Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Így készül egy Earfun headset
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseryz
tag
Sziasztok,
Frissen vásárolt készülékkel lenne egy apró problémám.
SMS küldéssel a gyárilag telepített "Messages"(google) a következőt műveli.Nem tudok senkinek/semmilyen telefonszámra SMS-t küldeni.
"Nem sikerült elküldeni" hibaüzenetet ir azonnal. Megkértem a feleségem küldjön nekem egy SMS-t, ha arra válaszoltam azokat megkapja. Azonban ha törlöm a tőle kapott üziket, és ismét szeretnék neki küldeni akkor ismét "Nem sikerült elküldeni".
Play-ből próbáltam 3-4 SMS alkalmazást azok mind működnek.
(app törlés, cache/minden adat törlés, megvolt, frissítés után pont ugyanaz mint ahogy az"eredeti" gyári verzióval) Teljesen tanácstalan vagyok.
Ja, Yettel a szolgáltató.Esetleg valakinek hasonló tapasztalt / ötlet /javaslat ?
Köszi
Csery -
cseryz
tag
Megvan a megoldás/hiba oka.
Gondoltam leírom hátha más is igy jár.
Az alap problémát az okozta hogy nekem 2.SIM-nek van benne egy csak-adat SIM, de mivel csak backup-ként használom általában letiltva hagyom hogy ne merítse a telót.
Miután engedélyeztem beállítottam alapértelmezett sms SIM-nek a yettelest (ez az opció nem látszik amíg a 2. sim le van tiltva), és egyből meg is oldódott a probléma. Majd a 2.sim-et ismét letiltva már normálisan működik a google féle üzenetek app is.Köszi google én így szeretlek .
Üdv,Csery
-
cseryz
tag
válasz Giorgio123 #820 üzenetére
Próbáld ki szerintem másik app-al, ne csak az alap google-val.
-
cseryz
tag
Sziasztok,
Xiaomi12, másnak is csinálja azt hogy néha wifiről lejőve nem indul el a mobilnet ? engedélyezés-letiltás nem segít csak a teló újraindítása vagy ~15-20 másodperc "repülős mód" be/ki kapcsolás. Előtte HuaP10-em volt ugyanezzel a sim-el, nem forgult elő soha. Ezen 3 hónap alatt többször is.
Yettel a szolgáltató.Köszi,
[ Szerkesztve ]
-
cseryz
tag
Köszi, ezek szerint valami bug lesz a készülékben.
-
cseryz
tag
Sziasztok,
Új problémát vettem észre.
Ha esetleg van itt olyan rajtam kívűl aki "Running" by adidas nevű alakalmazást használ.
Amióta ez a telóm van az "Elevetion Gain" és "Elevetion loss" teljesen blőd adatokat mutat.
A "szokásos" ~40km-es körömön nagyjából 290m szintkülömbség helyett 700-900 méter számol ez a nyomorult (semelyik előző telómmal nem volt ilyen gond).
Ami furcsa hogy egyebként a grafikonon jó magassági adatok szereplenek.Ötlet,javaslat ?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
cseryz
tag
válasz Black&White #1016 üzenetére
Felment nekem is, gond nélkül.
Amit észrevettem mintha "simábban" szaladna a rendszer.
Illetve Google Home-ból(vagy hogy is hívják Inteligens készülékek) nem tűnik el az eszköz újraindítás után.
Az "Optimalizált töltés" vajon itt már működik ? -
cseryz
tag
válasz Black&White #1020 üzenetére
Viber, Messenger nálad jól működik? Furcsa, hiába kapcsolom ki az akkuoptimalizációt sokszor csak akkor jönnek meg az üzenezek ha megnyitom.
-
cseryz
tag
válasz Black&White #1023 üzenetére
Köszi, újratelepítem hátha.
-
cseryz
tag
Köszi mindenkinek . Vannak ismerőseim akiknek problémás volt egyik/vagy másik különféle telefonokon. Nekem is egy ideig még régen. Csak most furcsán egybeesik az A13-as upgraddel az anomália. Persze annyi mindent láttam már hogy simán lehet véletlen is.
-
cseryz
tag
válasz Black&White #1043 üzenetére
Szia, Ehhez nyitni kell a BL-t ugye ?
Kizsigerel hogy nem jönnek maeg az üzenetek , downgrade helyett lehet kipróbálnám ezt a verziót.[ Szerkesztve ]
-
cseryz
tag
válasz Black&White #1045 üzenetére
Szia Köszi.
Igen rendben van minden elvieleg (ahogy eéőtte is volt). (a lakat alatt mondjuk nem tudom mit értesz )
Elinditottam közben az BL nyitást (168óra. ....)
Szerintem áttérek a xiaomi.eu verzióra ha már ... -
cseryz
tag
válasz Black&White #1051 üzenetére
Az baj, akkor egyelőre nem kisérletezek szerintem. Visszarakom a 13.0.27.0-et vagy az előző .eu ROM amint kinyíllt a BL-em.
A nova-launcher -el is gondok vannak, pl. értesítési jelvények, duplakoppos lezárás időről időre megáll működni. -
cseryz
tag
válasz kvojnovics #976 üzenetére
Sziasztok,
Egy kis tanácsot szeretnék ha valakinek van ötlete.A xiaomi.eu-ró leszedett TWRP (A12), bármit csinálok ezt mondja.
"
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 2.851s]
booting...
FAILED (remote: Failed to load/authenticate boot image: Bad Buffer Size)
finished. total time: 2.984s
"
Ha "flash"-elem akkor viszont fastboot-on kívül máshogy nem indul el a telefon.A legutolsó "fastboot-os" xiaomi.eu működik szépen viszont a fenti probléma miatt xiaomi.eu_multi_XM12_V13.0.41.0.SLCCNXM_v13-12.zip nem tudom telepíteni.
