Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően nem értek egyet DrKapocs fórumtárssal - ez már aligha fog változni, a múltat figyelembe véve.
DE...1. PIN kéréses problémám soha nem volt. Azért kapcsoltam be anno a pin kérést, mert annyian panaszkodtak rá. Nálam nem volt restart (vagy ha igen, nem vettem észre és nem pin kéréssel indult).
Mondjuk a romokat nem cseréltem minden frissítéssel, az tény.2. Térerő vesztéssel sem találkoztam, illetve igen, de ezt eddig az összes mobiltelefonom produkálta a legelső Ericsson 198GH óta.
3. Battery drain nem csak az ucsó v5 verziókban volt, hanem nagyjából minden második és harmadik weeklyben is. Sőt, az első v6-ok is hulladékok voltak ilyen szempontból. Szóval szerintem az csak hiú ábránd hogy innentől kezdve a v6 takarékosan fogja az akksit kezelni. Persze tévedjek!
4. Fókusz probléma. Kb ugyanaz a történet, mint a battery drain esetében, ha belenyúltak szinte mindig el is szabták.
Azonban azt még hozzátenném, hogy Wajk mi2-es telefonjában lévő kamera modul konkrétan szar volt (hol fókuszált, hol nem, többnyire nem). Onnan tudom, hogy én cseréltem ki, mielőtt tovább adtam rajta.
Ezzel kapcsolatban ugyanaz a meggyőződésem (tapasztalatom) mint az SGS2 esetén anno. Minél többször ejted el, koppantod oda valamihez a telefonod (ledobod az asztalra stb.), annál nagyobb eséllyel lesznek ilyen problémáid. Konkrétan a saját mi2-esem az általam preferált ezeréves rommal az irodámban ugyanazokkal a feltételekkel (ugyanaz a világítás a mennyezeten, ugyanaz a friss wipeolt rom) most fényévekkel nehezebben talál fókuszt (és konkrétan 10-ből 4x homályos képet készít).
Emiatt cserélem a sajátomon is a kamera modult, mert volt szerencsém látni mennyivel megbízhatóbb a fényképező funkció a telefonon az újjal. Az SGS2 annyival volt jobb, hogy kattogott mint az állat mikor fényképeztél, és tudtad hogy itt az idő modult cserélni.A v6 kamera app menüjével szerintem sincs semmi baj. Főleg azért mert én is a "rábökök és már legyen is egy frankó kép" híve vagyok. Viszont az is tény, hogy vannak akiknek van arra igénye hogy buzerálja még a telefonján is a kamera beállításokat, ezzel játszik, szereti a végeredményt megkomponálni. (én inkább a párommal játszok egészen mást, de hát nem egyformák az igényeink.
)
Na utóbbi usereknek visznont azért szívás a v6 puritánsága, mert nem tudsz rá alternatív kamera appot tenni. Tudtommal nincs most olyan app a marketen, amivel a v5 kamera app funkcióit úgy tudod elérni hogy közben nem csúszik, nyúlik, rövidül, stb. a képed. Kvázi nem tudod a gyári alkalmazást lecserélni.Azokat akik naptár, e-mail és ki tudja még mi miatt picsognak, magam sem értem. Adott egy rootolt telefonod, nehogymár' ne tudj választani az app marketen (vagy legyünk őszinték, torrenten) lévő csilliárd szoftverből...
A v5 fanoknak az ideje egyszerűen leáldozóban van, hiszen nem lesz több frissítés. Kb. azt érzem mint anno mikor megjelent a Windows Vista. Tényleg szar volt mikor megjelent (v6-ra is igaz), azonban ahogy jöttek a frissítések egyre jobb lett. A "vérXPsek" az utolsó időszakban is szidták, mikor kijött a Win7, mindegyik fellélegzett, hogy igen, végre meghalgatták a problémáikat és vígan átültek a Windows 7-re átnevezett Vistára (aminek a kernele 99%-ban a Win7 első verziója volt
). Lehet ki kéne adni a v7-es MIUI-t és mindenki happy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest