Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
Abban megegyezhetünk szerintem,hogy a 4.4 romok óta a GPS pontossága rengetegett fejlődött. Ilyen gyors 3m-es (szoftver szerinti)pontosságot a JB. Rom nem tudott soha. Ugyanezt örökölte a Lolli,bármelyik verziója,a MIUI- val kezdve,és Ivan-al folytatva.(melyik is volt előbb?)Sajna az én telóm kijelzőjét viszont ez a nagy hővel rendelkező V6l tönkre tette az elmúlt hétvégén,és ezek után ,amig nem lesz megbíztható,stabil miui rom,én ki sem próbálom. Aki nem hiszi,olvasson utána a miui.com-on,hogy 8-10 fokkal "lázasabb" a miui rom és többen így jártak,ahogyan én.A melegedéstől sárga folt a kijelzőn. Mindössze 3 óra IGO használat miatt,majd felrobbant a telefon. Na ilyen hőséget még soha nem produkált az Ivan rom.Valami nagyon el lett b@va ezzel a v6l-el ,még akkor is,ha ezt többen tagadják!!! Olvassatok utána. Elszartam a telomat egy hülye probálgatás miatt!! A sárga folt egyértelműen a melegedéstől lett,amit csak a V6L produkál. Nincs több véleményem,mert qvára el vagyok keseredve,és megbántam,hogy nem hittem annak a fórumnak,ahol több tízezren használják ezt a telefont,pedig első perctől kezdve láttam,hogy ezzel a rommal nagyon melegszik ez a telefon! Bocsi mindenkinek,most egy kicsit eltűnök! Ez a bűnhődésem,hogy nem elégedtem meg egy jól működő Ivan rommal,(ami első perctől tökéletes volt) hanem próbálgattam a heti zagyvaságokat!
Vigyázzatok!! Szerintem ez direkbe megy,hogy vegyünk újat!!! 100 dolcsi egy kijelző+ szállítás és áfa. Nem érdemes cserélni!!! 266 dolllár a MI4 okta 615 procival.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest