- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlacko
csendes tag
Nekem is így kezdődött sajnos... 1 hete csak úgy 2 nap alatt lemerült, aztán már 1 napot sem bírt ki és néha elment teljesen a háttérvilágítás, és csak rezgett az értesítésekkor. Ezután a jelenség még az volt, hogy néha remegett és elhalványult majd visszaerősödött a kijelző. És a mostani hétvégén egyik reggel már szétjött a képen látható módon.
Szerintem nálam is összefügg a dolog mint Attipatti-nál az utángyártott SIKAI szíjjal, amit tavaly decembere óta használtam. Túl feszesen hordhattam. Amúgy a szíj bevált, tök jó az anyaga, nagyon jól bírta, de nem tudtam, hogy ez az ára... Szóval csak óvatosan aki rendelne ilyet.
Azért 1.5 évet kibírt a Cor, remélem olcsó lesz a Mi Band 4, arra fogok váltani. -
beach head
senior tag
Köszi a választ. Esedékes lesz kerítenem egy karpántot- órát lassan. A választás nehéz sajnos, mivel a karpántok a fitnessre vannak kihegyezve, amely része nekem nem olyan fontos, mivel inkább az értesítések ébresztések miatt kellene. Viszont a teszteken ezekről nincs szó. Ennek legalább külön pont jár az ékezetes betűkért. Viszont egy óra elegánsabb talán, nagyobb a kijelzője. Nemtudom melyik lenne célszerűbb.
-
Ubi
tag
Igen. Ahogy mondod. Ha a telefont angolra állítom sem jó. Annyit ír, hogy incoming call és némítani valamint elutasítani is tudom. Tehát csak a hívó neve nem jelenik meg.Értem, hogy a tools appal működik, de ezért az egy dologért nem vennék meg szívesen egy 2000 Ft-os alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest