- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Toth_Jani #2699 üzenetére
Látod pont ez az, te se hivatalos globál ROM-al használod, hanem modrommal, most úgy néz ki ennek kuka lesz hamarosan, mert sokkal nehezebb lesz a BL nyitás ergo meg kevesebben tudják ezt megtenni, addig fog menni még megszünnek ezek a modromok, ami gondolom a Xiaomi célja lehet (hiszen például ezekből ki van gyomlálva azok az appok és reklámok amik plusz pénzt adnak.
Azt is rég elfelejtettük hogy indult az egész Xiaomi telefon story, mindig azzal jöttek, hogy nem lesz reklám, bolthálózat, szóval a marketing és személyi költségeket megspórolja amit jobb készülékre (ár/érték arány) és támogatásra költ, az eladást pedig közösség építésre hagyatkozva fogja felépíteni. Hát ez az egész már rég nincs, kuka az egész és már pont ugyan úgy működik (sőt még sokkal durvábban a szoftverbe épített reklámok stb miatt), mint más nagy cégeknél. Szóval az egész arculat megváltozott, már autót fejleszt, azt se tudják mihez kezdjenek, dől a lé gondolom. Nekem már nem tetszik az egész Xiaomi üzletpolitika, főleg amit szoftveren művelnek. De örülök ha valakinek még tetszik, én kiszállok.
Egyébként szóval nem mondtam hogy ne lenne baj más készülékekkel vagy gyártóval, nekem alapba kiesnek ezek a "státusz telefonok" Samsung vagy még inkább iPhone (ez másért is de mindegy), biztos hogy lehetetlen manapság hibátlan telefont találni, mindenhol kisebb nagyobb kompromisszumot kell kötni, kérdés kinek hol a határ, mi az ami megfelel vagy amivel már besokall. Van választás, mindenkinek meg kell találni magának a legmegfelelőbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi tophardvert, jó kijelzőt és remek főkamerát kínál kezes méretben – és ennyi.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest