- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
Attipatti #506 üzenetére
Ezek szerint másnak is beázott.
Cor2 sem rossz cucc, kicsit feljebb leírtam a különbségeket. A szíj nem jött be eddig egyedül, a régit jobban szerettem. A Mi Fit alkalmazás miatt én maradnék a márkánál, bár az utolsó frissítés eléggé elszúrta az egész design/funkcionalitást. Talán majd csiszolnak rajta.
-
Boresz
tag
válasz
Attipatti #300 üzenetére
Szerintem az volt a gond, legalább is másoknál is ez szokott lenni.
Egyébként persze, hogy nem volt gond a Mi Fit-el, ha megnézed annak be van kacsolva az automatikus indítás.
Gondolom a Xiomi-nél sem hülyék teljesen, a saját app-jaik optimalizálását (háttérben futását, engedélyek stb..) bele teszik a op rendszerbe.
-
lacentos
tag
válasz
Attipatti #295 üzenetére
Ez a jelenség most engem gondolkodóba ejtett szeretnék rendelni egy órát,a cor lett szimpatikus.
Remélem valami beállítási gond csak.Pont ilyen probléma miatt váltanék másikra a jelenlegi (X3 0,96' RTL8762) 10 ezres szerkezet 2 hónap
használat után egyszerűen nem akar kapcsolódni a telefonhoz(redmi 4x) előtte mindent korrektül jelzett kiírt.
Még akkor is nehézkesen,ha a telefon mellé teszem közvetlen.Szokásos újra telepítés stb akkor sem jó.
Banggood nem akar visszatérítést 5$ értékű kupont ajánlott.
Szerintem a bluetoothja adta be a kulcsot.
Akkor inkább itthon veszek amazfit cort 2 év garanciával,19 ért. -
Boresz
tag
válasz
Attipatti #295 üzenetére
Szia!
Mi Bandage/beállítások/diagnosztika: ellenőrizz állítsd be mindent.MIUI alatt:
- Futó alkalmazások képernyő: Mi Bandage zárolása
- Biztonság applikáció/akkumulátor/alkalmazás akkumulátorkímélő/Mi Bandage: nincs korlátozás
- Engedélyek/automatikus indítás: Mi Bandage engedélyezve
- Engedélyek/egyéb engedélyek/Mi Bandage: minden bejelölveHa a hiba továbbra is fennáll, akkor még a következőket érdemes kipróbálni:
Telefon fejlesztői beállítások:
- Törölje a tevékenységeket - kikapcsolva
- Háttérfolyamat-korlátozás: normál
- Memória optimalizálás: közepes vagy kiMi Bandage/téma/értesítési sáv bekapcsolása.
-
Gregman
tag
válasz
Attipatti #128 üzenetére
Szia!
Én is e között a két eszköz között vacilálok (Pace és Cor). A GPS nekem jelenleg nem fontos.
A Pace utódja, a Pace 2 már piacra került (itthon azért még nem látom!), de várni kellene hogy, legyen egy kis tesztet róla, na meg hogy lejjebb menjen a kezdőár.
Így végül a Cor esélyesebb nálam.
Használod ébresztésre?
Te hol vetted? Mert ezt sem nagyon látom itthoni boltokban.
Ha kintről rendelted, mennyi idő alatt kaptad kézhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest