- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Nem tudom, most epitettunk compute node-kat, 2990WX-el, 14-es TR4-re való Noctuaval és elvan szépen a 64 thread terhelés alatt. A lapok se kerülnek horror összegbe, mármint ahhoz képest h. mi kell ehhez a xeon-hoz.
Én lennék a legboldogabb ha a magas órajelről nemkéne lemondani a core count növelésével, egy csomó helyen időt sporolhatnánk és nem csak mi, hanem mindenki más, de ennek akkora felára van, plusz a mostani rendszereink 7*24-ben mennek full load alatt, itt meg egyszerűen folyamatosan bennem lenne, h. egy ennyire kihegyezett rendszerben mikor áll meg valami.
Az idő majd eldönti, értem a termék presztizs jellegét, de pont a WS grade cuccok szerintem azok, ahol annyira nem jellemző ez a fajta vásárlási attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Legrand szünetmentes tápegység
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest