- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacentos
tag
válasz
beach head #434 üzenetére
Ami be van állítva értesítésekre ill.hívás kijelzésre azt nálam eddig hibátlanul teszi.(gondolom a többieké is)
Nem így lenne akkor itt a fórum tele lenne panasszal.Tölthetsz le hozzá más számlapokat,van magyar is,és ékezetes betűk telepítéséről is van itt leírás. -
hajbel
addikt
válasz
beach head #429 üzenetére
Nekem a másik kettőn nem tetszenek a nagy kávák a kijelző körül, de ez nyilván szubjektív. Viszont azokban van NFC. Esetleg ha azt használnád, akkor jól jöhet. Én pl. csak fizetésre használom az NFC-t, de azt elvileg európában nem lehet biometrikus azonosítás nélkül, csak kínában. Bár ebben sem vagyok teljesen bizots.
-
ux1
addikt
válasz
Nézz utána a NET-en. Nekünk Cor van....
-
kbyte1024
veterán
válasz
A honor-al vannak gondo. Állítólag késik laggol. a Hey meg más forma négyzetes. Én is sokat vaciláltam neked melyik tetszik jobban?
olvasgass véleményeket és úgy dönts.
-
Attipatti
tag
válasz
beach head #344 üzenetére
Az talán még vízállóbb. Bár én már úsztam ezzel is nem volt baja.
A kijelzője ennek fényévekkel jobb.
Szines, viszonylag nagy és jól olvasható. Sok info elfér rajta.
Igazából ez az egyetlen olyan rendes szines LCD kijelzővel szerelt óra ami kibir két hetet röhögve egy töltéssel. Az amazfit bip és stratos kijelzőjét pl nagyon nem szerettem. Világosban nagyon jó és tök sötétben is, DE irodai félhomályban amiben a napjaimat töltöm pont tök vacak volt. -
Attipatti
tag
válasz
beach head #339 üzenetére
Az ébresztés funkciója elég jó. Nekem is alap. Az időpontokat csak a telefonon lehet felvenni viszont nincs korlátozvaa számuk. Én már vagy 10 féle lehetséges időpontot felvettem. Ezeket kapcsolgatom ki be az órán.
-
batabe
senior tag
válasz
beach head #341 üzenetére
amikor nyáron elhagytam az előző COR-t, agyaltam rajta, hogy mi legyen helyette, igazából a pace és a stratos küllemre nem tetszik, funkcióilag még ok lenne, a bip formára hajaz az apple watchra, de messze nem olyan szép, és nekem a kijelző minősége (képe) sem jött be.
én is inkább az értesítésekre használom, mint edzésre. a nagyobb órában aludni nem játékos, ebben azért igen, és mivel erre kelek, ennél maradtam végül, és vettem másikat.
ami egyébként nagyon tetszik, formavilgára, és úgy külsőleg összhatásilag az apple watch... -
batabe
senior tag
válasz
beach head #339 üzenetére
rezeg a karpánt, én erre kelek...
a telefonon, a mifit appban beállítod az ébresztési időpontokat (nem a telefon default ébresztése alapján dolgozik), és az órán még lehet ezeket az időpontokat ki-bekapcsolgatni (módosítani sajnos nem)
-
szpali
addikt
válasz
beach head #131 üzenetére
Ha a MiBandage-ra gondolsz, az támogatja a Cor-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest