- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabytman
tag
válasz
Alonso69 #2516 üzenetére
Sajnos ma sem sikerült. Írtam a Global Szupportnak is. Mind a Xiaomi és a xiaomi.eu oldalon is ott vannak a hozzászólások, már nem tudnak BL-t nyitni. A jelenség az mint nálam nem kapják meg az SMS-t. Én ebből azt látom, a BL nyitás megszünt. Eddig tartott a mézes bödön.
-
gigabytman
tag
válasz
Alonso69 #2510 üzenetére
Szia.
Emaillel is próbáltam belépni. Köszönöm a linkeket. Én az eredetit olvastam ezt fordította le Kornél: [link]
Viszont találtam általam nem ismert nagyon fontos kritériumokat: [link] [link] Ezeket te tudtad?
Bár én nem kaptam értesítést arról, hogy meghaladtam a 3 kód kérést 24 órán belül, szerintem az lesz. Most várok vagy 30 órát, holnap próbálkozom.
Az eredménnyel jelentkezem. -
M-63
tag
válasz
Alonso69 #2470 üzenetére
Arra még kérhetek egy megoldást, hogy miért nem hajlandó semelyik mobilszolgáltató hálózatára racsatlakozni?? Csak magától, ha kezire rakom, mert nem megy a mobilnet, akkor esélytelen, még egy szolgáltatón belül 2grol 4gre se akar, kiírja, most nem lehet csatlakozni aztán magától visszarakja amin volt.
-
-
-
Yellow73_a
tag
válasz
Alonso69 #1604 üzenetére
Bocs, az előbbit túl későn szerkesztettem, az alábbiak a problémáim van vele:
- maga az értestés ott világít folyamatosan a képernyő közepén, amíg meg nem nézem. Tehát egy messenger üzenet beérkezését követően egy pici messenger ikon. Viszont én csak azt szeretném, hogy folyamatosan pulzáljon a képernyő két széle.
- viszont a pulzálés csak akkor megy, amikor éppen megkapom az üzenetet, többször már nem, utána csak a kis ikon(ok) maradnak a képernyő közepén így is csak akkor villan fel az értesítés, amikor megérkezik az értesítés, utána többször már nem.
- én azt szeretném, hogy az értesítési ikonok ne látszódjanak, csak a pulzálás a két szélen. Már csak azért sem, mert a kis ikonok egészen addig egy helyben vannak, amíg fel nem oldom a képernyőt. A következő képernyőzárás után már más magasságban jelennek meg az ikonok, de ha sokáig nem oldom fel a képernyőt akkor sokáig egy helyen vannak, ami nem biztos, hogy jó a képernyőnek -
Alonso69
senior tag
válasz
Alonso69 #1572 üzenetére
A Magisk (Root hozzáférés) telepítés, elrejtése az alkalmazások elől, csak saját felelősségre.
Legkönnyebben Twrp-ből lehet telepíteni , innen letölthető a legfrissebb [link]
Telepítés után/Magisk/Beállítások (jobb felső sarok fogaskerék) található ez a kettő menüpont,amit ki kell pipálni. [kép]
Ezután, alatta lévő menüpont [kép] kiválaszthatóak azok az alkalmazások , amiket el szeretnénk rejteni.
Majd ezt kell telepíteni [link] a Magisk-ból [kép]
Újraindítás, következő lépés, a magisk elrejtése,a Hide Magisk menüpontban kell adni egy tetszőleges nevet (Manager mondjuk)így nem "magisk"-nak fogják látni a többi appok. [kép]
Nem tudom megmutatni,mert már megtörtént a "Hide"
Röviden ennyi. -
Karavik
veterán
válasz
Alonso69 #1519 üzenetére
Chian MIUI-t már rég tettem fel, de most jut eszembe, hogy ROM telepítés után közvetlenül kellett flashalni "DM-Verity Disabler.zip" fájlt máskülönben nem bootolt be a rendszerre a hivatalos ROM TWRP recovery telepítéssel. OrangeFox recoevry-k támogatták alapból a DM-Verity Disabler opciót a ROM telepítéssel
-
tookie
tag
válasz
Alonso69 #1236 üzenetére
Köszönöm Szépen! Igen, 7 éve használok Xiaomit, de egyre nagyobb csalódások érnek. Három éve vettem a Mix 3 5g-t amit szépen kivégeztek és csak pár frissítés jött rá, most meg ez. Ennek meg a teljesítményét veszik vissza, hogy ne melegedjen. Közben én is felraktam, csak teljesítmény módban nem néztem, mert úgy gondoltam felesleges, mivel akár gyári akár xiaomi.eu rom ban bekapcsoltam, nem történt semmi, ugyan az volt az eredmény.......így leszedtem ezt a romot
. Most akkor visszateszem és megnézem még egyszer. Azt had kérdezzem már még meg, hogy a fordított vezetéknélküli töltés neked megy?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi tophardvert, jó kijelzőt és remek főkamerát kínál kezes méretben – és ennyi.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest