Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz kano #4576 üzenetére

Nos, nem tudom ki volt az aki elkezdte itt másik telókkal összehasonlítgatni és leszólogatni a Hongmi fényképeit... rémlik ki volt? Aztán meg jösz azzal a HSZ-vel ami csöppet sem Hongmi ellenes á nem... Amúgy meg elismerem ércesen tettem fel a kérdést az 1S-vel kapcsolatban mert rengeteg helyen és az 1S-vel kapcsolatban is olvastam melegedési és ezáltal belassulási gondokról. Szerencsére többnyire más gyártók készülékeinél volt gyakoribb a két Qualcomm SoC "hibácskája". Amúgy nem csak nekem ártana a saját HSZ-emet elolvasni és nem csak nekem kéne néha belátni, hogy részben vagy teljes mértékben butaságot vagy nem helyénvalót írtam. Kicsit egyoldalú a dolog úgy érzem... Mindegy, hagyjuk. :U

Szkeptikus voltam a Qualcomm SoC üzemidejével kapcsolatban is és lám, igazam lett. Ezzel nem lettem se több, se kevesebb, csak azt látom, hogy van aki nem képes a békát lenyelni és inkább itt szaporítja a szót.

SirRocco, hevizms
    Jogos a +1, csak azt kéne észrevenni, hogy mi miatt kell itt plusz egyezni. Azért mert apró szurka piszkákkal van tele a fórum. Sebaj. Okos enged, szamár szenved. Jön az új HSZ törvény, akkor majd meglátjuk ki lesz elsőként kipenderítve innen. (persze nem rátok gondolok, hanem a Crytek-típusokra)

Új hozzászólás Aktív témák