Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
A vezetékmentes töltés szerintem autóba tud jó lenni, ahol - van vezetékmentes Android Auto / CarPlay - nem kell vezetékekkel b@szkódni. És oda - nekem speciel tempó sem kell (mármint töltési).
Szóval szuper jó ez az extra gyors töltés, de gáz, hogy a vezetékmentest kihagyták. -
Speedy007
addikt
Ez is ugyan olyan hogy mai napig nincs egyforma vélemény hogy meddig szabad meríteni és meddig tölteni az akkumulátort.. MI 10 Ultra esetén rohadtul nincs vagy ha van kevés az információ mivel a Global piacra nem lett be vezetve csak az elvetemült fanok hozták be szürke importosan.. Azért nem felesleges pánik keltés vagy csak részben.. Mert elég gáz hogy ha van egy negyed millás telefon oszt el pukkan a töltőn azt magyarázd el a garancia érvényesítésénél a vevő szolgálatnál..ők biztosan mindent elfognak követni hogy ne háruljon rájuk a felelőség.. De ez ritka eset valóban
-
Speedy007
addikt
már mint mi hogy nem lesz probléma abból hogy 120w-tal töltöd? ha jól emlékszem még kutatást is csináltak és annak az eredményeit is be mutatták a nagy közönségnek.. Bár én nem vagyok híve a gyors töltésnek a 33W-t helyett 18W-tal szoktam tölteni a telefont.. Esténként szoktam tölteni nekem az bőven jó felesleges a gyors vagy a hiper töltés.. Vissza térve szkeptikus vagyok ezekkel a töltési módokkal szemben mi 9t-m csak 18W-tal töltve egy és fél évesen 74-72%-os élettartalmú akksival adtam el pedig azt is alig használtam pláne hogy akármit tettem magától merült mint a tégla a vízben.. Nagy hőmérséklet és a nagy feszültség ilyen szűk és zárt helyen elég szépen tud rombolni pláne hogy a mostani soc nem hűvösségükről híresek. Lehet itt fogni az átdolgozott hűtésre meg a csúcs modern akkumulátorra hogy nem lesz gond... Pedig az elektromos autók sem unalomból gyúlnak ki töltéskor
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest