Új hozzászólás Aktív témák

• Ájvé

veterán

válasz Toth_Jani #2699 üzenetére

Látod pont ez az, te se hivatalos globál ROM-al használod, hanem modrommal, most úgy néz ki ennek kuka lesz hamarosan, mert sokkal nehezebb lesz a BL nyitás ergo meg kevesebben tudják ezt megtenni, addig fog menni még megszünnek ezek a modromok, ami gondolom a Xiaomi célja lehet (hiszen például ezekből ki van gyomlálva azok az appok és reklámok amik plusz pénzt adnak.
    Azt is rég elfelejtettük hogy indult az egész Xiaomi telefon story, mindig azzal jöttek, hogy nem lesz reklám, bolthálózat, szóval a marketing és személyi költségeket megspórolja amit jobb készülékre (ár/érték arány) és támogatásra költ, az eladást pedig közösség építésre hagyatkozva fogja felépíteni. Hát ez az egész már rég nincs, kuka az egész és már pont ugyan úgy működik (sőt még sokkal durvábban a szoftverbe épített reklámok stb miatt), mint más nagy cégeknél. Szóval az egész arculat megváltozott, már autót fejleszt, azt se tudják mihez kezdjenek, dől a lé gondolom. Nekem már nem tetszik az egész Xiaomi üzletpolitika, főleg amit szoftveren művelnek. De örülök ha valakinek még tetszik, én kiszállok.
    Egyébként szóval nem mondtam hogy ne lenne baj más készülékekkel vagy gyártóval, nekem alapba kiesnek ezek a "státusz telefonok" Samsung vagy még inkább iPhone (ez másért is de mindegy), biztos hogy lehetetlen manapság hibátlan telefont találni, mindenhol kisebb nagyobb kompromisszumot kell kötni, kérdés kinek hol a határ, mi az ami megfelel vagy amivel már besokall. Van választás, mindenkinek meg kell találni magának a legmegfelelőbbet.

Új hozzászólás Aktív témák