Köszi,
-
cseryz
tag
válasz Black&White #1075 üzenetére
Azt csináltam, pont az volt a baj úgy tűnik.
Az a TWRP ami fenn van xiaomi.eu oldalon telepítős verzió nem pedig boot de sehol nem írják le konkréten de az is lehet vak vagyok.
Mindenesetre megoldódott , fastboot mód-> majd "fastboot flash recovery_ab twrp.img"
És megy is. Ha előtte "fastboot boot twrp.img" volt akkor nem működik a flash sem. Én meg valamiért mindig azzal kezdtem hátha ....szóvalKöszi a gyors választ !
-
cseryz
tag
válasz Black&White #1078 üzenetére
Innen töltöttem én is, ez REC verzió most már tudom.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
cseryz
tag
válasz Black&White #1092 üzenetére
Szia,
Azt esetleg tudod hogyan lehet ha lehet beállítani hogy új értesítés esetén ne csak egyszer villanjon fel a kijelző? Global ROM (hivatalos) x masodpercenkènt felvilágìtotta a kijelzőt( a kivalasztott értesítési hatással) amig nem nyitottam meg az értesítést. -
cseryz
tag
válasz Black&White #1095 üzenetére
Globalban így működött (uccsó officialban) kikapcsolni se tudtam, mondjuk nem is akartam.
Csak biztam benne hogy valahogy megoldható , de ez legyen a legnagyobb baj. Már vegig basztattam mindent amit tudtam de sehol nem találom.. -
cseryz
tag
válasz Banderasz74 #1100 üzenetére
Úgy tűnik igen, viszont a 67w-os töltővel nem. Bármi mással igen.
-
cseryz
tag
válasz szobipeti199 #1130 üzenetére
Igen, csak ne jelentkezz ki az mi accountbol.
-
cseryz
tag
Sziasztok,
Nemrég megjelent új stabil MIUI14.
xiaomi.eu_multi_XM12_V14.0.3.0.TLCCNXM_v14-13-fastboot.zip
Valaki tervezi kipróbálni ? Ha igen hálás lennék a tapasztalatokért .
Nem szeretnék ismét egy "nem jönnek meg értesítések" tipúsú hibába vagy "gPay nem működik rendesen" beleszaladni . -
cseryz
tag
válasz Yellow73_a #1602 üzenetére
Az értesítést nem lehet megoldani tudtommal (sajnos).
Illetve nálam ha fut (tehát épp valamit sportolok) a "Runtastic" nevű sport tracker akkor pont úgy működik amit szeretnél. Ha sikerül valahogy megoldanod a kívánt működést lsz. oszt majd meg.A csoport csengőhang nálam van és működik is ahogy kell.
Nekem van gyári naptár (xiaomi.eu 14.0.4.0) "Naptár" néven
-
cseryz
tag
válasz Yellow73_a #1607 üzenetére
Nálam igy néz ki. (nem allítottam rajta semmit alapból ilyen )
Szintén google csoportokat használok (vagyis nem nagyon használom amint látod).
Ez a névjegyek legteteje, azt mondjuk nem tudom a (Nincs név) helyett hogyan lehetne valami értelmesebb módon megjeleníteni.
Rábökve ez nyilik meg:
Majd erre bökve ott van alul a csengőhang.
A "Csalág" google fiókban nálam is cimkékként jelenik meg. -
cseryz
tag
Sziasztok,
Ma reggel fizettem volna a telefonnal erre "Telefonja nem felel meg a biztonsági követelményeknek"
Xiaomi.eu, nincs rootolva, semmi újjat nem telepítettem. Tegnap 10 körül még gond nélkül használtam.
A wallet értékelései között többen panaszkodnak hasolóra 1-2 hete.
Jár igy más is ? Esetleg tudja valaki mi lehet a megoldás ?Köszi
Cseryz -
cseryz
tag
válasz norbert1998 #2562 üzenetére
Soha nem volt fenn Magisk, köszi. Várok .... és marad a garminpay, igaz az kicsit macerásabb.
-
cseryz
tag
válasz scream24 #2621 üzenetére
Én stabilon vagyok, de esetleg kérdez meg a javasolt topikban hátha valaki hasonló cipőben jár mint te. Amúgy a root-al és egy próbával nem hinném hogy elvesztesz bármilyen adatot.
Remélem a gyökér google leáll a "szivatásunkkal", én is szeret-tem a walletet de igy hogy bármikor "befoshat" nem túl komfortos, pedig telefon ugye szinte mindig van nálam és nem kell az apróval szórakozni. -
cseryz
tag
válasz baitsee23 #2646 üzenetére
Mostanában sz**atja a google a nem stock romosokat. Én stabilon vagyok 14.0.8.0, nem tudok rosszt mondani a gPay-en kívül de az nem a .eu "hibája".
Jelenleg működik a gPay "MEETS_DEVICE _INTEGRITY" root nélkül de csak a stabil .eu romokon.Kitaláltak saját apk-s megoldást ami a frissen újra-feltöltött rom-okba előre telepítve van, de hogy meddig lesz jó az szerintem senki sem tudja.[ Szerkesztve ]
-
cseryz
tag
Sziasztok,
Pár napja megjelent új HyperOS X.EU verzió.
Telepítette már valaki ? Tapasztalatok esetleg az előző verzió problémáinak orvoslásáról?
Köszi -
cseryz
tag
válasz littlerock #2857 üzenetére
Köszi, a pár hülyeségről tudok. A kérdésem arra vonatkozott volna hogy javítottak-e ezek közül valamit, az ezzel a frissítéssel (03.02-ei).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest