- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
A zárolási képernyő órájának stílusát végül sikerült átállítani. Kicsit miui-s lett, mert ha átállítjuk a zárképernyőt, akkor újra be kell állítani az always-on funkciót is. Viszont az tetszik, hogy több stílust is be tudunk állítani, azok között lehet váltogatni.
Amit még észrevettem, hogy ha beállítok egy ébresztőt, akkor annak a kis ikonja nem jelenik meg a bal felső sarokban, az értesítési területen. Csak akkor látom, ha lehúzom a jobb oldalon az állapotsort. Ez így nem az igazi.
Apró dolog, de a Jegyzetek alkalmazás betűstílusa is változott.
[ Szerkesztve ]
-
Gynt
tag
Még egy dolog: a Fájlkezelő is változott. Eddig nekem teljesen jól használható volt, most sajnos sokkal tagoltabban jeleníti meg a Downloads vagy Dokumentumok mappában található fájlokat, napokra lebontva. Ráadásul a beállításoknál vissza kell vonni egy kijelölést, hogy ne mutassa a galéria elemeit és a képernyőképeket.
Nekem most így teljesen használhatatlan a Fájlkezelő, mert eddig is csak arra használtam, hogy a letöltött fájlokat gyorsan meg tudjam nyitni, az nem érdekelt, hogy mikor volt letöltve. Könnyen áttekinthető volt eddig.Az állapotsor sajnos nem az igazi, eddig lehetett "lapozni" benne, most minden egy oldalon jelenik meg. A bezárása is problémás, mert kitölti az egész képernyőt.
Valakinek sikerült a zenelejátszási "ablakot", ikont kiszednie az állapotsorból? Engem nagyon zavar.A zárolási képernyő órájának stílusát lehet valahogy állítani? A testreszabásnál nekem ez nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Gynt
tag
Nagyjából egy órája telepítettem.
- Kevésbé tűnik gördülékenynek a rendszer, minden alkalmazást egy gondolatnyival később nyit meg. (Lehet ezen segít, ha a Kezdőképernyő beállításaiban az Animációs sebességet átállítjuk.)
- Ahogy már írták feljebb, megváltozott a kikapcsológombra előugró menü, és alapból bekapcsolja a Google Segédet a kikapcsológomb megnyomása esetén.
- Fényképezőgép beállításai is változtak,, a Pro módnál érződik főleg. Kicsit fura, de szerintem meg fogom tudni szokni.
- Változott az időjárás applikáció egy kicsit.
- Eddig a bal felső sarokban volt némítás esetén a kis csengő áthúzva ikon, ez most jobb oldalon van.
- Átalakult az állapotsor, erre is utaltak már talán fentebb. (Ez az, amit le kell húzni a képernyő jobb oldalán.) Ezt most fogom valahogy állítgatni, nekem ez most elég zavaró. Lényegében a teljes képernyőt kitölti.
- Az ikonok animációi változtak, az ikonok színei kicsit telítettebbek (galéria, beállítások).
- A lezáró képernyő kicsit másmilyen lett.
- Kaptam egy Xiaomi Home applikációt.Igazából kifejezett pozitívumot nem tudok mondani, hogy most ez miért is lenne jobb. A reklámokat nem kell legalább újra kikapcsolni, azok a beállítások megmaradtak szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
ludla
őstag
Sziasztok! Ma jelezte elérhető a HyperOS, van tapasztalat érdemes? Nem akarok szívni vele, lehet halasztom egyenlőre.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
Rootolt gyári HOS-en megint nem megy a Gpay, pedig a SafetyNet Check program full zöld pipát mutat. A Wallett mindig azt dobja, hogy a teló nem alkalmas a fizetésre. Valakinek van már valami gyógyíre?
Samsung Galaxy S24
-
Karavik
veterán
válasz karburátor #2789 üzenetére
Nem, hyperOS-el 2023. nov 1 nálam:
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
karburátor
tag
Sziasztok. A google play rendszerfrissítések nálatok is 23.07.01. dátumú hyper os-el? Miui 14-el nov. 1 volt, úgy emlékeszem.
-
Karavik
veterán
válasz baitsee23 #2787 üzenetére
Ennyire egyszerűen működne, csak sajnos Yettelnél Xiaomi 12 nem támogatja a VoWIFI használatot.
Nekem van Telekom kártyám is és itt simán műdik repülő üzemmódban bekapcsolt WiFi-vel történő hívás. De ezen kívül még két jele is van, ha VoWIFI működik:
1. Státusz báron megjelenő VoWIFI felirat
2. Hívás közben tel. szám alatt megjelenő VoWIFI ikon:[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
baitsee23
őstag
válasz bluemirage #2785 üzenetére
A repülőmód kikapcsolja őket, de vissza tudod egyesével aktiválni.
Samsung Galaxy S24
-
őstag
-
Karavik
veterán
válasz baitsee23 #2774 üzenetére
Készüléken itt tudod bekapcsolni VoWiFi-t:
Beállítások > Mobilhálózatok > [Yettel] SIM kártyák beállításai > Híváskezdeményezés Wi-Fi használatával
Amennyiben nem elérhető nálad ez a beállítás, akkor nyisd meg a tárcsázót és üsd be a következő kódot:
*#*#869434#*#*
Eztán VoWiFi elérhetővé válik a fentebb megadott menüben:
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
-
őstag
válasz baitsee23 #2774 üzenetére
Nem. Mert nem nálad kapcsolja be. VoWifi és VOLTE a telefonon ki-be kapcsolható szolgáltatás. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor azt sem tudod, hogy milyen státuszban van. A telefon szoftverének, mint másik oldal szintén támogatnia kell.
Az, hogy nálad a telefon milyen állapotban van, ahhoz vannak alkalmazások illetve elvileg a telefon teszt üzemmódja is ki tudja írni, hogy az említett szolgáltatások nálad enabled-e vagy sem... az adott telefonon.
Alkalmazásból pl.: a Network Cell Info Lite utolsó füle, de lehet, hogy van ennél jobb.
A telefon maga talán itt mutat valamit: *#*#4636#*#*[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
baitsee23
őstag
A Yettel aktiválta a VoWiFi-t, de sem megjeleníteni, sem megtalálni nem tudom a kapcsolóját (gyári HOS).
Ha a szolgáltató bekapcsolja nálam, az elég lehet?Samsung Galaxy S24
-
Karavik
veterán
Akkor ez a problémád is megoldva mert nem így néz ki az irányítóközpont. Egy nemkompatibilis téma okozza azt, hogy ilyen csúnya lett nálad. Alkalmazd az alapértelmezett témát és lehet örülni a szép új irányítóközpontnak 😜
[ Szerkesztve ]
-
-
Körmi
csendes tag
válasz Karavik #2764 üzenetére
Szia köszi A tisztító parancsikont sikerült kirakni, az értesítés ikonból csak max 3 mat enged az is sikerült, irányító központ nekem egy fekete mező ahol csak a piktogram ok látszanak nekem úgy nem tetszik így marad a régi, de a kapcsoló gomb ilyen szintű beállításában még segítséget kérek! Előre is köszönöm.
-
Karavik
veterán
Szerencsére Xiaomi.eu hyperOS-el ezekre mind van valamilyen opció.
Kikapcsoló gomb megnyomásra választható lehetőségek:
Control center beállítások fogaskerék:
Mennyi értesítés ikon jelenjen meg a status bar-on:
Gyors tisztításhoz meg ki tudsz tenni widget-et vagy parancsikont a home screen-re:
[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
OS1.0.2.0 xiaomi.eu
HyperOS - Android 14 [link]Telepítés:
Twrp vagy Fastbootból.Xiaomi 14
-
Körmi
csendes tag
Sziasztok! Ma megkaptam a Hyper Os-t és nem vagyok teljesen boldog, változtattak a kikapcsoló gomb megnyomása után választható lehetőségeken csak újraindítás és kikapcsolás maradt pedig eddig kezdőképernyő mellet is repülő üzem módba tudtam rakni és a hangot is le lehetett venni ez elveszett. Az irányítóközpont is el lett cseszve már megszoktam az új verziót de mivel kivették a beállítások fogas kerekét és rondább is lett így vissza raktam a korábbi verziót. Az értesítési fülön egy ikon jelenik meg ha több értesítés jön csak .... van a helyén pedig MIUI alatt kifért négy is a kamera lyuk ig. A Szaturnusz van beállítva szuper háttérnek annál is van anomália sajnos nagyon bosszant. eddig ha megnyomtam a kocka gombot nem csak a megnyitott alkalmazások jöttek elő hanem a felső részen a kuka és még három lehetőség én innen használtam a tisztítást már ez is eltűnt
[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
-
Alonso69
senior tag
Kint van az új Global Stabil EEA Hyper OS Rom [link]
Lassan OTA-n is elérhető lesz.
Xiaomi 14
-
őstag
válasz csferke #2752 üzenetére
A WhatsApp szemeteli ezzel tele. Elég szerintem az utolsót megtartani. A csevegések biztonsági másolata.
Talán az alkalmazásban ki lehet kapcsolni,vagy be lehet állítani, hogy ne szemetelje teli a telefont ezzel.Nekem nincs WhatsApp.
magyarba' főleg Viber és Messenger terjedt el... én úgy tapasztalom.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Szaporodnak az ilyen és hasonló hasonló file-ok a telefon a Dokumentumok mappában.
Mik ezek? Törölhetők?
köszi[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #2749 üzenetére
Még publikusan nem elérhető a ROM frissítés de én már tesztelem szóval kipróbáltam és működik szépen most már.
Zárképeryő hosszan nyomásra lock screen szerkesztést nem lehet kikapcsolni, viszont feléresztés felemeléssel és duplakopp zárképernyőn funkciókat kilehet, így nem fog felébredni a kijelző véletlenszerűen.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Karavik #2748 üzenetére
Már töltöm is
Köszönöm*Nem töltöm, nem elérhető, nincs 24.01.15 mappa a xiaomi.eu-n.
Azt esetleg lehet tudni, hol tudom kikapcsolni, hogy a hosszan nyomott zárképernyő ne akarjon egyből a zárképernyő beállításaira ugrani? Sok esetben csak úgy megragadom a telefont, képernyőt és hátlapot fogva, felébred, és azonnal szerkeszteni akarja a zárképernyőt és már kéri is a jelszót
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz norbert1998 #2673 üzenetére
Lock screen testreszabás > wallpaper > galériából fotó beillesztésnél tapasztalható detecting layers probléma megoldva az e heti 24.1.15 frissítésnél:
Lock screen customize:
Fix - Editor was getting stuck on "Detecting layers..." when selecting a wallpaper from Gallery[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
Samsung Galaxy S24
-
scream24
senior tag
Én személy szerint meg vagyok elégedve az üzemidővel. Kb erre is számítottam mikor megvettem. Ha néha úgy adódik, pikk-pakk rá lehet tölteni. A százalékokkal sem szoktam szórakozni. Este mielőtt elalszom rádugom, reggel leveszem és használom. Mindig így tettem. Sosem volt akku gondom.
Már a H.OS fut a keszüléken, jött már rá 2-3 frissítés is. 2sim kártya, mindig aktív mobilnet/wifi nfc. Legutóbb ennyi képernyőidővel. Jatszani nem játszom. Ja igen, xiaomi.eu rom.Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Ájvé
veterán
válasz norbert1998 #2737 üzenetére
Te nem 15%-ot írtál hanem kb felét a megszokottnak, ez pedig valószínűleg a ROM hibája.
-
Ájvé
veterán
válasz norbert1998 #2734 üzenetére
Hát így igen, kettő együtt már esélyes, ezért érdekelne mennyibe fáj egy ilyen csere. Amúgy akku 15% degradációval meg bőven jónak kell lennie, talán 60% alatt kezd el nagyon sokat veszíteni a kapacitásából tudtommal. 540 cikussal még alig vagy az 1000 felénél (1000 ciklus után kezd el elvileg rohamosan csökkeni a kapacitás). Azért 540 nagyon messze van az 1000-tōl, szóval elvileg még bírnia kellene, helyedben feltennék egy stabil MIUI ROM-ot és akkor kiderül, hogy rossz az akksi vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz norbert1998 #2731 üzenetére
Xiaomi 12 akku ideje alapból is gyenge, ha nincs optimalizálva akkor a hardver miatt még siralmasabb a helyzet, úgyhogy nem biztos hogy az akku defektes.
-
Toth_Jani
őstag
válasz norbert1998 #2731 üzenetére
Milyen kétes források, a mi esetünkben biztos hogy Kínai akkut kapsz.
(Mondjuk az meg egy dolog, hogy még a saját terméküket is hamisítják.) -
Ájvé
veterán
válasz norbert1998 #2725 üzenetére
Iphonenál szoftvert teljesen optimalizálják a hardverre, Android esetében meg van egy szoftver meg kis milliónyi hardver variáns amit a gyártónak kellene a saját készülékére optimalizálni. Szóval ez a fő különbség, de ez ugyan az a téma hogy nyitott vagy zárt rendszer. Kinek mi jön be.
Ha viszont a Xiaomi tényleg alapoktól újra írta az egész szoftvert akkor hosszú távon lehet jó is a dologból (itt most lekopogom), ezért lehet ennyi hiba benne, persze jó lesz volna ha már ők ezt előre elvégzik, de lehetetlen ezt előre letesztelni, ezért kell nyílt teszt ami mondjuk most zajlik, több millió készülékre felmegy akkor sokkal jobban tudnak hibát találni, mint néhány ezer készülék esetében. -
Toth_Jani
őstag
De az Iphone sokkal jobban van optimalizálva, hiszen nem kell úgy programozni hogy elmenjen a program a 30 ezres és a 1 milliós mobilon is.
És EU romot is kevesen használnak rajta.
csferke!!
Árúházból!![ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
válasz karburátor #2724 üzenetére
Hidden Settings For MIUI
Ez mi?
Hogyan lehet elérni? -
baitsee23
őstag
Neked már HOS van fent, ha jól emlékszem. Én azért sem raktam még fel, mert erre is volt panasz a saját fórumukon.
Samsung Galaxy S24
-
norbert1998
nagyúr
Amúgy ez a merülés ez csak nálam van ennyire meg? Reinstall, minden megvolt, ugyanolyan szar.
2,5 óra Waze navi nagy fényerő, Spotify haver 14promax-an=17 százalék merülés. Nekem 17 szazalekRA merült volna le. És nagyobb az akkum. Vagyis új korában nagyobb volt. Kegyetlen, hogy ennyire hulladék az összes Android akku menedzsmentje. Ugyanez volt az előző telefonomon is. Mint egy kő, úgy merül. Az iPhone egyébként még az enyemhez képest is durván rogyasig van tolva alkalmazásokkal, és mégse hatja meg.Vagy csak én csinálok valamit rosszul?
Nyilván nem akarom, hogy elérje, hiszen verhetetlen az iPhone ebben, de konkrétan a felét se éri el annak.
[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
válasz Toth_Jani #2722 üzenetére
Normál esetben simán törlöd, de ha valami "okos" program rakta fel akkor gondolom védi magát.
Nem tudom hogyan került a telóra, reggelre ott volt.
Hosszan rábökve csak az jelenik meg, hogy "Alkalmazásadatok" és ott nincs lehetőség a törlésére.
Egyenlőre elraktam egy félreeső mappába, hogy ne zavarja a szememet. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Reggelre kaptam egy kis ajándékot, pedig nem is kértem, MI App Mall.
Ez mi? Mire jó? Érdemes telepíteni/futtatni?
köszi -
Ájvé
veterán
válasz Alone55 #2714 üzenetére
Teljes töltés ciklus kihasználása jogos, teljes merítést viszont biztos nem mondanám, itt is annyit ír hogy lehetőleg minél jobban (írja viszont a teljes merítés veszélyét is, hogy ne tároljuk így, szóval ebből a szempontból kicsit ellentmondásos) merítsük, majd teljesen töltsük fel (ez azért megint nehéz, hiszen írja azt is hogy ne hagyjuk a töltőn se teljesen feltöltve).
Szerintem nem igazán életszerű ezeket mindig betartva használni, mint ahogy írja a háttérben futó alkalmazások korlátozását is. Én úgy gondolom használni veszem a telefont, amortizáció elkerülhetetlen, próbálom a lehető legjobban betartani az ajánlásokat, de mindig folyamatosan ennek megfelelni nem lehet illetve egy használati eszköz, így szerintem az én igényeimnek megfelelően használom és próbálom az ajánlások szerint használni. Ha leginkább hosszú távra tervez valaki akkor nagy akkus készüléket és alap vagy közép kategóriás hardvert kell mellé választani, hiszen így sokkal jobban kitolható az élettartam, de ügy saját igényeinknek megfelelő készüléket veszünk, nem azt ami vélhetően a legtovább fogja bírni.
Cserélhető akku vagy nagy fokú szerelhetőség lehetne a kulcs hosszú távon, van is ilyen EU-s irányelv már, MHD Global is adott már ki ilyen készüléket (viszont gyenge hardver és kis tudás jellemzi csak).
20-90 jó szerintem egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz Alone55 #2714 üzenetére
Az enyémben most 51 óra van és 60% még a töltöttsége, viszont az elmúlt 2 napban csak bekapcsolva volt de nem használtam.
A vezetéknélküli töltőt nem kell kikapcsolni, de akkor marad egy minimális fogyasztása, és az 50 Wattos már úgy rendesen fűti a mobilt, elvileg képes megtanulni hogy mikor fogadja a töltést és nem tölt folyamatosan, de ez a rész lehet nem is működik benne. -
Alone55
csendes tag
Köszönöm!
Akkor maradok a régi módszernél, legfeljebb kitolom 20-90-re, ha kevésnek találom. Annyira gyors, úgyis fölé fog szaladni, még jó, hogy nem 120w-os a töltője.Egyébként itt: [link] olvastam a "Hogyan használjam helyesen?" részben a "teljes kihasználást".
Pedig már örültem is neki, gondoltam végre valójában 1-1,5 napos üzemidőről beszélhetek, vagy annyi, amennyi.. de így csak annak a felével lehet gazdálkodni.Még esetleg azt meg tudjátok mondani, hogy ha megvenném az 50W-os vezetéknélkülit, azt hagyhatom bedugva és simán ráteszem-leveszem amikor akarom, vagy le kell kapcsolgatni az áramról amikor nem használom?
-
Toth_Jani
őstag
válasz Alone55 #2711 üzenetére
Vagy például az ASUS laptopokon a saját programjuk, az javasolja ha állandóan otthon vagy töltőn akkor 60%, ha néha elviszed akkor 80% ha sokat vagy úton akkor 100%.
(Ha mindig otthon vagy akkor stabilan 60%-on tartja magát automatikusan.)
Igaz ott maga az alaplap lekapcsolja a beállított értéknél a töltést. -
Ájvé
veterán
válasz Alone55 #2711 üzenetére
Szia, azt szokták mondani ne engedd túlzottan lemerülni, érdemes már 20% fölött is töltőre dugni, teljes lemerülést határozottan kerülni kell, mert nem tesz jót az akkunak, rosszabb esetben tönkre is mehet ettől. 90% fölött de legalábbis 100%-on le kell húzni töltőről, rossz ha egész este töltőn hagyod, ugyanis ha teljesen feltölt lekapcsolja a töltést, viszont elkezd merülni ezért rövid időn belül vissza is kapcsolja azt, szóval ez se túl jó élettartam szempontjából. Legjobb már korábban mondjuk 30-40% körül töltőre dugni és 80-90% körül le lehet húzni, persze azért itt közre játszik hogy mennyi az akku idő a készülékkel és azt hogyan használják. Amit írtál 30% és 80-90% jó arány, ha így tudod tartani az akku élettartam szempontjából optimális, de természetesen erre sincs semmilyen garancia.
Ez a 0-100% régi időkből jöhet (mikor az akkut meg kellett formázni első használat során), ez már nincs így, mai akkumulátorok már mást igényelnek.
Itt van egy cikk, ez leírja ezt részletesen.[ Szerkesztve ]
-
Alone55
csendes tag
Sziasztok!
Az előző telefonom (Redmi Note 8T) töltöttségét 30 és 80-90 % között tartottam.
Aztán olvastam olyat, hogy ne foglalkozzak semmivel, töltsem ahogy akarom. Most meg azt, hogy ezek az akksik tovább élnek, ha hagyom merülni ameddig lehet, majd menjen 100%-ig.Tudtok erről a 0-100-ról, megéri?
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok,
Korábban írtam (kb 2 hónapja), hogy az nfc fizetés nem működik a telefonon a jelenlegi EU-s Miui 13.0.41.0 SLCCNXM stabil rendszeren - nem volt időm telefont lerakni napokra. Két ünnep közt szeretnék frissíteni és új romra költözni, ahol tudok fizetni is a telefonnal (és talán hosszú ideig nem kellene a telefonhoz hozzányúlni újra). Olvasva a topikot kicsit kezdem elveszteni a fonalat és az lenne a kérdésem, hogy milyen rom-ra kellene frissítenem és ahhoz melyik recovery kellene? (ha kérhetném pontos verzió megjelöléssel)
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Most kezdem "belakni" a Redmi 12-t és mindjárt megakadtam.
A GoogleCímtár-ban ki vannak alakítva Cimkék (család, munka, autó stb .) . A telefonkagyló ikonra bökve megjelenik a Névjegyek lista. Ha megnyitom valamelyik névjegyet szerkesztésre akkor látszik, hogy melyik Cimkében van eltárolva.
Na, ezt a Cimkék listát hogyan lehet megjeleníteni?
Kiválasztani a Cimkét majd onnan a felhívandó személyt.köszi
Redmi 12, MIUI 14 Global 14.0.11, Android 13 -
baitsee23
őstag
https://xiaomiui.net/everything-about-hyperos-new-bootloader-lock-system-52595/
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
norbert1998
nagyúr
Egyébként kaotikus.
OTP-nek semmi hisztije nem volt sosem.
Revolut szintén, bár az ugye más jellegű pénzügyi app, nem fizetős.
MBH most hisztizik, nem enged fizetni - gondolom, de az én kártyám amúgysem digitalizálható.
Wallet hisztizik, de enged fizetni mégis? Legalábbis tegnapelőtt ez volt. Mondta, hogy nem fizethetek, leokéztam, és fizettem vele
(A Simple-t utána telepítettem csak, szóval nem az volt, hogy véletlenül vele fizettem csak nem vettem észre) -
norbert1998
nagyúr
HyperOS-en működik. Ha "abbahagyja" a működést, akkor kapsz egy OTA jellegű frissítést, amit újraindítás nélkül fel tudsz rakni, utána újra megy.
Sokkal nagyobb szopás, mintha alapból menne, ahogyan azt nekem tette is a MIUI 14-gyel végig. Azzal soha nem volt gondja.Megnézem majd, ha időm engedi, hogy roottal és hide-dal is hisztizik-e
-
Ájvé
veterán
válasz Toth_Jani #2699 üzenetére
Látod pont ez az, te se hivatalos globál ROM-al használod, hanem modrommal, most úgy néz ki ennek kuka lesz hamarosan, mert sokkal nehezebb lesz a BL nyitás ergo meg kevesebben tudják ezt megtenni, addig fog menni még megszünnek ezek a modromok, ami gondolom a Xiaomi célja lehet (hiszen például ezekből ki van gyomlálva azok az appok és reklámok amik plusz pénzt adnak.
Azt is rég elfelejtettük hogy indult az egész Xiaomi telefon story, mindig azzal jöttek, hogy nem lesz reklám, bolthálózat, szóval a marketing és személyi költségeket megspórolja amit jobb készülékre (ár/érték arány) és támogatásra költ, az eladást pedig közösség építésre hagyatkozva fogja felépíteni. Hát ez az egész már rég nincs, kuka az egész és már pont ugyan úgy működik (sőt még sokkal durvábban a szoftverbe épített reklámok stb miatt), mint más nagy cégeknél. Szóval az egész arculat megváltozott, már autót fejleszt, azt se tudják mihez kezdjenek, dől a lé gondolom. Nekem már nem tetszik az egész Xiaomi üzletpolitika, főleg amit szoftveren művelnek. De örülök ha valakinek még tetszik, én kiszállok.
Egyébként szóval nem mondtam hogy ne lenne baj más készülékekkel vagy gyártóval, nekem alapba kiesnek ezek a "státusz telefonok" Samsung vagy még inkább iPhone (ez másért is de mindegy), biztos hogy lehetetlen manapság hibátlan telefont találni, mindenhol kisebb nagyobb kompromisszumot kell kötni, kérdés kinek hol a határ, mi az ami megfelel vagy amivel már besokall. Van választás, mindenkinek meg kell találni magának a legmegfelelőbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest