom a sebességre. -
virkir
veterán
válasz
tDr1v3r #2459 üzenetére
Elvileg kéne mennie a backup-nak mivel nincs nagy különbség a 4.3-4.4 között de a fene tudja.
A vagyula féle romokkal meg annyi a baj, hogy még nem olvastam olyanról ami nagyjából bugmentes lett volna vagy legalább elhanyagolható bugjai lennének.
Hol nem megy az értesítő led, hol a szinkronizálás meg hasonlók. Hiába frissít OTA ha ilyen hibái vannak nekem nem kéne. -
virkir
veterán
válasz
tDr1v3r #2445 üzenetére
Ja hogy úgy.
Na nálam marad még jó ideig a 4.3 amivel jött. Bugba még nem futottam bele, sikerült belőni mindent ahogy nekem kell. Még annyit kéne kitalálni, csak ikonpakkot mimarketről, hogy tudnék működésre bírni novával mert eddig csak keveredve volt hajlandó működni. -
szkorhetz
őstag
válasz
tDr1v3r #2249 üzenetére
Akku nem tudom. Nálam az elején bírt 6-6.5 órát, most örülök, ha 4 óra kijelző idő kijön, pedig ugyanazokat a beállításokat használom és próbálok rá vigyázni, betartok minden töltési szabályt, mégis gyenge az üzemidőm egy ideje.
Fóliát én nem használok, mindig is gyűlöltem. Március óta két mikrókarc van, semmi komoly.
-
s4tch
veterán
válasz
tDr1v3r #2242 üzenetére
A miuiandroidos ROM-ban egyik sincs ezek közül.
-
virkir
veterán
válasz
tDr1v3r #2104 üzenetére
A procit nem néztem, az üveget meg nem fogom próbából karcolgatni
Ha marad akkor úgy is megy rá egy üvegfólia.
Alakul ez csak döcögősen.
Felraktam a wsm-et meg a MiTools-t de a hangnál az értesítés még ezzel se lehet némítani függetlenül a csengőhangtól.
Azt, hol állítom, hogy mi induljon a rendszerrel együtt? -
s4tch
veterán
válasz
tDr1v3r #1748 üzenetére
A MI3 lassan egy éves dizájn, és ha jól emlékszem, kb. 500 dollár környékén indult. Ez se lesz olcsóbb első körben. Egyébként én sem érzem az előrelépést. A MI3 egyetlen problémáját (büdös nagy ház) sem feltétlenül sikerült kiküszöbölni, cserébe elég jellegtelen lett a dizájn. A MI3 legalább igen pofás.
-
s4tch
veterán
válasz
tDr1v3r #1340 üzenetére
Ezüst van. Fém telefon (Sony P) után használom. Ránézésre majdnem megtévesztően fémes, tapintásra műanyag, nem különösebben csúszós.
A főverzió-frissítést tényleg nem veszed észre, annyira eldugnak mindent a MIUI alá. Barátnőm Hongmiján 4.2 van, nálam a MI3-on 4.4, gyakorlatilag ugyanaz a felület. (Egyébként a Hongmi memóriakezelése talán jobb is.)
-
morfondőr
addikt
válasz
tDr1v3r #1340 üzenetére
Hát nem tudom ezeket hol olvastad, de nekem fekete van és egyáltalán nem gumiszerű, de matt, és egyáltalán nem gyűjti az újjlenyomatokat. Nagyon minőségi érzetre ez a magnéziumos hátlap viszont kicsit csúszósnak találom. Hogy mennyire ellenálló az majd kiderül hosszabb távon.
KK alapú romnak most jelent meg a stabil verziója, 1-2 hónapja van tesztelésre fejlesztői. De nagyon nem lehet észre venni a főverziós ugrásokat, mert a MIUI-ba sok fícsör már sokkal korábban bele kerül, mint az alap androidba. Várjuk a V6-ot, ami az ígéretek szerint hatalmas előrelépés lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged