Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipatti
tag
válasz
lootyfooty #515 üzenetére
Ha kell adok töltőkábelt. Az én cor-om kifingott úgyhogy van egy fölös.
-
Attipatti
tag
Nekem sem kapcsolódik egy ideje sehova a cor. Működik amúgy de nincs kapcsolat. Mitha a bluetooth meghalt volna benne.
-
Attipatti
tag
Sziasztok,
sokszor visszavált az orám kínaira angolról.
Az amazfit alkalmazást használom alapbol, de az üzenetek kezelésére a mi bandage-t.
Ha a mi bandage nincs kapcsolodva csak az amazfit akkor átáll kinaira.
Mit rontok el? -
Attipatti
tag
válasz
beach head #344 üzenetére
Az talán még vízállóbb. Bár én már úsztam ezzel is nem volt baja.
A kijelzője ennek fényévekkel jobb.
Szines, viszonylag nagy és jól olvasható. Sok info elfér rajta.
Igazából ez az egyetlen olyan rendes szines LCD kijelzővel szerelt óra ami kibir két hetet röhögve egy töltéssel. Az amazfit bip és stratos kijelzőjét pl nagyon nem szerettem. Világosban nagyon jó és tök sötétben is, DE irodai félhomályban amiben a napjaimat töltöm pont tök vacak volt. -
Attipatti
tag
válasz
beach head #339 üzenetére
Az ébresztés funkciója elég jó. Nekem is alap. Az időpontokat csak a telefonon lehet felvenni viszont nincs korlátozvaa számuk. Én már vagy 10 féle lehetséges időpontot felvettem. Ezeket kapcsolgatom ki be az órán.
-
Attipatti
tag
válasz
lacentos #305 üzenetére
Jelentem tökéletesen működik sosem veszti el a kapcsolatot. Telefon újraindítás bt ki be kapcsolás után is magától helyreáll a rend a mi bandage-al. :-)
Nekem fontos hogy az órán lássam az üzeneteimet, pl kitől kapok levelet, esetleg whatssap facebook messenger.
A gyári app például azon tul hogy az ékezetes karakterek helyett csak ? eket dobál az üzeneteket sem továbbítja pl ha két üzenet kapok a whatsappon akkor csak azt irja ki az óra hogy 2 üzenetem van xy-tól.
a külső progikkal szépen be lehet állítani hogy mit továbbitson az órára. -
Attipatti
tag
Még egy dolgot találtam a mi bandage app-ban.
Mindig azt irta ki az app hogy az eszköz nincs párosítva. Pedig meg tudta rezegtetni.
A főképernyőn az rssi információk alatt a részletek menüt lenyitva rá lehet pipálni hogy párosítsa...
Ez nem értem hogy miért nincs gyárilag belőve. Illetve egy kicsit el van dugva. -
Attipatti
tag
-
Attipatti
tag
Sziasztok,
xiaomi redmi note 4 el használom az amazfit cor-t. Mi bandage progival. Más tapasztalt olyat hogy egy idő után a mi bandage elveszti a kapcsolatot az órával nem jönnek az üzenetek. Olyan mintha újra meg kéne adni a jogosultságot az appnak ahhoz, hogy kezelhesse az üzeneteket de valójában belépek a jogosultság kezelőbe a telefonon egyszer ki be kapcsolom és utána megint szinkronizál rendesen.
Ugyan ez volt a problémám a notify and amazfit appal is.
Ez valami telefonos beállítás? -
Attipatti
tag
-
Attipatti
tag
válasz
Reverend #127 üzenetére
Pár hete nyúzok egy ilyet. Nekem nagyon szimpatikus. Pici, könnyű, nagyon jól birja a vizet, és az akksi is remek. A notify-ok a gyári appal tényleg nagyon vacakok, de pl a tools&amazfit appal szinte tökéletesre faraghatóak. Nagyon hasznos hogy nem kell előkapkodni a telefont minden üzenetnél.
Volt pár hétig amazfit Pace órám is, akinek nem kell gps- annak ez jobb választás. Sokkal jobban olvasható a kijelzője és az akksi idő is sokkal jobb.
Érdemes a kijelzőre valami védelmet tenni, mert nekem több helyen megkarcolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politikai mémek
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest