- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
A vezetékmentes töltés szerintem autóba tud jó lenni, ahol - van vezetékmentes Android Auto / CarPlay - nem kell vezetékekkel b@szkódni. És oda - nekem speciel tempó sem kell (mármint töltési).
Szóval szuper jó ez az extra gyors töltés, de gáz, hogy a vezetékmentest kihagyták. -
Speedy007
őstag
Ez is ugyan olyan hogy mai napig nincs egyforma vélemény hogy meddig szabad meríteni és meddig tölteni az akkumulátort.. MI 10 Ultra esetén rohadtul nincs vagy ha van kevés az információ mivel a Global piacra nem lett be vezetve csak az elvetemült fanok hozták be szürke importosan.. Azért nem felesleges pánik keltés vagy csak részben.. Mert elég gáz hogy ha van egy negyed millás telefon oszt el pukkan a töltőn azt magyarázd el a garancia érvényesítésénél a vevő szolgálatnál..ők biztosan mindent elfognak követni hogy ne háruljon rájuk a felelőség.. De ez ritka eset valóban
-
Speedy007
őstag
már mint mi hogy nem lesz probléma abból hogy 120w-tal töltöd? ha jól emlékszem még kutatást is csináltak és annak az eredményeit is be mutatták a nagy közönségnek.. Bár én nem vagyok híve a gyors töltésnek a 33W-t helyett 18W-tal szoktam tölteni a telefont.. Esténként szoktam tölteni nekem az bőven jó felesleges a gyors vagy a hiper töltés.. Vissza térve szkeptikus vagyok ezekkel a töltési módokkal szemben mi 9t-m csak 18W-tal töltve egy és fél évesen 74-72%-os élettartalmú akksival adtam el pedig azt is alig használtam pláne hogy akármit tettem magától merült mint a tégla a vízben.. Nagy hőmérséklet és a nagy feszültség ilyen szűk és zárt helyen elég szépen tud rombolni pláne hogy a mostani soc nem hűvösségükről híresek. Lehet itt fogni az átdolgozott hűtésre meg a csúcs modern akkumulátorra hogy nem lesz gond... Pedig az elektromos autók sem unalomból gyúlnak ki töltéskor
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest