- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
-
válasz
szuszinho #7541 üzenetére
Értem. Innentől ez a téma részemről off, mert nem a WAJK féle rommal van problem, sőt semmi köze a telefonhoz vagy bármihez.
(#7539) muchacoado
Oké, és oda ftp-vel vagy sambával bemásolod a fájlt, értem. De ettől még ez továbbra sem a rom hibája, a kolléga nem tud torrentezni.
-
válasz
szuszinho #7536 üzenetére
Ezt le tudod tölteni? (az oldal megnyílása után 1-2 mp-et várni kell)
Ha igen, mégiscsak user error van.
Mondjuk a NAS-ba nem lesz egyszerű beolvasni, ugyanis azok többnyire sima javas file uploaddal mennek, amik nem kezelik le az androidos fájl feltöltést, tehát majd a "sajátgépet" fogja keresni, na de sok sikert hozzá. :-) -
-
zorrobomber
tag
válasz
szuszinho #6217 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, nyilván lehet kapni. Úgy mondom akkor, hogy megbízható forrásból, záros határidőn belül nem találtam. Ez azt jelenti hogy hivatalos oldal, China Unicom, nagyobb boltok, mint Suning, Carrefour, stb. Voltam kisebb alkudós, stallos helyeken, mint pl. Metro City, ott 1700 yuan-ért adtak is volna, de mivel sok fake chipest árulnak, vagy már használtat, így inkább nem rizikóztam. Elég sokat szoptam vele, nyakamba vettem az egész várost hogy találjak ilyen telefont normális helyen, kérlek vagy alkudj rá, vagy rendeld meg amit linkeltél, mást nem tudok mondani
-
janston
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest