- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ginola
addikt
válasz
<Adamsky> #16835 üzenetére
TWRP-t hogyan tudnám telepíteni?
Nálam még nincs összevont storage.
Nyilván először összevonnám friss fastboot-tal a háttértárolót, de utána?Titanium Backup az egyik legjobb (ha nem a legjobb) program (esetleg még a My Backup Pro-t tud
Ezek pont úgy működnek, mint pl az r11 furniel CWM-ben a backup, restore fülek, tehát mindent ment? Appok, sms, hívás stb?
Esetleg valamelyiket át tudnád küldeni privátban, apk-ban? -
neil_mullen
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16819 üzenetére
hát igen pont ezek a finomságok miatt mondtam azt hogy akkor kell nekem egy mi2... így sem rossz telefon, de azért sajnálom hogy nincsenek benne. (és akkor jól gondolom hogy a zárolási képernyőt feloldását sem lehet beállítani igaz?)
azon is gondolkodtam hogy a v5-öt visszarakom, de akkor ott mindenképp szórakozni kell a google szolgáltatásokkal, illetve tele lesz kínai szöveggel nem? azért kérdezem mert nekem valami jbl52 volt, de ugye 54 volt a legfrissebb...
-
-
válasz
<Adamsky> #16789 üzenetére
Az oka egyszerű, eltelt egy év és újraindult a céges telefon keretem. Vagy kérem vagy nem. Kértem.
(#16790) vornia
Igen, de nagyon nézd meg honnan veszed és milyen vélemények vannak az adott alkatrészhez.
Amivel lehet szívni:
- Ótvar keret, elkezd hullani a festés rajta.
- Nincs sötétítve az üveg a szenzoroknál, neked kell alkoholos filccel mókolni.
- Gyatra fényerő (eredetileg sem tökéletes, a későbbi utángyártás közül igen rosszakat ki lehet fogni).
- Fakó színek -
-
válasz
<Adamsky> #16751 üzenetére
Amikor kellett meglépte. Tehát mikor az API gyűjteménybe bekerültek a viselhető eszközök támogatása, akkor volt lépés. Egy annyira specializált felülettel és programkóddal mint a MIUI, a kutyát nem kéne hogy érdekelje milyen alapokon működik. Egy csomó gyári Android feature már 2 MIUI verzióval ezelőtt is megvolt. A kód változása (ART pl) pedig lóf... változást sem hozott azokon a Xiaomi készülékeken sem, amik megkapták. 1%-al gyorsabb lett? Kac kac.
Nem védeni akarom a Kölest, de én boldogabb vagyok egy folyamatosan feature frissített KitKattal mint egy gyárilag ótvar kezelhetőségű Lollipoppal. (Mondjuk én kifejezetten gyűlölöm az L felületét, logikáját, az én szememben egy elherélt szar. Lehet hogy itt is igaz lesz a Microsoftos minden második rendszer jó logika. -
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16744 üzenetére
Én nem használom, mert nekem elég a gyári személyre szabhatóság lehetőségei, de a xiaomi.eu-n sokan használják, így egyből kibukott amikor az 5.9.24 frissítés után nem működött a WSM Tools/Xposed, mert elkezdtek hőbörögni a tömeg, de aztán rövid időn belül jött a fix, amit írtam feljebb és vele együtt a megelégedés is.
Unicode konverzió SMS-eknél engem is érdekel, mert sokat írogatok, és jelenleg csak két soros SMS-t tudok írni úgy, hogy 1db üzenetként legyen elküldve...hétvégén lehet kipróbálom...
-
Bazs-
tag
válasz
<Adamsky> #16735 üzenetére
Köszi az infokat
Ékezet nélküli írást és az átszoktatást már próbáltam, de nem nagyon jött beXposed-re ezt a hibaüzenetet kaptam :
"Xposed nem kompatibilis a 21 verziójú Android SDK-val vagy a processzor architekturáddal (armeabi-v 7a)"Bár elég régi verziót találtam csak, így lehet az a gond.
Valaki meg tudna dobni a legfrissebb Xposed linkkel, ami kompatibilis ?Köszi.
-
-
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16725 üzenetére
A számításod helyes, de a következtetésed totál helytelenen!
Készülék szélessége vs. kijelző szélessége:
Készülék szélessége=63mm; Kijelző szélessége=62,263 mm. Hát ebben semmi lehetetlen/hihetetlen nincs...már ember is járt a holdon
Ez az új telefon trend, széltől-szélig kijelző, már pár gyártó kijött ilyennel (pl. LeTV), ez jövőre már alap dolog lesz, sőt a Xiaomi Mi5 esetében is hasonló lesz a helyzet, ha hinni lehet a híreszteléseknek.
Készülék magassága vs. kijelző magassága:
Készülék magassága=130mm; Kijelző magassága=110,69 mm. Szimmetrikus elrendezés esetén a kijelző alatt és felett 9,655 mm vastag részek vannak. A képeket elnézve ezek tökéletesen helytálló adatok!
Szvsz a "ma" telefonjának így kell kinéznie és ilyen tudással kell rendelkezni. Az általad említett Saygus teló a sufnyi design-jával totál kommersz hatású számomra. Ezt a telót elővenni társaságban lenne (be)égő, nem az LG OLED-je
Szóval a matek simán kiadja, nem ez lesz az akadálya (ha lesz egyáltalán akadály) a Symetium, mint etalon teló gyártásának..Peace!
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16716 üzenetére
Őszintén szólva azt a Sharp-ot én nem érzem annyira vonzónak, nem egy szerethető darab: aszimmetrikus kijelző elrendezés alul ordenáré vastag sávval, ráadásul on screen vezérlőgombokkal amik még tovább vesznek el a kijelző hasznos területéből, és a kijelző két oldalán is elég vastag kihasználatlan részek láthatók…
Lényegében a specifikáció megegyezik az Mi4C-vel, a 0,3 col kijelző méretkülönbségtől és IPX5/IP6X minősítéstől eltekintve. Én nem érzem benne azt a pluszt, szóval én sokkal inkább Mi4C-t választanám.A párom kis kezével simán nyomatja az 5 colos Lenovo P70-et (pedig előtte 4 colos LG volt neki), fater 5,5 col OPO-ja is még simán vállalható méret egy férfinek szerintem, én seperc alatt megszoktam, olyannyira, hogy utána az Mi2 tűnik már nekem túlságosan töpszlinek…
Saját meglátásom szerint 5 col kijelző méretű telók semmi képen nem mondhatók nagynak, főleg, ha a kijelző körüli részek minél kevésbé lógnak túl a kijelzőn.(#16717) vicces1:
Én is bízom legalább 64GB változatban...remélem az Mi5-el majd nem szálnak el árban!
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16700 üzenetére
Mai akkufogyasztásom 4óra kijelzőidő és 1óra mobilhívás. Volt már jobb is valóban, de azért nem olyan rossz ez. Inkább 3g adatkapcsolat alatt érezhető nagyobb fogyasztás. Viszont hozzá kell tenni azt is, hogy sebességben, gördülékenységben és stabilitásban soha nem volt még ennyire meggyőző egyik előző MIUI ROM sem. Én már 5.9.29 kiadást használom, de nem hiszem, hogy sokban eltérne a fogyasztás az 5.9.24-hez képest.
-
vicces1
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16651 üzenetére
"...cserélgeti nyakra-főre az ilyen low-budget telefonokat..."
Ezt a jelzőt még nem nagyon használták az Mi4c - re, egy olyan készülékre, ami még megsem jelent, de Te már népítéletet mondasz róla. De tényleg hagyjuk, majd a user-ektől megkapjuk a választ a megelőlegezett dilemmáidra!
-
balewi
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16643 üzenetére
Valamiért a Xiaomi letiltogatja a frekiket, nem értem miért
A megoldás: "UNLOCK ADITIONAL BANDS FOR QUALCOMM DEVICES" -
vicces1
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16643 üzenetére
"A panel lottó mellett a kameráról se feledkezz meg. Én mondjuk személy szerint arra is kíváncsi leszek, hogy hogyan muzsikál (szó szerint) majd. Sajnos a hangminőség nem a Xiaomi-k erőssége."
Anno 350usd körül vettük az Mi2s-eket! Szerintem ez igencsak nyerő vas a kategóriában ezzel az árral és ezekkel a paraméterekkel, azt meg ne előlegezzük meg, hogy szarul fog muzsikálni, mert annyira nem jellemző a Xiaomi-kra, hogy hulladékot dobna a piacra, főleg, hogy egy bejáratott, csiszolt alapmodel az Mi4.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16609 üzenetére
"A végén még kiderül, hogy (tényleg) a Miui6 / 7 eszi a kijelzőt.
"
Hogyne!...ráadásul pár hete volt egy hívásom az anyósomtól, én elsősorban erre gondoltam, hogy ez okozhatta...
"Nincs benne album nézet? Vagy esetleg pls vagy m3u kezelés / támogatás? Más kérdés, hogy egy valamire való zenelejátszóban ez alap (ID3 Tag-ben lévő track number alapján rendezés), a jobbakban (PowerAMP) pedig állítható. Mégis, mi annyira tuti benne, hogy megéri vele vesződni?"
Ez a Music app most debütált az 5.9.17-ben először, később biztos lesz ebben is több feature. Amit megosztottam feljebb music.apk, az lesz jövő héten a köv. xiaomi.eu ROM-ban, legalább is ilyen kínai sallangoktól menetes lesz, lecsupaszolt. Jól szól, de elég primitív, egyszerű, viszont van benne cast to screen feature. Én musiXmatch appot használom zenehallgatásra, ettől jobbat még nem találtam....
(#16610) krizsotamas:
Szorítok neked!
-
Bazs-
tag
válasz
<Adamsky> #16584 üzenetére
Skypot, vibert még nem próbáltam, de kiszámíthatatlan, hogy mikor jön elő a probléma. Ráadásul mindkét telefonon más MIUI volt. Tegnap feltettem a MIUI 7-et az egyikre is és csak az "sd" részt nem töröltem, de ma szintén előjött a probléma.
Gondolkodtam arra is, hogy a szolgáltatónál lehet a gond, de egyik telefonban telenoros kártya van, a másikban pedig vodás.
Két telefon egyidőben lett véve még az elsők közt, amik az országba kerültek, de akkor is furcsa lenne, ha egyszerre szarakodna mindkettőben a mikrofon.
Valami más ötlet ? -
vicces1
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16565 üzenetére
De tud köztes pontokat, csak ezt úgy csinálja, hogy beírod a keresőbe, aztán elindítod, majd beírod a következő pontot és az előzőn keresztül fog navigálni. Persze ettől a totál free programtól nem kell azt várni, mint egy Mio, vagy Garmin profi navigációs rendszertől. Nyilván nincs benne annyi opció, finom hangolás. Akkor zsebbe kell nyúlni, de nem is ez volt a lényeg, hanem, hogy nagyon jól és pontosan muzsikált a telóval. A szállást pl. úgy találtuk meg, hogy csak GPS koordinátákat adott meg a tulaj, mert nem volt se utca, se szám, helyrajzilag nem is létezett az apartman.
A lényeg, hogy centire odavezényelt! Úgyhogy a francia Alpokban is megtalálod vele a sípályákat. -
-
bojtix
tag
válasz
<Adamsky> #16524 üzenetére
Pont így ahogy írtad... Mindig csak egy picit elvesznek és előbb-utóbb ki is jön az egy gombos, lekorlátozott OIS-re hajazó android amin már launcher-t sem válthatsz nem hogy dualboot-d legyen!!!! Vastagon ebbe az irányba haladnak.
Ami nem is gond csak szerintem sokan azért választottuk a xiaomi-t, mert jó áron jó vas jó szofver támogatás (ami akkor a user-k hibabejelentéseihez is igazodott) stb. SZABADSÁGGAL megfűszerezve, de ezt látom elveszni.
Hozzátezsem, hogy a 2 éves készülékre dícséretes, hogy adnak frissítést, de akkor sem tetszik az irány... -
-
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16397 üzenetére
Én használom a Hangouts-ot. Olyan, mint a WhatsApp, ott sem látod ki van online, csak azt, hogy ki-mikor használta utoljára az alkalmazást (last seen on... ). De ha fut a háttérben az app, akkor ettől függetlenül megkapja az üzenetet így is. Azt viszont látod, ha elolvasták az üzeneted a Hangouts-ban is. Viber sokkal korrektebb ebből a szempontból, mert ha valaki lecsukja az appot (fut a háttérben) akkor is online állapotot mutat és csak akkor nem elérhető az állapot, ha valóban nem elérhető (pl. kilőtte az appot, vagy épp nem csatlakozott sem WiFi sem mobilnethez)
Chat-re Kik a legjobb!
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #16397 üzenetére
Nem használom, soha nem is használtam. De több appnál látom, hogy az újabb verziók egyre rosszabbak, a funkcionalitás háttérbe szorul. (Magánvéleményem szerint maga az MIUI is ilyen lett.) A lényeg, hogy "new, color, smooth, clean, simple" legyen vagy legalábbis ezek a szavak oda legyenek írva. Ha ez megvan, akkor a véleményezők 85%-a már írja is, hogy "awesome, cool". Ennyi elég is.
-
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16357 üzenetére
38%-on volt az aksi, amikor újraindult. Azóta a barátnőmnek sikerült bekapcsolnia. Nem tudom hogyan, mert én hiába nyomram bármit, semmi nem történt. Viszont recoverybe nem tudok belépni. Semmi nem történik ha a hang le+powert nyomok. Töröltem volna a cache-eket. De most megy és 5.8.6 fut. Viszont fura mert nincs boot animáció. Semmit sem látni. Olyan állapotva kerül mint mikor ki van kapcsolva a kijelző. Megnyomom a powert és akkor kéri a pint. A bootolásról semmi visszajelzés sincs.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16268 üzenetére
MIUI7-el kapcsolatban eddig nagyjából majdnem mindenben igazam lett, kivéve az Android 5.1 alap verzióval lőttem mellé ami sajnos 5.0 -lett (ahogy olvasom a user kommenteket a xiaomi.eu, en.miui.com fórumokon, ezen mindenki meg van botránkozva) ...csak az vigasztal, hogy az Mi3/4 tulajoknak még mindig 4.4-as alapra készül a MIUI7
-
Karavik
veterán
-
-
válasz
<Adamsky> #16230 üzenetére
Kb. annyira lesz vicces mintha az új 5.2-es androidot először a Samsung Ace 1-re adnák ki.
Amúgy ennek a készüléknek az egyetlen "szerencséje" hogy rengeteget adtak el belőle (mint anno az S2-ből) és egyszerűen a közösség aki használja, életbentartja a szoftveres frissítéseket. -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #16219 üzenetére
Miután megérkezett a telefon, nagyjából 2-3 héten belül rendeltem. Szóval ennek cirka másfél éve; igen, a képen látható szürke színről van szó. Nekem valahogy a szürke jobban bejött, mint a fehér. Feketét nem akartam rá, az túl snassz lett volna. Így jött a szürke.
Én úgy emlékszem, hogy létezett korábban egy xiaomiworld.com oldal. Most ez nem létezik, de én úgy emékszem, hogy innen rendeltem. Vagy csak a meleg miatt zavaros az agyam. Az biztos, hogy nem az ibuygou-ról, mert nekik nem volt, nem is aliexpress, noname kínai webshopok. Xiaomi oldal volt, emlékszem. Paypallal fizettem, free shipping volt, még az mi-s doboz is megvan, amiben küldték.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #16195 üzenetére
Nem tudom az okát, egy biztos: Amíg az enyém "szüttyögött", addig az ace4 megdöbbentő sebességgel talált holdakat. Nem mondom, hogy az mi2s-en kibírhatatlan volt a kersési idő, de a két telefon egymás mellett elég nagy kontraszttal dolgozott. A teszt persze nem tökéletes, mert nem ugyan az az IGO volt fenn rajtuk, ezen is sok múlhatott, de - lényeg, a lényeg, magyarzáhatom én a bizonyítványt... - lassabb volt. Meg is kaptam elégszer - a Samsung az Samsung.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16173 üzenetére
...de jelen esetben csak Lollipop-on belül változik az alverzió 5.0-->5.1 nem nagy issue, de használati értékben jelentős a javulás. Ez gyakorlatilag egy maintenance update a Lollipop-hoz sok bugfix-el, javult a stabilitás, teljesítmény és az akku fogyasztás. Android M-hez még túl korai, szóval marad a megszokott UI egy sokkal jobb alapra épített MIUI-val, nem lesz itt semmi bukó
ui.:
Sok gyártó ki is hagyta az 5.0-át annyira sz@r...vagy maradtak a 4.4-en még, vagy egyből 5.1-re frissítettek. -
-
vornia
senior tag
válasz
<Adamsky> #16148 üzenetére
hm az elsőt nem egészem érte,mm,bejött a "célkereszt" keresi a gps helyet,de ennyi..kb5 percig kereste az aztán erkélyről megtalálta. Panelban lakom de kis 3 szintes 2. emeletén. (Eddig nem volt gondom.V5 alatt mint említettem)
Másodiknál, ez "lőttem" az erkélyről..
Belülről pedig: Az orosz jelű 72-es
AZ usa jelűek pedig 5 -20- 25-21-18 látszódnak. -
vornia
senior tag
válasz
<Adamsky> #16140 üzenetére
http://xiaomi.eu/community/threads/5-7-31.27959/
Ezt tettem fel,minden héten az itt kiadottra frissítek.
Gmaps, Waze, még az igo szülinapi téved a legkevesebbet, igaz csak gps-t használ.Figyi..."csak" frissítettem...mint ahogy minden héten, hol pontosabb "pl 300-400m...hol meg 2 km..az eltérés.ua beállításokkal
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16103 üzenetére
"Én általában a battery hőmérsékletét szoktam figyelni"
"A GSam Battery Monitor erre szvsz. sokkal jobb."Pont ezt akartam írni én is!
(#16100) Neck:
Mi2 esetén a sárga volt olyan, mint a szarkaláb a szem sarkában...előbb-utóbb mindenkinél megjelenik, csak idő kérdése
Egyébként én pont azt vettem észre, hogy most már kellemesen hűvös a teló normál használat közben, kezdeti MIUIv6-L melegedésnek nyoma sincs már szvsz...persze vannak alakozások, mint pl. Google Maps aminek használata közben tapasztaltam legmelegebbnek a telót...(~45 fok battery)
-
Neck
veterán
válasz
<Adamsky> #16101 üzenetére
Szerintem kb annyira felesleges ezen vitatkozni, mint ha azon elmélkednénk, hogy egy színtévesztő csajnak milyen színű rózsát vigyünk
pirosat, mert azt illik, az a menő?
Vagy ne, mert technikailag nem pirosnak fogja látni?Különböző autógyártók is egészen elvadult helyekre tudnak bizonyos funkciókat ellátó kapcsolókat elhelyezni, amin ráadásul egy szoftverfrissítés sem segít - mégis megveszik az emberek az autó külcsínye miatt, aztán megszokják ezeket a funkciókat.
Én se mindig látom az értesítősáv kapcsolóit a szürke szín miatt, szóval egyetértek Veled, de mivel én rendeztem be, már tudom, melyik hol van, vaktában is...
-
®abstract®
őstag
válasz
<Adamsky> #16095 üzenetére
korábban Attipapa javaslatára próbáltam ki és használtam az aosp 5.4.14 et.flott+minden de forralta a telefonom amikor használtam.
neked melyik verzió vált be amelyik xposed al felturbózható?KARAVIK:
biztos vannak szebb jobb gépek de a mérete miatt ragaszkodok hozzá leginkább.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16092 üzenetére
"Már, hogy ne lenne. A különbség megmarad, max. egy jobb / modernebb kijelző "izomból" megoldja a problémát. Én igazából arra reagáltam, amit ®abstract® írt. Vagyis, hogy Mi2 & Miui v5 esetén nincs igazi gond a láthatósággal."
Ezt arra értettem, hogy Mi2 esetében a kijelző gyenge hardveres képessége miatt mindegy, hogy milyen ROM fut rajta MIUIv5 vagy MIUIv6. Amennyiben a lejátszott forrásanyag azonos (kép, video, film), akkor nem lesz megjelenítésbeli különbség MIUIv6 és MIUIv5 között egyforma készüléken (nevezetesen Mi2-n), a kontraszt, fényerő csak mint harmatos lepkefing van jelen (szobában bőven elegendő, kint napsütésben, strandon sajnos nem)
MIUIv6 és MIUIv5 kezelőfelületének grafikus különbségei már más kérdés. Valóban MIUIv5-ben jobban láthatóak a kapcsolók, de a MIUIv6 felülete korszerűbb, divatosabb, tetszetősebb szvsz.
(#16094) ®abstract®:
Ár/érték arányban tiszteletre méltó ez kétségtelen....
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16089 üzenetére
OK, láthatóság szempontból a felület valóban előnyösebb a v5-nél ezt aláírom, de én kijelzőről, mint hardverről beszélek, ezt összehasonlítva másik telefon kijelzőjével, melyeken a megjelenített forrásanyag ugyan az, pl. letöltött HD film, YouTube video, fénykép...stb. Így már nem lesz különbség MIUIv6 és v5 között...
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #16005 üzenetére
Jelen mobil trend szerint DrKapocs idézete pont hogy nem illik ide! (kb. 10 évvel ezelőtt megállta volna a helyét). Ha csak közvetlen környeztem veszem alapul (kollégák, barátok, ismerősök) szinte senkinek nincs 5 col alatti telója (talán 1-2 hölgy ismerős kivétel), ezért gyakran meg is kapom haveroktól ezt cikizésből amikor előveszem: "neked még mindig ez a kis gagyi szar van" Szóval fordult a kocka, már a köztudatban inkább a kis teló az égő.
Trend ide vagy oda ez engem mindig hidegen hagyott. Én hardver orientált vagyok és ha az kedvemre való, akkor az se érdekel, ha azt 5,7 col méretben kapom. Ha csak telefonálásra használnám, akkor elég lenne a legkisebb, legegyszerűbb teló is, de ez nálam ne így van. Amióta a teló megvan egyre kevesebbszer kacsolom be a PC-t, szinte mindent telóról intézek és már így 4.3 col kellemetlenül kicsi a szememnek. Nem beszélve a vizuális élményről játékok közben.
Nyilván kényelmesebb kisebb teló a zsebben, nem vitás, de esetemben ez nem szempont mert sose adnám fel a vizuális élményt cserébe azért, hogy jobban elférjen a zsebemben. Ebből is látszik, mindenki más szűrőn keresztül látja a világot...és ez így van jól...
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #15963 üzenetére
és Tomi_Ohl:
Utána jártam a dolgoknak, mert nem voltam biztos a TWRP-ben. Ezek után most már 100% biztos infót tudok mondani ezzel kapcsolatban. Szóval gyárilag is MiRecovery-vel (nem TWRP) jön ki mindkét modell, Mi4i és MiNotePro is, de az eredeti MiRecovery-vel nem lehet semmilyen custom ROM-ot telepíteni, és kapaszkodjatok meg, még Xiaomi.eu multilang ROM-ot sem, hiába a signed testkey. Sajnos a Xiaomi ehhez a két modellhez private signed testkey-t használ és nem adják ki még Ingbrzy-éknek sem, így csak Global English/Chinese eredeti ROM telepíthető! Ezért van moddolt MiRecovery kint xiaomi.eu oldalon hogy lehessen telepíteni xiaomi.eu multilang ROM-ot.
Szerk:
Nincs még hozzá weekly dev ROM csak stable, azért nem találtátok... -
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #15956 üzenetére
"Csupán ennyi: Xiaomi Mi4i (ferrari) Installation: Install our ROM via our MiRecovery (és itt egy 24 Mbyte-os img). Hogy ezt így most hogyan? ... passz, bocsi!"
és (#15957) Tomi_Ohl:
"Xiaomi.eu-n meg én sem tudom, mit jelenthet az, hogyan kéne azt instalálni".
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni
Ott van a hivatkozás az MiRecovery-re kattintva MiRecovery.img amivel az MiRecovery telepíthető Mi4i-re.
Utána pedig innen leszedni és feltelepíteni a ROM-ot a már szokott módon: [link]
MiNotePro és Mi4i esetén nincs zárolt bootloader, bármilyen custom recovery telepíthető
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #15949 üzenetére
Igen a vaku villogtatás opcionális, nincs ráerőltetés...
Lollipop MIUI is átvette a priority mode-ot csak épp DND (Do Not Disturb) beállítások alatt van. Ettől függetlenül a klasszikus silent mode is megmaradt alternatívaként...
Szerk:
(#15950) Tomi_Ohl:Biztosan nincs 5.1 Lollipop MIUI semelyik eszközre, és nincs is róla hír egyelőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest